GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*
Weight world Desktop Weight World Mobile
ERBJUDANDET
SLUTAR OM

Start your summer prep early and achieve your dream beach body this year! We want to help, so to give you a headstart, we are offering our customers 50% OFF their 3rd product when buying any 3 products across the site!

Kombinera vilken Viaman-, ViaHer, MaxMedix- eller MySmile-produkt som helst på vår hemsida och den billigaste produkten är gratis. Rabatten kommer att automatiskt läggas till i kassan.

Få upp till 20 % rabatt på vårt bästsäljande sortiment och ge dig själv de sovrumsupplevelser du förtjänar

Make the most out of summer with 20% off on our June Budget Bundle Sale with
code: JUNEBUNDLE20
Prestationspaket
Få hjälp att hitta din inre casanova med utvalda produkter för män, så kan du få en fördel både i och utanför sovrummet.
Nöjespaket för par
Få det beröämda Colgate-leendet med MySmile

Parpaketet
Ge liv till din relation med våra noggrant utvalda produkter i detta kombinationspaket.

Köp våra Bästsäljare

Se det stora utbudet av produkter som våra kunder älskar

Nya produkter

1805+ kunder har betygsatt oss som

Trustpilot Reviews

MYCKET BRA

Hvad bør jeg ellers vide?

Villkor för Black Week erbjudande
Vi på ShytoBuy erbjuder våra kunder Black Friday erbjudande över en hel vecka. Vår Black Week börjar den 20/11/2023 och slutar den 27/11/2023. Lägg till rabattkoden "3FOR2" i kassan för att få den billigaste produkten gratis. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabattkoder eller Comfort poäng. Erbjudandet gäller WeightWorld, Viaman, ViaHer, mysmile, eco masters och maxmedix produkterna.
Vad är Black Friday?
Black Friday är en amerikansk tradition som vi har anammat här i Europa. Sedan 2015 har dagen varit den största shoppingdagen i USA. År 2015 handlande ca. 141 miljoner människor under Black Friday. De spenderade totalt över 57 miljarder dollar. Black Friday var från början ett event som bara fanns i fysiska butiker, men idag har det blivit en stor shoppingdag, både i de fysiska butikerna, och på webshoppar.
Varför kallas det Black Friday?
Namnet Black Friday kommer från det faktum att förr i tiden registrerades vinster med svart bläck och förluster med rött bläck. Dagen skapades för att dåtidens butiker skulle kunna skriva in vinsten i sina loggböcker med svart bläck, därav Black. Dagen inföll denna fredag, då man i USA får halva dagen ledigt, efter Thanksgiving. Därför hann konsumenterna komma ut till butikerna och handla bra erbjudanden. Det är därför den här dagen kallades Black Friday.
När börjar Black Friday?
Black Friday börjar fredagen den 24/11 kl: 00:00:01 och slutar igen kl: 23:59:59 samma dag, 25/11. På vissa ställen däremot pågår Black Friday fram till söndagen 26/11 kl: 23:59:59 men det skiljer sig från företag till företag. Black Friday följs vanligtvis av Cyber Monday, som kommer på följande måndag. De bra erbjudande brukar fortsätta då, priserna kan sänkas ytterligare beroende på vilken butik det handlar om. Vissa platser kommer också att köra en så kallad Black Week, där det finns bra erbjudande veckan före eller efter Black Friday. Vi på ShytoBuy däremot önskar att börja denna vecka lite tidigare, vilket är varför vår Black Week börjar redan den 19/11 och sedan slutar på Cyber Monday den 27/11.
Vad betyder Black Friday?
I USA kännetecknas Black Friday av att det är dagen efter Thanksgiving. Black Friday är ett amerikanskt koncept, men 2013 började de svenska butikerna ta till sig det. Därför infaller Black Friday i Sverige samtidigt som i USA. Det har tagit några år för Black Friday att bli en riktig händelse här i Sverige, vilket också har påverkats av att priserna inte har sänkts i samma utsträckning som man är van vid att se i USA. Nu börjar dock de svenska företagen hänga med i vågen och vi kan lugnt räkna med att Black Friday blir en shoppingdag värd att hålla et öga på.
När kom Black Friday till Sverige?
Black Friday kom till Sverige 2013, som med många nordiska länder. Det började bara med ett fåtal butiker, som Cdon som det största när det kom till Sverige. Men redan nästa år började allt fler butiker och e-handlare hänga med. Idag är Black Friday en dag som de flesta butiker håller. Det lönar sig därför också att anstränga sig för att hitta de bästa erbjudanden som finns, så att du får det bästa priset på de varor du önskar att få denna dag. Black Friday är ett tillfälle att köpa några av de saker som annars kanske hade varit lite dyra att köpa, eller att köpa kanske årets första julklapp.
Varför Black Friday?
Idag symboliserar Black Friday, med sina många erbjudanden, starten på julhandeln. När Black Friday uppfanns var det för att öka försäljningen i de små butikerna och locka kunder med bra erbjudanden. Idag är Black Friday en fast tradition, vilket innebär stora årliga besparingar på allt hjärtat önskar. Faktum är att dagen kan dateras tillbaka till Philadelphia 1975, då fynden skapade trafikkaos när människor strömmade till när och fjärran för att ta vara på fynden i storstaden. Det är åtminstone första gången som termen användes i den populära tidningen The New York Times. Efter Thanksgiving är julen nästa högtid och period då försäljningen blomstrar i de flesta butiker.
Black Friday 2023
Black Friday 2023 kommer att bli en dag som har mer fantastiska erbjudanden och stora besparingar hos ShytoBuy. Vi har sett till att göra en massa förmånliga erbjudanden till dig, så att du kan få billiga produkter till. I våra nyhetsbrev kan du hålla dig uppdaterad med våra erbjudanden samt nyheter om priser och vårt stora utbud av produkter. Vi lovar dig att Black Friday 2023 kommer att bli en vecka som du kan uppnå stora besparingar på större delen av vårt sortiment, där du garanterat kan hitta en eller flera produkter till dig själv eller någon du bryr dig om.
Black Friday Sverige
År 2023 blir det tionde året i rad i Sverige, där de svenska butikerna håller Black Friday. Det gör vi såklart även på ShytoBuy. Black Friday har blivit en stor dag i Sverige, som många svenskar ser fram emot med glädje, då man kan spara mycket och på så vis hitta bra erbjudanden. Vi ser fram emot att visa dig våra många fantastiska erbjudanden för Black Friday. Om du vill vara en av de första att se våra fantastiska Black Friday-erbjudanden, se till att registrera dig för vårt nyhetsbrev.

Vissa butiker väljer att hålla Black Week, Cyber Monday eller Cyber Week dagarna före och efter Black Friday, där de har erbjudanden på olika produktkategorier eller liknande. På ShytoBuy har vi valt att samla alla våra Black Friday-erbjudanden på en och samma dag, då du på så sätt får en komplett överblick över de bästa priserna och största rabatterna utan att behöva vänta flera dagar på en vara som snabbt säljs ut.
De bästa Black Friday-erbjudandena
Black Friday handlar om att hitta de bästa erbjudandena på produkter du vill köpa. Det är inte alltid möjligt att hitta de bästa erbjudandena i samma webshop. Vi har bestämt oss för att göra något åt det här på ShytoBuy. Det är därför vi har samlat alla våra Black Friday-erbjudanden på ett ställe, oavsett om det är penistabletter för män med erektil dysfunktion, collagenpiller för att minska rynkor, gua sha-set med jaderoller för din hudvård eller andra produkter som du eller en du håller kärt behöver. På så sätt kan du snabbt och enkelt få en överblick över alla våra erbjudanden och du behöver därför inte söka med så mycket kraft eller tid på hela hemsidan. Samtidigt kan du också vara säker på att du får produkter från oss till konkurrenskraftiga priser, och du behöver därför inte beställa produkter från flera olika webbshoppar.