måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Zymaderm Molluscum Topisk lösning 13ml Topisk lösning | Salva mot mollusker

Av: Naturopathix

299Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

ZymaDerm Molluscum är en smärtfri och helt naturlig blandning som är skapad med molluskernas symptom i åtanke och den är unik på dagens marknad. Ingredienserna i denna lättapplicerade topiska lösning har var och en valts ut noga för sina egenskaper att reducera uppkomsten av lesioner, vårtor och infektion, vilket gör produkten optimal för användning av både män och kvinnor som lider av mollusker.

 • Hjälper till att bekämpa symptomen från mollusker
 • Gjord på en naturlig kombination av noggrant utvalda ingredienser
 • Smärtfri topisk lösning
 • Hjälper till att reducera uppkomsten av knottror och lesioner
 • Kan hjälpa till att lindra irritationen från mollusker
 • Snabb och enkel att applicera

Mollusker kan vara irriterande samt otäcka på huden och det är därför många människor hellre letar efter naturliga produkter för att behandla viruset istället för kemikalier eller andra procedurer.Med ZymaDerms användning av handplockade essentiella oljor och ingredienser kan du hjälpa till att lindra symptomen av mollusker på ett naturligt sätt, bekvämt och enkelt i ditt eget hem.

Läs mer

Vad är mollusker?

Mollusker är en hudinfektion som orsakas av ett virus. Infektionen visar sig i form av små knottror eller lesioner som kan uppstå ensamma eller i grupp. Lesionerna är vanligtvis runt 2 till 5 millimeter breda, hudfärgade eller rosa och kupolformade med ett litet hål i mitten. De förekommer oftast runt armhålor, buken eller genitalområdet men det kan uppstå var som helst på kroppen förutom på handflator och fotsulor. Många som drabbats av viruset säger att knottrorna vanligtvis inte gör ont men att de är obekväma, att de kliar och att de är otäcka ur en estetisk synpunkt. Uppskattningsvis kan knottrorna finnas kvar på huden under överkomliga två månader upp till två långa år, vilket innebär att det inte är förvånande att många letar efter sätt att bli av med dem.

Som många andra virus, sprids även mollusker via kontakt. Exempel på hur viruset kan spridas via kontakt är: genom att röra lesioner på en infekterad person, röra bar hud vid kontaktsporter eller vara i kontakt med smittade underlag och objekt. Även om mer eller mindre alla kan riskera att få mollusker så finns det speciella grupper där risken är högre:

 • De med lågt immunförsvar
 • De som befinner sig i tropiska klimat
 • De som deltar i kontaktsporter såsom rugby
 • De med särskilda hudåkommor

Vad är ZymaDerm Molluscum?

Efter år av forskning om molluskviruset inklusive dess upphov, symtom och om traditionellt naturliga örtblandningar så skapade hudvårdsexperterna på ZymaDerm produkten ZymaDerm Molluscum – en naturlig och smärtfri formula som hjälper mot mollusker och infektion. Denna topiska lösning är gjord av en unik kombination av sex naturliga ingredienser, inklusive essentiella oljor, som alla noga valts ut för sina egenskaper både enskilt och då de används tillsammans. Denna topiska lösning är designad för att hjälpa till att skydda huden mot bakterier och infektion samt reducera uppkomsten av mollusker och då produkten är helt naturlig och CE-märkt är den helt unik på marknaden.

Naturliga ingredienser

Den helt naturliga kombinationen av ingredienser som används i Zymaderm Molluscum har specifikt valts ut på grund av sin potential att bekämpa mollusker. Här får du den fullständiga ingredienslistan samt lite information om varje ingrediens:

image of tea tree oil
Tea Tree Oil
Då den är gjord av blad från växten Melaleuca Alternifolia som härstammar från Australien har tea tree oil blivit en populär produkt inom hudvård. Den är känd för att ha antibakteriella egenskaper som hjälper till att skydda huden och även antiinflammatoriska egenskaper för att hjälpa mot rodnad samt lugna huden.
image of lemon myrtle oil
Citronmyrtenolja
Erhålls via ångdestillation av blommor, blad och stam från växten Myrtus Communis. Citronmyrten är känd för sin fräscha smak och doft av citron. Denna essentiella olja är känd för att ha lugnande egenskaper och den citrala sammansättningen sägs vara antiseptisk för huden.
image of canola oil
Canolaolja
Denna essentiella olja härstammar från rapsfröväxten som är väldigt känd för att vara bra för oss. När det gäller huden sägs canolaoljan innehålla fördelaktiga fettsyror som kan vara behjälpliga mot torr hud då den kan ha en fuktgörande effekt. Den fungerar även väldigt bra i kombination med andra essentiella oljor.
image of coconut oil
Fraktionerad kokosnötsolja
Laurinsyra är en viktig del av kokosnötsolja och utgör cirka 50% av strukturen. Laurinsyra har varit känd för att ha många fördelar för huden och sägs hjälpa till att reducera nivåerna av skadliga virus, svamp och bakterier på huden, vilket har gjort den till en väldigt populär ingrediens inom hudvård.
image of clove bud oil
Nejlikolja
Extraherad från nejlikväxten (eller Syzygium Aromaticum) som härstammar från sydöstra Asien. Nejlikolja har traditionellt använts på små skärsår då den sägs inneha antimikrobiella, antifungala och antiseptiska egenskaper som kan hjälpa till att skydda mot infektion samt hålla området rent.
image of silver nitrate
Silvernitrat
Skapat av Albertus Magnus tillbaka på 1200-talet då denna sammansättning traditionellt användes topiskt för borttagning av små mängder oönskad vävnad på huden. Den finns tillgänglig receptfritt som enskild ingrediens men dess effektivitet förstärks när den kombineras med andra ingredienser med liknande egenskaper.

Hur används ZymaDerm Molluscum

En av de bästa sakerna med ZymaDerm Molluscum är att den är enkel att använda. Applicera enkelt produkten på det drabbade området två gånger om dagen genom att använda lockets appliceringspensel. Efter ett par appliceringar kan du märka att knottrorna är förstorade och röda då molluskviruset försvarar sig mot formulan – detta är helt normalt och du kan fortsätta som vanligt.

Är ZymaDerm Molluscum lämplig för barn?

Då både vuxna och barn kan drabbas av mollusker, så rekommenderar vi att prata med din doktor eller annan medicinskt sakkunnig innan du använder produkten på barn under 18 år och se alltid till att ha vuxen tillsyn.

Säker att använda

Då den är gjord av naturliga ingredienser och extrakt samt blivit CE-märkt så ska det inte finnas några bieffekter om den används korrekt. Oavsett rekommenderas det att kontrollera ingrediensförteckningen för att säkerställa att det inte finns några personliga allergier. Konsumera inte denna produkt oralt och undvik kontakt med ögonen. Om produkten kommer i kontakt med ögonen ska du tvätta det drabbade området med rent ljummet vatten.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (92.73% baserat på 11 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Dottern har jättemånga molusker i knävecken. Redan efter ett par dagars användning kunde jag se hur moluskerna minskat i storlek och vissa hade torkat ut. Efter ca. 1 veckas användning varje dag morgon och kväll har flera av dem försvunnit. Superbra! Rekommenderas varmt.
 • * Glad att jag köpte den :)
 • * Otroligt bra!
 • * Blev av med fotvårtorna, tack!
 • * Vi har använt den på våra 2 barn som har haft det jättejobbigt med mollusker, det har verkligen räddat. Det behövdes behandling ett tag men allt har försvunnit på dom utan ärr och utan att det sved, så det var aldrig något de gnällde över att använda. J'ättebra verkligen!
 • * Visst gick det lite trögt i början, men allt försvann ändå fortare än vad jag trodde och så slapp man krångla med läkare och recept.
 • * Hej Christin! Ingredienserna i Zymaderm Molluskmedel är naturliga och helt ofarligt för huden, även barns hy. Det är alltid rekommenderat att kolla upp om ditt barn kan ha allergier mot ingredienserna dock. - ShytoBuy
 • * Ah lättnad. snabb och smärtfri borttagning med denna.
 • * Hatar mollusker! men denna tog bort dem snabbt!
 • * Superprodukt.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden