Gratis frakt vid köp över 699 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 699 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Zymaderm Molluscum Topisk Lösning mot mollusker
Zymaderm Molluscum Topisk Lösning mot mollusker
Zymaderm Molluscum Topisk Lösning mot mollusker
Zymaderm Molluscum Topisk Lösning mot mollusker

Zymaderm Molluscum Topisk Lösning

13 ml Topisk lösning | Salva mot mollusker

Översikt

Mollusker kan vara irriterande och ger sig mycket långsamt. Läkare råder oftast att endast vänta att de försvinner men med ZymaDerm kan du snabba upp processen och hjälpa till att motverka mollusker på ett naturligt sätt, bekvämt och enkelt i ditt eget hem. ZymaDerm Molluscum är en unik smärtfri och helt naturlig blandning som är skapad med molluskernas symptom i åtanke. Ingredienserna i denna lösning har var och en valts ut noga för sina egenskaper att reducera lesioner och infektion. Produkten kan användas på vuxna och barn.

 • Hjälper till att bekämpa symptomen från mollusker
 • En naturlig kombination av noggrant utvalda ingredienser
 • Smärtfri topisk lösning för vuxna och barn
 • Hjälper att reducera uppkomsten av knottror & lesioner
 • Kan hjälpa till att lindra irritationen från mollusker
 • Snabb och enkel att applicera
 • Vegansk
 • CE-Märkt
 • Vegetarisk

Vad är mollusker?

Mollusker är en hudinfektion som orsakas av ett virus. Infektionen visar sig i form av små knottror eller lesioner som kan uppstå ensamma eller i grupp. Lesionerna är vanligtvis runt 2 till 5 millimeter breda, hudfärgade eller rosa och kupolformade med ett litet hål i mitten. De förekommer oftast runt armhålor, buken eller genitalområdet men det kan uppstå var som helst på kroppen förutom på handflator och fotsulor. Många som drabbats av viruset säger att knottrorna vanligtvis inte gör ont men att de är obekväma, att de kliar och att de är otäcka ur en estetisk synpunkt. Uppskattningsvis kan knottrorna finnas kvar på huden under överkomliga två månader upp till två långa år, vilket innebär att det inte är förvånande att många letar efter sätt att bli av med dem.

Som många andra virus, sprids även mollusker via kontakt. Exempel på hur viruset kan spridas via kontakt är: genom att röra lesioner på en infekterad person, röra bar hud vid kontaktsporter eller vara i kontakt med smittade underlag och objekt. Även om mer eller mindre alla kan riskera att få mollusker så finns det speciella grupper där risken är högre:

 • De med lågt immunförsvar
 • De som befinner sig i tropiska klimat
 • De som deltar i kontaktsporter såsom rugby
 • De med särskilda hudåkommor

Vad är ZymaDerm Molluscum?

Efter år av forskning om molluskviruset inklusive dess upphov, symtom och om traditionellt naturliga örtblandningar så skapade hudvårdsexperterna på ZymaDerm produkten ZymaDerm Molluscum – en naturlig och smärtfri formula som hjälper mot mollusker och infektion. Denna topiska lösning är gjord av en unik kombination av sex naturliga ingredienser, inklusive essentiella oljor, som alla noga valts ut för sina egenskaper både enskilt och då de används tillsammans. Denna topiska lösning är designad för att hjälpa till att skydda huden mot bakterier och infektion samt reducera uppkomsten av mollusker och då produkten är helt naturlig och CE-märkt är den helt unik på marknaden.

Naturliga ingredienser

Den helt naturliga kombinationen av ingredienser som används i Zymaderm Molluscum har specifikt valts ut på grund av sin potential att bekämpa mollusker. Här får du den fullständiga ingredienslistan samt lite information om varje ingrediens:

Hur används ZymaDerm Molluscum

En av de bästa sakerna med ZymaDerm Molluscum är att den är enkel att använda. Applicera enkelt produkten på det drabbade området två gånger om dagen genom att använda lockets appliceringspensel. Efter ett par appliceringar kan du märka att knottrorna är förstorade och röda då molluskviruset försvarar sig mot formulan – detta är helt normalt och du kan fortsätta som vanligt.

Säker att använda

Eftersom produkten är tillverkad av naturliga ingredienser och extrakt samt blivit CE-märkt så finns det inga kända bieffekter om den används korrekt. Oavsett rekommenderas det att kontrollera ingrediensförteckningen för att säkerställa att den inte innehåller några personliga allergier. Konsumera inte denna produkt oralt och undvik kontakt med ögonen, därför rekommenderar vi användning av produkten på barn endast under tillsyn av en vuxen. Om produkten kommer i kontakt med ögonen ska du tvätta det drabbade området med rent ljummet vatten. Ifall du vill säkerställa att användningen inte kommer orsaka problem av medicinska skäl så rekommenderar vi att prata med din doktor eller annan medicinskt sakkunnig innan användning

Oftast köpt tillsammans

EmuaidMAX Hudkräm
EmuaidMAX Hudkräm

59 ml Salva | Perfekt för att hantera hudproblem

659Kr

+
Rea Manuka Olja 25%
Manuka Olja 25%

10 ml Olja | Antibakteriell olja mot hudåkommor

185Kr 205Kr

1 Produkt(er)

659Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(99)
4 Stjärnor
(44)
3 Stjärnor
(11)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.84% baserat på 154 Kundomdömen

Verifierat Köp

Dottern har jättemånga molusker i knävecken. Redan efter ett par dagars användning kunde jag se hur moluskerna minskat i storlek och vissa hade torkat ut. Efter ca. 1 veckas användning varje dag morgon och kväll har flera av dem försvunnit. Superbra! Rekommenderas varmt.

S Susanne
Verifierat Köp

Köp köp köp! Den är dyr men dryg, och värd varenda krona! Min dotter har lidit av mollusker med ökad spridning det sista i 2 år, men med denna olja är dom borta på 2-3 veckors daglig användning! Fler borde veta om denna fantastiska smärtfria olja !

R Ronja W
Verifierat Köp

Förstår inte varför läkarna säger att det inte finns några hjälpmedel. Det tar upp till 4 år för dem att försvinna av sig självt. Helt magisk olja. Funkar till 100%. Otroligt nöjda. Knappt synbara efter ca 4 veckor.

L Lisa N
Verifierat Köp

Oklart ännu efter 3 dagars bruk men det verkar sätta fart på läkningen.

C Charlotte O
Verifierat Köp

Mkt bra produkt, en mollusk är redan borta.

J Jenny M
Verifierat Köp

Funkar enligt reklam

T Thomas B
Verifierat Köp

Tack shytoby för att ni ger oss kunder chansen att köpa ett bra botemedel mot dessa eländiga Mollusker. Läkarna i Sverige har sån prestige och ointresse så barn och vuxna får gå med dessa eländiga virusutslag i åratal. Mitt barnbarn har nu behandlats i ca 1,5 vecka och de små knottrarna ger med sej direkt. Inga fler har heller uppstått, då viruset inte får en chans att sprida sej. Otrevligt nog hade en knotter satt sej en bit från analöppningen men den får inte chans att sprida sej heller. Tack än en gång för detta supermedel! / En glad och tacksam mormor.

A Annette
Verifierat Köp

Jag vet inte riktigt än om produkten kan fungerar som det ska... Jag håller på med det fortfarande.

E Evangeline A
Verifierat Köp

Fungerade bra på mollusker.

C Customer
Verifierat Köp

Molluskerna minskade redan efter 1 vecka. Fungerade mycket bra!

J Jessica

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar