Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Zymaderm Molluscum Topisk Lösning

13 ml Topisk lösning | Salva mot mollusker

Översikt

Mollusker kan vara irriterande och ger sig mycket långsamt. Läkare råder oftast att endast vänta att de försvinner men med ZymaDerm kan du snabba upp processen och hjälpa till att motverka mollusker på ett naturligt sätt, bekvämt och enkelt i ditt eget hem. ZymaDerm Molluscum är en unik smärtfri och helt naturlig blandning som är skapad med molluskernas symptom i åtanke. Ingredienserna i denna lösning har var och en valts ut noga för sina egenskaper att reducera lesioner och infektion. Produkten kan användas på vuxna och barn.

 • Hjälper till att bekämpa symptomen från mollusker
 • En naturlig kombination av noggrant utvalda ingredienser
 • Smärtfri topisk lösning för vuxna och barn
 • Hjälper att reducera uppkomsten av knottror & lesioner
 • Kan hjälpa till att lindra irritationen från mollusker
 • Snabb och enkel att applicera
 • Vegansk
 • CE-Märkt
 • Vegetarisk
379Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Vad är mollusker?

Mollusker är en hudinfektion som orsakas av ett virus. Infektionen visar sig i form av små knottror eller lesioner som kan uppstå ensamma eller i grupp. Lesionerna är vanligtvis runt 2 till 5 millimeter breda, hudfärgade eller rosa och kupolformade med ett litet hål i mitten. De förekommer oftast runt armhålor, buken eller genitalområdet men det kan uppstå var som helst på kroppen förutom på handflator och fotsulor. Många som drabbats av viruset säger att knottrorna vanligtvis inte gör ont men att de är obekväma, att de kliar och att de är otäcka ur en estetisk synpunkt. Uppskattningsvis kan knottrorna finnas kvar på huden under överkomliga två månader upp till två långa år, vilket innebär att det inte är förvånande att många letar efter sätt att bli av med dem.

Som många andra virus, sprids även mollusker via kontakt. Exempel på hur viruset kan spridas via kontakt är: genom att röra lesioner på en infekterad person, röra bar hud vid kontaktsporter eller vara i kontakt med smittade underlag och objekt. Även om mer eller mindre alla kan riskera att få mollusker så finns det speciella grupper där risken är högre:

 • De med lågt immunförsvar
 • De som befinner sig i tropiska klimat
 • De som deltar i kontaktsporter såsom rugby
 • De med särskilda hudåkommor

Vad är ZymaDerm Molluscum?

Efter år av forskning om molluskviruset inklusive dess upphov, symtom och om traditionellt naturliga örtblandningar så skapade hudvårdsexperterna på ZymaDerm produkten ZymaDerm Molluscum – en naturlig och smärtfri formula som hjälper mot mollusker och infektion. Denna topiska lösning är gjord av en unik kombination av sex naturliga ingredienser, inklusive essentiella oljor, som alla noga valts ut för sina egenskaper både enskilt och då de används tillsammans. Denna topiska lösning är designad för att hjälpa till att skydda huden mot bakterier och infektion samt reducera uppkomsten av mollusker och då produkten är helt naturlig och CE-märkt är den helt unik på marknaden.

Naturliga ingredienser

Den helt naturliga kombinationen av ingredienser som används i Zymaderm Molluscum har specifikt valts ut på grund av sin potential att bekämpa mollusker. Här får du den fullständiga ingredienslistan samt lite information om varje ingrediens:

tea tree olja
Tea Tree Olja

Då den är gjord av blad från växten Melaleuca Alternifolia som härstammar från Australien har tea tree oil blivit en populär produkt inom hudvård. Den är känd för att ha antibakteriella egenskaper som hjälper till att skydda huden och även antiinflammatoriska egenskaper för att hjälpa mot rodnad samt lugna huden.

citronmyrtenolja
Citronmyrtenolja

Erhålls via ångdestillation av blommor, blad och stam från växten Myrtus Communis. Citronmyrten är känd för sin fräscha smak och doft av citron. Denna essentiella olja är känd för att ha lugnande egenskaper och den citrala sammansättningen sägs vara antiseptisk för huden.

canolaolja
Canolaolja

Denna essentiella olja härstammar från rapsfröväxten som är väldigt känd för att vara bra för oss. När det gäller huden sägs canolaoljan innehålla fördelaktiga fettsyror som kan vara behjälpliga mot torr hud då den kan ha en fuktgörande effekt. Den fungerar även väldigt bra i kombination med andra essentiella oljor.

kokosnötolja
Fraktionerad kokosnötsolja

Laurinsyra är en viktig del av kokosnötsolja och utgör cirka 50% av strukturen. Laurinsyra har varit känd för att ha många fördelar för huden och sägs hjälpa till att reducera nivåerna av skadliga virus, svamp och bakterier på huden, vilket har gjort den till en väldigt populär ingrediens inom hudvård.

nejlikolja
Nejlikolja

Extraherad från nejlikväxten (eller Syzygium Aromaticum) som härstammar från sydöstra Asien. Nejlikolja har traditionellt använts på små skärsår då den sägs inneha antimikrobiella, antifungala och antiseptiska egenskaper som kan hjälpa till att skydda mot infektion samt hålla området rent.

image of silver nitrate
Silvernitrat

Skapat av Albertus Magnus tillbaka på 1200-talet då denna sammansättning traditionellt användes topiskt för borttagning av små mängder oönskad vävnad på huden. Den finns tillgänglig receptfritt som enskild ingrediens men dess effektivitet förstärks när den kombineras med andra ingredienser med liknande egenskaper.

Hur används ZymaDerm Molluscum

En av de bästa sakerna med ZymaDerm Molluscum är att den är enkel att använda. Applicera enkelt produkten på det drabbade området två gånger om dagen genom att använda lockets appliceringspensel. Efter ett par appliceringar kan du märka att knottrorna är förstorade och röda då molluskviruset försvarar sig mot formulan – detta är helt normalt och du kan fortsätta som vanligt.

Säker att använda

Eftersom produkten är tillverkad av naturliga ingredienser och extrakt samt blivit CE-märkt så finns det inga kända bieffekter om den används korrekt. Oavsett rekommenderas det att kontrollera ingrediensförteckningen för att säkerställa att den inte innehåller några personliga allergier. Konsumera inte denna produkt oralt och undvik kontakt med ögonen, därför rekommenderar vi användning av produkten på barn endast under tillsyn av en vuxen. Om produkten kommer i kontakt med ögonen ska du tvätta det drabbade området med rent ljummet vatten. Ifall du vill säkerställa att användningen inte kommer orsaka problem av medicinska skäl så rekommenderar vi att prata med din doktor eller annan medicinskt sakkunnig innan användning

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(30)
4 Stjärnor
(13)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.79% baserat på 46 Kundomdömen

Verifierat Köp

Dottern har jättemånga molusker i knävecken. Redan efter ett par dagars användning kunde jag se hur moluskerna minskat i storlek och vissa hade torkat ut. Efter ca. 1 veckas användning varje dag morgon och kväll har flera av dem försvunnit. Superbra! Rekommenderas varmt.

S Susanne
Verifierat Köp

Köp köp köp! Den är dyr men dryg, och värd varenda krona! Min dotter har lidit av mollusker med ökad spridning det sista i 2 år, men med denna olja är dom borta på 2-3 veckors daglig användning! Fler borde veta om denna fantastiska smärtfria olja !

R Ronja W
Verifierat Köp

Förstår inte varför läkarna säger att det inte finns några hjälpmedel. Det tar upp till 4 år för dem att försvinna av sig självt. Helt magisk olja. Funkar till 100%. Otroligt nöjda. Knappt synbara efter ca 4 veckor.

L Lisa N
Verifierat Köp

Oklart ännu efter 3 dagars bruk men det verkar sätta fart på läkningen.

C Charlotte O
Verifierat Köp

Mkt bra produkt, en mollusk är redan borta.

J Jenny M
Verifierat Köp

Funkar enligt reklam

T Thomas B
Verifierat Köp

Tack shytoby för att ni ger oss kunder chansen att köpa ett bra botemedel mot dessa eländiga Mollusker. Läkarna i Sverige har sån prestige och ointresse så barn och vuxna får gå med dessa eländiga virusutslag i åratal. Mitt barnbarn har nu behandlats i ca 1,5 vecka och de små knottrarna ger med sej direkt. Inga fler har heller uppstått, då viruset inte får en chans att sprida sej. Otrevligt nog hade en knotter satt sej en bit från analöppningen men den får inte chans att sprida sej heller. Tack än en gång för detta supermedel! / En glad och tacksam mormor.

A Annette
Verifierat Köp

Jag vet inte riktigt än om produkten kan fungerar som det ska... Jag håller på med det fortfarande.

E Evangeline A
Verifierat Köp

Fungerade bra på mollusker.

C Customer
Verifierat Köp

Molluskerna minskade redan efter 1 vecka. Fungerade mycket bra!

J Jessica
Verifierat Köp

Den var bra, bra verkan och hjälpte med att ta bort mulusker

A Adelina M
Verifierat Köp

lukten var stark.

U Ulla M
Verifierat Köp

Minskar snabbare

l lena J
Verifierat Köp

Efter läkarbesök där de sa att det fanns inget att göra mot molluskerna så var vi ganska skeptiska till detta medel när vi hittade det. Eftersom molluskerna mestadels satt på insidan lår hela vägen upp till jumsken och påverkade allt (skolan, idrotten, livet..!)för vår dotter (11 år) så chansade vi på detta och det har visat sig fungera bra, genom att de minskar och efter cirka 1,5 veckor var flera av dem bara små röda ”ärr” i huden. Dessutom har det under denna period enbart kommit en ny mollusk. Jag är själv förvånad över resultatet med tanke på att sjukvården inte har något att behandla med när det var så ”illa” som det var. Jag kan starkt rekommendera denna. /Pappa till 11 årig tjej

E Erik A
Verifierat Köp

Använder på två barn. Det är smärtfritt, precis som det står. Men vi hinner inte använda det 2 ggr/dag, utan bara på kvällen. På den stora, som har haft mollusker i ca 3 år ser jag en förbättring. Den lilla har inte haft sina så länge och där ser jag inte så mycket skillnad.

A Anna
Verifierat Köp

Bra produkt

A Andreas P
Verifierat Köp

Dyr men det hjälper tids nog

E Emma
Verifierat Köp

Märktes skillnad på bara 5 dagar

D Daria N
Verifierat Köp

Bra medel. Förbättring efter 2 veckor.

M Maggan
Verifierat Köp

Testat lite sporadiskt och några av molluskerna är på väg bort. Verkar funka, men fungerar säkert bättre om jag gör som det står på instruktionen.

k kund
Verifierat Köp

Bra kvalité och pris

J Jan N
Verifierat Köp

Bra produkt för rimligt pris

S Sara
Verifierat Köp

Mollusker borta efter 1 veckas behandling. Otroligt nöjd med denna.

K Karoline M
Verifierat Köp

Kan man använda denna på ansiktet på ett barn? Mvh christin

c christin
Verifierat Köp

Hej Christin! Ingredienserna i Zymaderm Molluskmedel är naturliga och helt ofarligt för huden, även barns hy. Det är alltid rekommenderat att kolla upp om ditt barn kan ha allergier mot ingredienserna dock. - ShytoBuy

S ShytoBuy
Verifierat Köp

Vi har använt den på våra 2 barn som har haft det jättejobbigt med mollusker, det har verkligen räddat. Det behövdes behandling ett tag men allt har försvunnit på dom utan ärr och utan att det sved, så det var aldrig något de gnällde över att använda. J'ättebra verkligen!

S Sandra och Mikael
Verifierat Köp

Visst gick det lite trögt i början, men allt försvann ändå fortare än vad jag trodde och så slapp man krångla med läkare och recept.

A Anders B
Verifierat Köp

Glad att jag köpte den :)

P Pernilla
Verifierat Köp

Otroligt bra!

A Alli
Verifierat Köp

Blev av med fotvårtorna, tack!

M Mickan
Verifierat Köp

Köper lassvis av Zymaderm till familjen. Det fungerar samtidigt som det är skonsamt allt man kan önska sig.

K Klaris
Verifierat Köp

Ah lättnad. snabb och smärtfri borttagning med denna.

A Alice
Verifierat Köp

Hatar mollusker! men denna tog bort dem snabbt!

T Therese
Verifierat Köp

Superprodukt.

D Daniel
Verifierat Köp

Super, vår son hade fullt med mollusker, denna funkade, allt försvann utan ärr, fortare än förväntat!

M Marie
Verifierat Köp

Gjorde så att utslagen försvann inom tre veckor efter vår dotter hade haft mollusker i nästan ett år.

S Sandra
Verifierat Köp

Tack så mycket!! Min son har lidit i över 2 år.. 3 läkare sade att "det går över av sig självt". Vi väntade och min starkars lilla kille förlorade sitt självförtroende och blev retad över utlsagen på föris. Bli inte ivägskrämd över priset, det kan kännas dyrt, men det funkar verkligen!! Min son har äntligen sluppit molluskerna. Tack.

H Hanna
Verifierat Köp

märkte en skillnad på min tre-årings mollusler efter ett par dar, önskar att jag visste om det tidigare, men hoppas att det försvinner helt innan vi åker på semester.

Z Zandra
Verifierat Köp

Min läkare ville inte ge mig något eftersom det skulle försvinna av sig själv inom 12-18 månader! Jag simmar semi-proffessionellt och får alltid blickar i bassängen. Inte en chans att jag skulle vänta i ett år på att det skulle gå över! Det tog nästan 3 veckor att bli av med molluskerna med Zymaderm, men de är äntligen borta.

A Anonym
Verifierat Köp

Jag smörjde in med oljan och den sjönk in snabbt i huden. Molluskerna blev lite röda, men torkade snabbt ut och börjande fjälla tills de tillslut blev platta och försvann helt eller ramlade av.

M Moa
Verifierat Köp

Försvann snabbt. tack.

T Tina
Verifierat Köp

Behandlat min sons mollusker (mellan 50-100 st på varje ben) under ett års tid med diverse olika behandlingar utan resultat. Efter några dagar med denna produkt börjar de äntligen försvinna. Värd varenda krona och dessutom ingen smärta vid användning. Köp, köp, köp!!!

M Marika
Verifierat Köp

Efter 1 1/2 månad är nästan alla mollusker borta och vi har inte ens penslat två ggr/dag. Fungerar verkligen!!

C Carina
Verifierat Köp

Långsam verkan

M Maja
Verifierat Köp

Jag var lite tveksam eftersom har provat flera läkemedel och ingenting hjälpte. Den funkar verkligen! Fast det tar lite längre tid. Har använt under 1 månad och ca 10 mollusker gick sönder, nu köper en till eftersom första är nästan slut. Viktigt! Det gör inte ont!!! Dotter hade mycket ont och stress under nopoxovir...

L Lidia
Verifierat Köp

Vi har använt produkten två gånger per dag i nästan 2 veckor. Inga nya uppkomster av mollusker och de vi haft är stortsätt helt bort, någon vecka till. Har inte gjort ont att använda, lätt att applicera & dryg!

E Emelie

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar