GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Vinn ett presentkort på 1000kr för ShyToBuy

Vinn ett presentkort på 1000kr för ShyToBuy

Vinn ett presentkort på 1000kr för ShyToBuy

På ShytoBuy hittar du hjälp med självhjälp i form av naturliga kosttillskott, superfoods och träningsmaskiner för viktminskning, vitamin- och mineralbehov, mentalt överskott, sömnproblem och mycket mer.

Nu har du möjlighet att vinna ett presentkort på 1000 SEK varje månad, som du kan använda i samband med ditt nästa köp på ShytoBuy.

För att delta i tävlingen måste du samtycka till att vi kan skicka dig vårt nyhetsbrev, och då deltar du automatiskt i tävlingen om presentkortet på 1000 SEK, som du är fri att använda i vår webbshop.

Möjligheten att vinna i dragningen gäller endast den månad då du registrerar dig för nyhetsbrevet eller gör en beställning och samtycker till att vi skickar e-postmeddelanden med nyheter, erbjudanden och rabatter.

Vi hittar den lyckliga vinnaren vid en slumpmässig dragning den första arbetsdagen i början av nästa månad bland alla som har registrerat sig för vårt nyhetsbrev eller handlat hos oss, och vinnaren kommer att meddelas direkt.

Vid registrering får du automatiskt ett e-postmeddelande till din e-postadress om att du deltar i dragningen för det eftertraktade presentkortet på 1000 SEK.