GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Flash and Go? Rio? Velform?

Ständigt uppfinns nya, smartare metoder för hårborttagning. Ny design, nya funktioner, bättre priser. Alla vill vara bäst. Men vilken är bäst, på riktigt? Vi har tittat närmare på nykomligen Flash and Go som slagit stort i USA och Europa, är Flash and Go något för dig?

Svårt att bestämma dig för vilken laser du skall köpa?

För inte alls länge sedan var inte laser hårborttagning en godkänd metod för hemma bruk, den fanns inte ens tillgänglig (vilket är ganska logiskt då ingen skulle få köpa den ändå). Men idag finns ett stort utbud världen över vilket gör det nästan omöjligt att veta vilken man skall välja. Precis som när du skall köpa en ny mobil eller tv, det finns så många, vissa har samma funktioner och vissa är unika och har det där lilla extra. Det finns olika pris klasser och säkerhets klasser, några exempel är Rio, Velform och Flash and Go.

Ständigt uppfinns nya, smartare metoder för hårborttagning. Ny design, nya funktioner, bättre priser. Alla vill vara bäst. Men vilken är bäst, på riktigt?

Den ledande faktorn

När det kommer till hårborttagning finns det något som vi alla vill undvika, du vet vad jag pratar om, precis. SMÄRTA! När vi letar efter bra produkter jämför vi ofta pris med design och funktion. Självklart spelar produktens effektivitet stor roll, men med just hårborttagning är smärta den ledande faktorn.

Silk'n hårborttagningsserie

Silk’n s hårborttagnings serier har länge varit ledande när det kommer till smärtfri, enkel och prisvänlig hårborttagning som kan utföras i hemmet. De har ett stort utbud av olika typer av hårborttagnigssystem som även är prisvänliga. I Silk'n s serie ingår bland annat Silk'n SensEpil, Flash and Go och den uppdaterade Silk'n SensEpil XL.

Flash and Go

Deras senaste nykomling i familjen heter Flash and Go och är designad för att kunna behandla både stora och mer små och svår åtkomliga områden som de flesta maskiner inte når. Silk n Flash and Go är FDA godkänd och har rekommenderats av dermatologer. Flash and Go är designad för att kunna användas på benen, bikini linjen, under armarna, i ansiktet inkl. bland annat över läppen samtidigt som den kan behandla hela din kropp och reducera oönskad hårväxt.

Prisvänlig fördel

En annan fördel med Flash and Go, bortsett från att dess unika design och förmåga att nå svåråtkomliga områden är att den kommer till ett billigt och rimligt pris, jämfört med många andra produkter som kan kosta närmare 10, 000 kr.

Dela med