Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 13:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Sunglow

60 Kapslar | Naturliga solkapslar

Översikt

Söker du efter ett naturligt sätt att ge din solbränna en boost? Sunglow är ett must-have skönhetstillskott, som tagits fram för att stötta hudens naturliga förmåga att bli brun. Det är utarbetat med en rad naturliga ingredienser samtidigt som den hjälper dig blir brun och uppnå en vacker ungdomlig solbränna från insidan.

 • Stöttar kroppens naturliga förmåga att bli brun
 • Hjälper dig att uppnå en ungdomlig lyster
 • Med lutein, koppar och vindruvskärnextrakt
 • Vitamin E för extra hudskydd
 • Enkelt att använda, behändigt och krångelfritt
 • Optimal till semesterresor eller användning året runt
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • GMP
 • GMO Free

Uppnå en vacker lyster

När det gäller att bli brun tänker många på krämer och sprayer eller att sola på stranden. Ett vanligt problem med att använda sig av en kräm eller spray är att det kan resultera i en randig, ojämn bränna eller en onaturlig orange färg. Traditionell solning resulterar självklart i den mest naturliga brännan - men visste du att du kan få din solbränna att se ännu bättre ut när du är ute i solen? Att se till att din kropp får i sig rätt näring är nyckeln till att förbättra den naturliga solbrännan.

Först och främst behöver du se till att du sköter om din hud när du är ute i solen. Såväl som att använda solkräm, är det även viktigt att tillföra näring som kan hjälpa till att skydda huden från skada och utseendet av för tidigt åldrande som orsakats av för mycket UV-strålar. T.ex. lutein and vindruvskärnor är båda kända för att ha skyddande egenskaper. Att tillsätta vitaminerna C och E kan även hjälpa till att skydda hyn och kan ge en hälsosam ungdomlig lyster.

För dem som vill ha en mer förstärkt naturlig solbrun ton, är det ytterligare fördelaktigt att stötta den naturliga melaninproduktionen i kroppen. Melanin är pigmenten som avgör hudtonen och som produceras genom melanogenes, flerstegsprocessen som sägs involvera aminosyran L-tyrosin. Koppar anses vara viktig för syntesen av L-tyrosin till melanin, vilket gör dem båda till viktiga tillskott till din kost om du vill få en bättre solbränna.

Sunglows formula

Instruktioner

Sunglow har noggrant utformats och framställts för att vara enkla att svälja samt använda. Ta 2 kapslar dagligen med ett glas vatten innan en måltid. Det är upp till dig att välja vilken måltider du väljer, dock rekommenderar vi att du tar kapslarna vid samma tid varje dag för kontinuitet. Varje burk innehåller 60 kapslar, vilket motsvarar 30 portioner.

Råd

Detta tillskott nyttjar naturliga ingredienser och högkvalitativa tillverkningsmetoder, är säkert att använda och har inga kända biverkningar. Innan du tar ett nytt kosttillskott för första gången, ska du alltid läsa igenom den fullständiga ingredienslistan för att se om det innehåller några personliga allergener. Om du är gravid, ammar eller tar medicin så konsultera din läkare innan du tar tillskottet. Dessa tabletter är även lämpliga för veganer eller vegetarianer. Produkten skall ej användas av personer under 18 år.

Innehållsförteckning

Bulkmedel (Mikrokristallin Cellulosa), L-Tyrosin, Vindruvskärnextrakt , Lutein, Ytbehandlingsmedel (Hypromellos, Glycerin, Hydroxypropylcellulosa), Kopparglukonat, Klumpförebyggande Medel (Magnesiumstearat, Silica), E-vitamin (D-Alfa-Tokoferolsyra), Färgämnen (Karamellpulver (Svaveldioxid), Tartrazin E102*)

*Kan ha en negativ inverkan på aktivitet och uppmärksamhet hos barn.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Sunglow
Sunglow

60 Kapslar | Naturliga solkapslar

209Kr

+
Skin Doctors Hair No More™
Skin Doctors Hair No More™

120 ml Spray | Hårväxthämmande spray

199Kr

1 Produkt(er)

209Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

84.44% baserat på 8 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag blev brun snabbare än vanligt.

H Hanna
Verifierat Köp

Jag slängde ner en burk i väskan innan jag åkte till Bali och kom tillbaka med en rejäl solbränna.

O Olivia
Verifierat Köp

Har märkt att jag inte blir lika röd och bränner mig inte lika lätt med sunglow tabletterna.

C Cindy
Verifierat Köp

Snygg färg.

F Fredrika
Verifierat Köp

Det gick fortare att bli brun. Jag rekommenderar den till alla som vill snabba på sin bränna.

V Viktoria
Verifierat Köp

Snabb och snygg färg. Det gick snabbare än jag trodde.

L Lisa
Verifierat Köp

Jag blir sällan brun men med dessa gick det snabbt!

M Martina
Verifierat Köp

Tabletterna gör vad de ska.

J Johan

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar