• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Striagen-N Neck Firming

Målinriktad Kräm till Huden på Halsen
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Det är mer än bara ansiktet man lägger märke till när man ser sig själv i spegeln – huden på halsen spelar också roll! Oavsett hur mycket omvårdnad vi förser huden med, så är det lätt att glömma bort det här området, tills tiden hinner ikapp. För att hjälpa dig att vidta åtgärder som riktar in sig på hudbesvären i halsområdet, strävar Striagen-N Neck Firming efter att strama åt, släta ut och lyfta.

 • Kräm som riktar in sig på slapp hud på halsen
 • Syftar till att strama åt, släta ut & lyfta
 • Med innovativ AuraSphere®
 • TensUp™ & Pronalen® föreningar
 • Med växterna Aloe Vera & gurka
 • Ska appliceras två gånger dagligen

Att släta ut detta område känns nästan omöjligt – och att sminka halsen är inte den lättaste, uppgiften att utföra! För att du ska kunna ta kraftfulla steg mot att ta itu med detta specifika bekymmer, kombinerar Striagen-N Neck Firming en otrolig ingrediensblandning. Den lätta, lindrande krämen kommer säkerligen bli ett trevligt tillskott i din vardagsrutin.

Ett oundvikligt utseende?

Många av oss är fast beslutna att vidta åtgärder för att minska ansiktets och kroppens åldrande utseende – men om det är ett område som avslöjar oss, så är det halsen! Med tiden kommer huden i denna region bli föremål för rynkor och slapp hud, då elasticiteten gradvis försvinner. Vi kan inte heller förvånas av att detta förvärras av halsens naturliga funktion, vilket gör att den i stort sett ständigt är i rörelse under våra dagar. De tillgängliga alternativen är ofta smärtsamma, obehagliga och efterlämnar ett tydligt ”falskt” utseende, precis som de flesta invasiva metoder gör. Visst skulle det vara fördelaktigt att hitta en naturligt baserad metod, som vi kan applicera på den del av huden som man är så missnöjd med?

Striagen-N Neck Firming Cream

Med intensiv förståelse för vikten av ett ungdomligt utseende för oss alla, tog Striagen sig an att skapa en hjälpande kräm. De sammansatte tre innovativa, banbrytande vetenskapliga föreningar, som var och en valts ut med ett primärt och målinriktat fokus. Sedan förstärkte de var och en med ett växtextrakt, för ett holistiskt, omslutande och all-inkluderande tillvägagångssätt. Striagen-N Neck Firming förser dig med en kraftfull trippeldriven strategi mot alla dina halsbekymmer.

Firm

Stramar åt
Att huden under halsen blir slapp är ett vanligt tecken på åldrande. TensUp™ har utarbetats för att boosta hudens tighthet, samtidigt som den lyfter och riktar in sig på trötthetstecken. Extrakt från gurka innehåller en rad naturliga beståndsdelar, såsom vitamin A, C, & E, aminosyror och naturligt skydd. Dessa anses rikta in sig på tecken på inflammation och svullnad.

Protect

Slätar ut
Linjer kan förtydliga utseendet av mognande hud markant. Avancerad AuraSphere® skapades specifikt för att ha en ytlig ”rynk-utsuddande” effekt på utseendet, och ge en mjuk och behaglig film som sprider ljus för att skyla rynkor. Aloe Vera har varit känd för sin revitaliserande effekt under århundraden, och anses även lindra och lugna.

Cleanse

Lyfter
Gravitationsinverkan har kraftfulla effekter på olika delar av vår kropp, med en tydlig nedåtgående sluttning. Med extrakt från ananas, passionsfrukt, druva och citrusfruktsyror, används Pronalen® för att fukta och förstärka utseendet av en flexibel yttre hud. Hyaluronsyra produceras naturligt av kroppen och har associerats med stärkt kollagen.

Fullständiga ingredienser

Water, Carbomer, AuraSphere® N, Hyaluronic Acid, Tens’Up, Aloe Vera Juice, Glycerin, Pepha - Tight, Promalen Flesh, Arginine, Cucumber Extract, Germall Plus.

Användning av Striagen-N

Applicera en generös mängd på halsen och övre bröstområdet två gånger dagligen – en gång på morgonen och en gång innan läggdags. Krämen ska appliceras i en uppåt- och nedåtgående rörelse som omfattar hela halsområdet, och sedan i sidled över halsen, under hakan med extra tonvikt på det lägre halsområdet nära övre delen av bröstet. Det rekommenderas att du investerar i en långsiktig användning för att njuta av krämen till fullo.

Vägledning

Trots att varje komponent i Striagen-sortimentet tagits fram med särskild tanke på överlägsen kvalitet som anpassats till huden, så finns det ett par saker att ha i åtanke innan användning. Precis som med alla hudvårdsprodukter, bör du ta dig tid att kontrollera den fullständiga ingredienslistan noggrant innan användning, för att säkerställa att produkten inte innehåller något du personligen är allergisk mot.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

95% baserat på 8 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Bra produkt, det blir en tydlig förbättring i hudfastheten i efter ett tag.

  MN Maritta N trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Huden blir återfuktad och slätare.

  C Christina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Prisvärd och en av de bättre krämerna som jag har provat.

  E Elisabeth small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag gillar krämen. Skön konsistens och snabba resultat. Jag kommer att köpa en till när den här tar slut.

  D Denice small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Det är en ganska liten förpackning, men räcker förvånandsvärt länge för det krävs inte så mycket kräm varje gång.

  D Dominika small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har fått fina resultat av den här krämen. Halsen känns inte så "skrynklig" som förr!

  M Martina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Den fungerar som den ska.

  G Gudrun small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tycker att den har gjort huden runt halsen och nacken fastare.

  K Kerstin small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.