• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Striagen-N Neck Firming Kräm

50ml Kräm | Kräm mot rynkor på hals & nacke

Newton-Everett

479Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Den återfuktande och uppstramande krämen STRIAGEN - är speciellt framtagen för att dra åt och föryngra huden på halsen och i nacken. Man är ofta noggrann med att tvätta och återfukta ansiktet morgon och kväll men hals och nacke glöms lätt bort. Huden på halsen är skör och ömtålig och behöver också omvårdnad för att behålla sin lyster. Stoppa åldrandet och reducera rynkor med hjälp av STRIAGEN - Antirynkkräm som både är en effektiv, skonsam och naturlig.

 • Reducerar rynkor och linjer på hals och nacke
 • Speciellt utformad för den tunna huden på halsen
 • Den uppstramande effekten kan träda i kraft på bara 24 timmar!
 • Minskar UV-skador och främjar cellförnyelse
 • Stimulerar kroppens kollagenproduktion och elasticitet
 • Säker, enkel och smärtfritt att använda

STRIAGEN - tränger djupt in i hudens skikt på nacken, halsen och dekolletaget för att naturligt föryngra huden och stimulera frisk ung hy genom cellförnyelse. Många av oss tror att slapp hud runt halsen endast kan övervinnas genom en stark kemisk peeling eller kirurgi, men det finns naturlig, skonsam hjälp att få med STRIAGEN. Lägger du din order innan kl.17.00 måndag-fredag kan du få din beställning redan nästkommande vardag och påbörja din behandling för ett ungdomligare utseende.

Läs mer
Typ: Kräm
Size: 50 ml

Vad är det STRIAGEN?

STRIAGEN är speciellt utformad med uppstramande egenskaper för dekolletaget, det vill säga hals och nacke. Denna åtstramande kräm gör det möjligt att täcka alla problemområden i den berörda zonen som avslöjar tecken på åldrande. STRIAGEN förbättra utseendet på din hud permanent; rynkor, fina linjer och UV-skador. Upplev stramare och fastare hud runt halsen och få ett yngre, friskare utseende på naturlig väg.

Hur fungerar det?

STRIAGEN använder en kombination av naturliga ingredienser och komponenter för att säkerställa att du får en skonsam, säker behandling. Några av ingredienserna och dess fördelar är:

Advanced Aurasphere: Framtagen för att släta ut rynkor.

TensUp: Designad för att lyfta och dra åt huden. Det har också visat sig snabba upp produktionen av kollagen.

Pronalen ®: Naturligtvis minskar slapp hud som är benägen att förekomma på halsen.

Hyaluronsyra: Produceras naturligt i kroppen, hyaluronsyra hjälper kroppen att stärka kollagenproduktionen vilket förbättrar hudens elasticitet.

Aloe Vera: Med sina naturliga antiseptiska och antiinflammatoriska egenskaper, hjälper Aloe Vera dig att snabbt minska inflammation och lugnar ömhet och smärta.

Gurkextrakt: Innehåller en rad naturliga element såsom vitamin A, C, E, antioxidanter och aminosyror, gurkextrakt minskar även svullnad.

Varför ska jag använda STRIAGEN?

När du tar hand om din hud är det viktigt att du inte missar något område och halsen är ett område som ofta glöms bort trots att det är lika troligt, om inte mer, att drabbas av synliga tecken på åldrande där. Detta parti är utsatt lika mycket för sol, vind och förorenad luft som ditt ansikte vilket är skadliga element som snabbar på ålderstecken. STRIAGEN är därför en säker och skonsam kräm för att bekämpa åldrande och främja cellförnyelse så att din hy kan se fräsch och ung ut. Genom att skräddarsy ingredienserna i denna naturliga kräm kan man specifikt gynna huden på hals och nacke för att maximera möjligheterna till goda resultat.

När kan jag förvänta mig att se resultat från STRIAGEN?

På bara 24 timmar kan du förvänta dig att uppleva nästan omedelbar åtstramning och spänst runt halsområdet. Efter bara några korta veckors regelbunden användning av antirynkkrämen kommer du att kunna njuta av ett mer ungdomligt utseende.

Hur använder jag den och finns det några biverkningar?

Applicera en måttlig mängd på dekolletaget (halsen, nacken och ditt övre bröst) - en gång på morgonen och en gång på kvällen. STRIAGEN bör tillämpas i en upp och ner rörelse som täcker hela detta område. Lägg på krämen i sidled över halsen, under hakan med tonvikt på den nedre halsområdet nära den övre bröstkorgen.

Resultaten varierar från person till person, men den uppstramande effekten av antirynkkrämen kan oftast ses inom 24 timmar. De bästa resultaten kommer att synas efter 2-3 veckors användning. Det rekommenderas dock att du fortsätter att använda krämen för långsiktiga resultat.

Det finns inga kända biverkningar av att använda denna produkt, men om du är osäker är det rekommenderat att göra ett litet test på ett mindre område först. Undvik kontakt med ögonen och kontrollera samtliga ingredienser innan användning för eventuella allergier.

Hur beställer jag STRIAGEN?

Klicka endast på "Köp" på produktsidan och följ därefter leverans- och betalningsalternativen som följer. Lägger du din order innan kl.17.00 måndag-torsdag kan du få din beställning redan nästkommande vardag!