• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Striagen-B Breast Firming

Målinriktad bröstkräm
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Som kvinna vill man alltid bedömas av sitt inre – men de fysiska aspekterna av din identitet kan onekligen ha en kraftfull inverkan på vår direkta känsla av självsäkerhet och handlingskraft vi ger. I synnerhet är vår byst anmärkningsvärt viktig för kroppssiluetten i allmänhet, så med intuitiv kunskap om sin kundbas, utformades Striagen-B Breast Firming Cream.

 • För besvär med hängiga bröst
 • Strävar efter att göra brösten fastare, slätare & ge dem ett lyft
 • Med innovativ Bio-Busty!
 • Förstärkt med Aloe Vera
 • Stärkande sojaprotein
 • För applicering 2-3 gånger om dagen

Det finns ett otroligt urval av naturliga och växtliga extrakt i Striagen-B Breast Firming, där var och ett har valts ut med ultimat omsorg och med våra bröst i åtanke. Tillsammans arbetar de i harmoni, för att ta itu med tre faktorer som bidrar till utseendet av en komplett hälsosam byst. Den är utformad för att masseras in tre gånger om dagen, och kommer säkerligen bli ett njutbart och tillfredsställande tillskott till din dagliga skönhetsrutin för kroppen.

Den optimala kvinnliga formen

En siluett med en kurvig och yppig kontur har varit avgudad under århundraden, hela vägen från Hollywoodikonen Marilyn Monroe till den grekiska gudinnan Afrodite. Om det finns något ultimat i kvinnlighet, så är det med säkerhet timglasformen. Trots detta är moder natur och tiden som passerar inte alltid så generös mot oss som vi skulle önska! Därför vänder sig många till ingrepp eller andra kosmetiska procedurer, som inte bara är dyra och obehagliga utan som dessutom kan ge ett oäkta resultat. Skulle det inte vara mycket bättre med en snäll och varsam förstärkning av det vi redan har fått naturligt?

Striagen-B Breast Firming

Med ett tydligt fokus på att hjälpa kvinnor att ta itu med det missnöje som associeras med bröstens form och känsla, beslutade Striagen att skapa ett hängivet nytt tillskott till sitt befintliga sortiment av innovativa produkter. Med tre fokuserade mål i åtanke, förde de samman en rad naturliga och växtliga föreningar i en fusion med vetenskaplig Bio-Bustyl. Striagen-B Breast Firming syftar till att släta ut, lyfta & göra bysten fastare, med en näringsgivande lätt kräm.

Göra fastare

Göra fastare
Bio-Bustyl är en enastående utarbetad polypeptid, som skapats specifikt för bröstens utseende, i strävan efter att hjälpa till med att forma brösten och göra dem fasta. Aloe Vera är en av världens viktigaste växtextrakt, som har använts på kroppen under århundraden. En av dess högst ansedda egenskaper är en uppfriskande adstringens.

Släta ut

Släta ut
Kollagen är ett ytterst viktigt strukturellt protein i våra kroppar, känt för att vara viktigt för förstärkningen av samtliga cellers form och styrka. För att förstärka denna faktors krafter i våra kroppar, inkluderas naturligt förekommande hyaluronsyra, som anses boosta hudens elastiska kvaliteter och livlighet genom att assistera kollagenet.

Lyfta

Lyfta
Leveransmetoden, med en cirkulerande masserande rörelse, avser stimulera och revitalisera. Jäst naturligt sojaprotein anses ha påfallande fördelar för huden. Fördelarna inkluderar återfuktande, samtidigt som proteinet är känt för att ha stärkande egenskaper, då de är kroppens byggstenar.

Fullständiga ingredienser

Water, Emulsifying Wax, BioBustyl, Glycerin, Aloe Vera Juice, Matrixyl 3000, Sunflower Oil, Cetyl Alcohol, Emu Oil, Jojoba Oil, Aloe Butter, Hyaluronic Acid, Panthenol, Vitamin E, Green Tea Extract, Black Willow Bark Extract, Shea Butter, Germall Plus.

Få ut det bästa av Striagen-B Breast Firming

Den här krämen är optimalt utformad för att bli en ovärderlig del av din vanliga skönhetsrutin för kroppen, med enklast möjliga applicering. Applicera bara en liten om än jämn mängd, två eller tre gånger dagligen, och se till att applicera överallt på båda brösten, och massera in i huden. Eftersom bröstens utseende troligen kommer att vara ett kontinuerligt bekymmer, så rekommenderas det att investera i en långsiktig användning.

Vägledning

Striagen-B Breast Firming Cream är gjord med förstklassiga, innovativa och högt ansedda ingredienser. Ingen av ingredienserna är kända för att ha några biverkningar; men precis som med alla nya hudvårdsprodukter, är det rekommenderat att du kontrollerar den fullständiga ingredienslistan noggrant för att se om det skulle förekomma några individuella allergier. Appliceringsområdet bör inte utsättas för sol eller artificiell solning inom tolv timmar efter användning.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

100% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Ett bra och mycket billigare alternativ än att lägga sig under kniven. Resultatet är inte riktigt lika bra som en operation, men för det priset så är det super! Tuttarna är snyggare än vad de har varit på länge.

  C Cecilia small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag gick från en B kupa till C.

  S Sandra small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Flera ur min mammagrupp har använt sig av striagaen, så jag behövde mig för att också prova. Efter amningen så behövdes det en extra push i rätt riktning. Brösten ser inte exakt likadana ut som när jag tonåring, men de ser nästan lika fasta ut som innan jag fick barn.

  F Fredrika small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag började bli missnöjd med mina bröst när jag kom upp i medelåldern och denna fantastiska kräm har fått mig att återfå självförtroendet igen

  A Amira small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • En kräm som faktiskt gör skillnad.

  S Susanna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.