måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

T Zone No More Oil Kräm

30ml Kräm | Parabenfri kräm för T-zonen

Skin Doctors

375Kr

En lätt och parabenfri kräm för T-zonen är något allas hud behöver. Skin Doctors ™ T Zone Oil Control är en kräm för fet hud som reglerar T-zonen. Dess formula är utformad för att motverka fet hud genom att absorbera den olja som produceras i hudens T-zon. Skin Doctors ™ T Zone Oil Control gör din hud matt och strålande, och tar bort orenheter som genereras av hög talgproduktion.

 • Parabenfri Kräm för T-zonen mot fet hud
 • Reglerar hudens talgproduktion och gör huden matt
 • Absorberar överflödig talg på huden och ger huden lyster
 • Har fyra unika ingredienser
 • Ger huden fukt och håller den fri från oljefri
 • Ljus kräm för alla hudtyper
 • Utvecklad av Skin Doctors ™

Skin Doctors ™ T Zone Oil Control är en naturlig kräm för fet hy, som reglerar talg och oljeproduktion i ansiktet och minskar stora porer, pormaskar och finnar som bildas på grund av hög talgproduktion. Med Skin Doctors kräm för T-zonen, njuta av en ren och fräsch hud redan till sommaren. En hud som dessutom håller sig mjuk och matt.

Läs mer
Typ: Kräm
Size: 30 ml.

Vad är Skin Doctors ™ T Zone Oil Control?

Skin Doctors ™ T Zone Oil Control hjälper dig att kontrollera hudens talgproduktion. Tack vare denna parabenfria kräm för T-zonen, som enbart innehåller naturliga ingredienser, så kommer den feta huden på din näsa, panna och kinder och även resten av ansiktet att försvinna. Krämen är särskilt utformad för T-zonen, eftersom huden producerar mer talg i dessa områden än på andra håll.

Fet hy är inget ovanligt. Hög talgproduktion beror på en förhöjd talgkörtelaktivitet, vilket leder till att talgkörtlarna producerar för mycket talg. Något som visas på huden, och som är mycket vanligt i tonåren och puberteten. Men ofta så fortsätter denna överproduktion även när man blir äldre. Några skäl till detta kan vara:

Fet hud kan vara genetisk Överaktiva talgkörtlar Dålig kost Fuktigt och varmt väder Olämpliga hudprodukter som inte passar ens hudtyp Hormonella förändringar

Vad gör Skin Doctors ™ T Zone Oil Control?

Skin Doctors ™ T Zone Oil Control mot fet hy är en kräm för T-zonen, som sätter stopp för talgöverskott och olja på hudens T-zon (näsa, pannan och kinderna). Dess effektiva kombination av ingredienser är speciellt utformad för att minska talgproduktionen. Krämen håller huden återfuktad och torkar inte ut som en del andra T-zonsprodukter mot fet hud. Den håller huden mjuk och vacker, och minskar uppkomsten av finnar, pormaskar och andra skador.

Skin Doctors ™ T Zone Oil Control innehåller fyra aktiva ingredienser:

 1. Acnacidol: Ett ämne framställt ur bidrottningsgelé med antibakteriella egenskaper som har visat sig effektiv i att kontrollera överaktiva talgkörtlar.
 2. Evermat: hjälper till att kontrollera produktionen av talg, och ger huden ett friskt och fräscht utseende. Denna ingrediens har visat sig effektiv för att minska storleken på porerna och talg.
 3. Resistem™: är en anti-aging växtstamcell och kallas ofta för hudens väktare. Främjar cellavgiftning och cellernas livslängd, samtidigt som det verkar lugnande och minskar rodnad i ansiktet.
 4. Ronacare Bisabolol™: är ett naturligt växtextrakt av kamomill och fungerar som en anti-inflammatorisk ingrediens, och därför minskar hudrodnad. Ämnet har starka antioxidativa egenskaper som bekämpar fria radikaler som annars orsakar skador på huden.

Hur använder jag Skin Doctors ™ T Zone Oil Control?

Skin Doctors ™ T Zone Oil kontroll mot fet hud och fet T-zon är bäst att använda två gånger dagligen, morgon och kväll. För bästa resultat, så bör krämen användas i kombination med andra Skin Doctors ™ produkter som ger huden den vård den behöver.

Hur köper jag Skin Doctors ™ T Zone Oil Control?

Det är enkelt och diskret att köpa Skin Doctors ™ T Zone Oil Control för fet hy och fet T-zon online. Tryck bara på "Lägg till varukorgen". Vi skickar alla våra produkter i diskreta vita lådor utan vare sig produktnamnet eller namnet på vår hemsida. Om du beställer före kl.16: 00 (måndag-torsdag), så vi behandlar din beställning redan samma dag.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.51% baserat på 1121 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden