GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Score-paketet

Kombinationspaket

Charm, bra andedräkt, vita tänder, vackert hår och ung hud

Charm, självförtroende och vackert hår kan vara nyckeln till de flesta kvinnors och mäns hjärtan. Men det vackra håret och självförtroendet kommer inte av sig självt och de flesta kommer så småningom att uppleva både håravfall och vikande hårfästen, vilket kan slå hårt mot självförtroendet.

Men det är långt ifrån det enda som kan påverka självförtroendet (och dina chanser). Dålig andedräkt, åldrande hud och gula tänder är alla saker som kan minska ditt självförtroende och dina chanser med den du önskar att vara med.

Det är just därför vi här på ShytoBuy har skapat ett ”nödpaket” i form av score-paketet med fyra produkter som var och en kan hjälpa dig att hitta ditt självförtroende.

Paketet innehåller ett tandbleknings kit för tandblekning hemma, så att du kan få dina drömmars vita leende, Biotin med B7-vitamin för att vårda ditt hår, Pepparmyntsolja Softgels mot dålig andedräkt och sist men inte minst, Marine Collagen-kapslar för ungdomlig och elastisk hud.

Klä upp dig för den stora stunden

Vårt Score-paket är speciellt framtaget för att förstärka din yttre attraktionskraft och med den ökade uppmärksamhet du garanterat kommer att få, är vi övertygade om att din inre charm och självförtroende kommer att skina igenom.

Kombinationspaketet innehåller 4 olika skönhetsprodukter och kosttillskott för att hjälpa dig på vägen mot inre och yttre skönhet:

MySmile tandblekningskit: Med ett tandblekningskit från MySmile får du synliga resultat efter bara 6 dagar av ett intensivt program där du bleker dina tänder hemma 10 minuter om dagen.

WeightWorld Marine Collagen Kapslar: Kollagen hjälper till att minska synliga rynkor och öka din huds elasticitet och är därmed det perfekta anti-aging-tillskottet att inkludera din skönhetsrutin för att få ung och stram hud.

Biotin med B7-vitamin: Biotin är det perfekta hår vitaminet som vårdar ditt hår inifrån och ut, vilket är särskilt idealiskt om du har problem med håravfall och ett vikande hårfäste.

Pepparmyntsolja Softgels: Ett tillskott med pepparmynta kan ge dig skydd hela dagen mot dålig andedräkt och lukt från magen och kan därmed vara det perfekta alternativet till tuggummi under en stadsresa.

Hur får jag vitare tänder med tandbleknings kittet?

Applicera gel i LED-munstycket. Placera munstycket i munnen i 10 minuter. Ta bort munstycket och skölj munnen med varmt vatten. Upprepa denna process i minst 6-12 dagar för bästa resultat.

Vad är den rekommenderade dagliga dosen för de olika kosttillskotten?

För Pepparmyntsoljan rekommenderar vi en daglig dos på 1 softgel. För Biotin med B7-vitamin rekommenderar vi att du tar 1 tablett dagligen. För Marint Collagen rekommenderar vi att du tar 2 kapslar dagligen.

När kan jag förvänta mig att se resultat?

Med kosttillskotten rekommenderar vi att du använder dem dagligen i minst 3 månader. Med tandbleknings kittet rekommenderar vi att du använder den dagligen i 6 dagar i rad och sedan efter behov.

Gäller nöjdhetsgarantin alla produkter?

Ja, vår 100% nöjdhetsgaranti gäller för alla produkter i Score-paketet

Finns det biverkningar av att använda någon av produkterna?

Alla ingredienser i kosttillskott och tandblekningsgelen är naturliga och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla använda produkterna i Score-paketet?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare före användning. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år. MySmile Tandblekningskit ska inte användas om du har problem med tandköttet.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar