• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Överallt söker folk efter en lösning på uttunnat och svagt hår, som förminskar utseendets attraktivitet – och ProFrollica var fast beslutna att hjälpa! De sammanförde TRICHOGEN® med med en rad tillsatta hårälskande faktorer, inklusive silkesprotein, biotin & jojoba i sitt ProFollica Revive Daily Shampoo. Det strävar efter att stärka, återuppliva och skydda ditt hår.

 • Renande och stärkande schampo
 • Optimalt för svagt och uttunnat hår
 • Med kliniskt testat TRICHOGEN®
 • Boostad med silkesprotein, biotin & jojoba
 • Lämplig för både män och kvinnor
 • Samkör med ProFollica-sortimentet

Det finns så många produkter som utlovar mirakulösa resultat och ändå efterlämnar oss med en missnöjd känsla och tomma fickor. ProFollica Revive Daily Shampoo använder ett otroligt urval av extrakt, där den fantastiska kärnan består av innovativt TRICHOGEN®, för att frambringa ett riktigt omvälvande tillvägagångssätt. Dessutom behöver du inte göra något som kommer i vägen för din nuvarande rutin – du behöver bara använda den som en del av din vanliga rengöringsrutin. Det står redo och väntar på att ta plats i ditt badrum.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Halal
 • Kosher
 • Vegetarisk

Förlusten av utarmat hår

Vi kan inte förneka att ett tjockt, fylligt, spänstigt och voluminöst hår är viktigt för ett attraktivt utseende. Det är dock många som kämpar med att uppnå detta, och kanske lever i avund av de som har dessa egenskaperna naturligt. Många olika faktorer kan påverka detta, från hormoner till arv, ålder och stress. För närvarande finns det otaliga produkter på marknaden, som erbjuder till synes sublima resultat. Men när vi tar en titt på ingredienserna, kan vi känna oss betydligt förbryllade av obegripliga och uppenbart artificiella kemiska föreningar. Många av oss skulle absolut värdesätta ett naturligt, botaniskt drivet tillvägagångssätt, för att boosta vårt hår med vitala näringsämnen varje dag.

TRICHOGEN®

TRICHOGEN® är ett unikt komplex, som använder en rad synergistiska delar, biotekniskt och botaniskt härledda, för att hjälpa till att ta itu med individuella håruttunnings-problem. De har inlett och dedikerat kliniska studier åt dess användning och undersöker det inom ett brett urval av metoder. Det är särskilt intressant att majoriteten av de 40 män som använde 10% TRICHOGEN® rapporterade god förbättring i form av livlighet, volym och form efter fyra månaders användning. I strävan efter att förbättra hårestetisk excellens, backas TRICHOGEN® upp av en fördjupad vetenskaplig metod.

ProFollica Revive Daily Shampoo

ProFollica var inte nöjda med att enbart tillhandahålla TRICHOGEN®’s kraft, utan de var fast beslutna att förse sina kunder med mer. Flera andra extra extrakt tillsattes formulan, inklusive hydrolyserat silkesprotein, keratin, och jojobaolja. Som en del av din regelbundna dagliga hårtvättningsrutin, kan ProFollica Revive Daily Shampoo förse din skalp och ditt hår med alla dessa fantastiska fördelar.

Stärker

Stärker
Uttunnat hår behöver förstärkas på alla nivåer, så att varje enskilt hårstrå utgör ett starkt och livfullt utseende. Hydrolyserat keratin och silkesprotein används med syftet att stötta och bygga upp från rot till topp. Ginseng syftar till att återuppliva själva skalpen.

Återupplivar

Återupplivar
För att till fullo kunna boosta hårets utseende, är det viktigt att rena skalpen och ta itu med obalans i sebumproduktionen, vilket kan göra håret platt och livlöst. För att förstärka schampots kapacitet, har boostande Arginin, Kardborre och Emuolja inkluderats

Skyddar

Skyddar
Alla hårstrån måste skötas om och skyddas för att ge dem möjlighet att frodas på bästa sätt. Jojobaolja, ett lätt om än intensivt konditioneringsmedel, fungerar som en beläggning i form av ett skyddande lager mot skadliga krafter. I tillägg finns skyddande vitamin E, niacinamid, biotin och zink i schampot.

Fullständiga ingredienslista

Water, Sodium Olefin Sulfonate C14-16 (coconut derived), Cocomidyl Propyl Betaine, Cocamide DEA, DL Panthenol, Acetamide MEA, Hydrolyzed Keratin, Sorbitol, Sodium Cocyl Collagen Amino Acid, Cocoyl Sarcosine, Wheat Germ Acid, Wheat Germ Oil, Linolenic Acid, Sulfur, Polysorbate 80, Oleth-10, Jojoba Oil, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Glycerin, Glycol Stearate, TRICHOGEN® - Panax Ginseng Root Extract (and) Arginine (and) Acetyl Tyrosine (and) Arctium Majus Root Extract (and) Hydrolyzed Soy Protein (and) Polyquarternium -11 (and) PEG 12 Dimethicone (and) Calcium Pantothenate (and) Zinc Gluconate (and) Niacinamide (and) Ornithine HCL (and) Citrulline (and) Glucosamine HCI (and) Biotin - Hydrolyzed Silk Protein, Fragrance Oil, Emu Oil, Essential Oil, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Germall Plus.

Användning av schampot

Produkten ProFollica är avsedd att bli ett njutbart och tillfredsställande tillskott till din vardagliga rutin. Efter att du gjort ditt hår blött, så kläm ut en generös mängd i dina händer och massera din skalp och dina hårlängder, så att det löddrar ordentligt. Låt sitta i en minut eller två och tillåt det att absorberas innan du helt sköljer ur. Ta därefter det balsam du normalt sett använder. För optimal njutning av ProFollica Revive Daily Shampoo, rekommenderar vi användning på regelbunden basis, och investering i långsiktig användning.

Extra Information

Samtliga produkter från ProFollica avser att tillhandahålla ett säkert och tillfredsställande tillskott till ditt liv, varav schampot är utformat för att njutningsfullt boosta din dagliga tvätt. Ta dig dock vänligen tid att läsa igenom de fullständiga ingredienserna, för att säkerställa att det inte innehåller något du personligen är allergisk mot. Om du har någon diagnostiserad skalpåkomma, så kontrollera med din sjukvårdspersonal innan första användning. Då schampot innehåller Emu-olja, är det inte lämpligt för veganer eller vegetarianer.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

96.67% baserat på 6 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Schampot känns bra, har nyss börjat använda det, lovar gott

  bF britt F trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Var först skeptisk, men har märkt att jag har fått många nya korta hårstån som har börjar växa igen. Så tummen upp ???? och jag kommer definitivt fortsätta köpa schampot.

  M Mikael small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag älskar det här schampot och har använt det nu för 3 månader och mitt hår är definitivt thoclar och längre. Och så är håret glansigare.

  C Carola small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Toppen

  A Ante small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Skulle inte kunna använda något annat shampo nu.

  A Andreas small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har använt detta shampot i flera månader nu och tycker verkligen att det har hjälpt?

  C Carsten small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.