• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Profollica Revive Daily

236ml Schampo | Schampo mot håravfall

Profollica

239Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Främja tillväxten av ditt hår! Lider du av håravfall och skallighet så har du funnit det optimala hårschampot för att motverka håravfallet. Profollica schampo mot håravfall består av en unik formula som kan stimulera hårväxt och motverka håravfall. Dess milda men effektiva formel är utformad för att skapa en optimal miljö för att dina hårstrån ska bli friska, starka och fylliga.

 • Rengör hårbotten på djupet för att stimulera till tillväxt
 • Hjälper håret att nå sin optimala fukthalt på 8 %
 • Profollica schampo mot håravfall torkar inte ut ditt hår som andra schampo
 • Ger näring och stadga till dina hårstrån
 • Perfekt i kombination med Profollicas tillskott mot håravfall för män
 • Diskret och Snabb leverans

Motverka din tunnhårighet och skallighet på ett så enkelt sätt som att byta ut ditt gamla schampo mot Profollicas schampo mot håravfall. Schampot stimulerar till tillväxt och stärker dina hårstrån med proteiner och aminosyror. Placerar du en beställning innan kl.17.00 kan du påbörja din resa mot fylligare hår redan imorgon.

Läs mer

Vad är det?

Profollica schampo mot håravfall är utformad för att hjälpa till att minska uppkomsten av manligt håravfall. Det är en del av Profollica systemet och för bästa effekt den kan kombineras med effektiva naturligt komplement som tacklar orsakerna till håravfall från insidan, medan schampot gör det från utsidan.

Många människor skjuter upp att ta itu med dess tunnhårighet och håravfall innan det är för sent. Ta tag i det så fort du märker att håret börjar tunnas ut och faller av för att ha störst chans att rädda hårsvallet. Profollica schampo består av en unik formula som kliniskt testats för dess förmåga att stimulera manlig hårväxt och förhindra håravfall. Blandning har utformats för att erbjuda ett sätt att återuppliva livlöst hår i tid på ett både naturligt och framgångsrikt sätt.

Hur fungerar Profollica schampo mot håravfall?

Profollica schampo mot håravfall fungerar på ett unikt sätt genom att väcka vilande hårsäckar till liv och öppnar upp syretillförseln till hårsäckarna. Schampot tar bort överdriven talgproduktion i hårbotten och livar upp ett livlöst hårsvall. Profollica schampo kan hjälpa till att eliminera vardagliga problem i hårbotten såsom mjäll, cirros, fett hår och kliande hårbotten. Alla dessa faktorer kan hämma hårtillväxt. Därför är det viktigt att du alltid har en ren och fräsch hårbotten speciellt och du lider av håravfall.

Manligt håravfall

Manligt håravfall kan påverka omkring 70 % av alla män världen över någon gång under sin livstid. Den främsta orsaken till att män tappar hår och blir skalliga är en överproduktion av DHT, dihydrotestosteron vilket bland annat ökar talg produktionen i hårsäckarna som täpper till eller försvårar syretillförseln i follikerna. För att själv öka dina förutsättningar för ett fint hår är att äta en varierad kost med mycket grönsaker och frukt och dricka mycket vatten. Samtliga ingredienser i Profollica schampo bekämpar källan för manligt håravfall DHT hormonet, vilket gör Profollica schampo mot håravfall så kraftfull.

När kan jag börja se resultat?

När du använder Profollica schampo kan du förvänta dig att uppleva fördelarna inom minst 60 dagars regelbunden användning. Men på grund av dess naturliga formula kan individuella resultat variera individuellt från person till person. När du kombinerar Profollicas tillskott som verkar från insidan med schampot och serumet som verkar på utsidan så kommer du uppnå bäst resultat. För att komma igång snabbt och hålla koll på ditt håravfall, erbjuder vi snabb leverans.

Anvisningar om hur man använder schampot

Blöt håret och massera mjukt in schampot i hårbotten och ut i längderna, låt schampot verka i cirka 2 minuter innan du sköljer ut håret i ljummet vatten.

Finns det några biverkningar?

Det finns inga kända biverkningar av att använda Profollica håravfall schampo. Kom alltid ihåg att ta enligt anvisningar och du bör kunna dra nytta strax efter. Kontrollera alltid ingredienserna innan handen för att kontrollera att du inte är allergisk mot något.