GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Medlemsområde

medlem

Vill du ha möjligheten att tjäna poäng, få rabatter, exklusiva erbjudanden och mycket mer?

Bli då medlem här Logga in

Få rabatt på dina favoritprodukter

Som Shytobuy-medlem tjänar du poäng vid varje köp. Du kan sedan använda dessa poäng för at tfå rabatt på din nästa beställning.

Disscount

Hur man tjänar Comfort Poäng

Varje gång du spenderar 100 kr får du 1 Comfort Poäng, vilket motsvarar 10 kr i rabatt på din nästa beställning. Observera att du inte kan kombinera användningen av Comfort Poäng med andra rabattkoder.

CC Points

Hur du använder dina Comfort Poäng

Logga in på ditt medlemskonto och lägg till produkter i din varukorg. I kassan trycker du bara på ”använd mina Comfort Poäng” så dras din rabatt automatiskt.

CC Points

Andra fördelar med ditt medlemsområde

I ditt personliga medlemsområde kan du skapa en önskelista över dina favoritprodukter, se en översikt över tidigare beställningar, ändra din adress eller få svar på de vanligaste frågorna som våra kunder ställer.

Benifits

Exklusiva medlemsrabatt

Som medlem har du tillgång till unika rabatkoder som är tillgängliga för medlemmar, som du kan använda på dina beställningar.

Exklusiva

Frågor & Svar

 • Hu andvänder jag mina Comfort poäng?

  Om du vill använda dina Comfort Points, vänligen logga in längst upp i den grå raden eller på mobilen så hittar du den i menyn till vänster.

  Lägg sedan dina önskade produkter i kundvagnen. På sidan 2 i kassan kommer du att ha möjlighet att använda dina Comfort Points.

  På datorn kommer det att synas under totalbeloppet och på mobilen, vänligen tryck "Visa korg" den grå stapeln längst upp för att visa möjligheten att använda poängen.

  Om du fortfarande har problem med att använda dina poäng, vänligen meddela oss eller så kan du kontakta oss på vår livechatt eller per telefon på vardagar från 9:00 till 17:00

 • När förfaller mina Comfort poäng?

  När du loggar in på ditt medlemsområde kan du se en översikt över dina Comfort poäng och när de löper ut.

 • Jag glömde att använda mina Comfort poäng

  Om du har glömt att använda dina Comfort poäng för att få rabatt på din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst. Då hjälper vi dig.

 • Kan jag använda Comfort poäng och en rabattkod samtidigt?

  Nej, rabattkoder kan inte användas tillsammans med Comfort poäng. Du måste välja det ena eller det andra.

 • Jag har glömt mitt lösenord

  Har du glömt ditt lösenord och kan nu inte logga in på ditt medlemskonto? Oroa dig inte! Klicka bara på länken "glömt lösenordet". Du kommer då att få ett e-postmeddelande med en länk där du kan återställa ditt lösenord och sedan återfå åtkomst till ditt medlemskonto. Ge detta någon minut innan du trycker igen och titta i både inkorgen och skräpposten. Om du inte har fått mailet inom 5 minuter, kontakta då vår kundtjänst för att få hjälp..

 • Jag kan inte logga in på mitt medlemskonto

  Om du har problem med att logga in på ditt medlemskonto, vänligen kontakta vår kundtjänst. Då hjälper vi dig att få tillgång.