Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

HemaGo Kombinationspaket

Kombinationspaket | Dubbelverkande helhetsmetod mot hemorrojder

Översikt

Hemorrojder är ett välbekant fenomen för många, då det är tre av fyra av oss som får erfara dem någon gång i livet - vilket kan vara både obehagligt och pinsamt! Utifrån förståelsen om hur svårhanterligt detta kan kännas, beslutade man sig hos HemaPRO för att utreda de naturliga alternativen och att hitta en väg framåt. Man skapade en radikal, ny produktduo, Cream & Capsules, paketerad i HemaPRO Combo, så att du kan ta dig an de här specifika bekymren på ett helhetsmässigt sätt.

  • Duo för besvär med hemorrojder
  • Kräm som lugnar, återfuktar & lindrar
  • Dermatologiskt testad direktbehandling
  • Kapslar med skiktat fiberkomplex
  • Naturligt kosttillskott
  • Båda rika på potenta botaniska extrakt

Även om det kan upplevas som ett externt bekymmer, är det lätt att förstå att det kommer inifrån - så HemaPRO tog beslutet att angripa problemet från två håll. Med HemaPRO Combo kan du ta kapslarna som verkar genom ditt matsmältningssystem, och krämen som du kan applicera som en lindrande produkt för att hantera obehaget. Du behöver inte längre känna dig vilsen kring hur du ska gå vidare - det här kittet är redo att ge dig en hjälpande hand.

  • Köp 1 566Kr 708Kr
  • Köp 2 1020Kr 1133Kr Du sparar 10%
  • Köp 3 1359Kr 1699Kr Du sparar 20%

Hemorrojder: vad är det?

De må vara både vanliga och godartade - men det betyder inte att de inte är väldigt obehagliga! De här blodkärsfyllda svullnaderna kommer av ett för stort nedåtriktat tryck på stjärten, vilket skapar problem för mikrocirkulationen. Detta kopplas ofta samman med problem med tarmrörelserna, i samband med förstoppning eller diarré, och de som finns i riskgruppen inkluderar gravida kvinnor, de som gör tunga lyft, samt personer som börjar komma upp i mogen ålder. Utöver att behandla de externa symptomen, är det vanligaste rådet att stärka upp kosten med en ökad fibermängd. Över lag är det mycket viktigt att säkerställa en sund makro- och mikrocirkulation för att komma vidare. Något som man kan konstatera är, att en helhetsmetod som verkar både inifrån och utifrån skulle välkomnas av många.

HemaPROs metod

Som de experter man är inom området, förstod HemaPRO mycket väl att människor runt om i världen skulle vilja ha tillgång till en kraftfull väg framåt när det gäller deras besvär med hemorrojder. Med detta i åtanke, investerade man sina resurser på att undersöka en enorm mängd botaniska faktorer, aminosyror, vitaminer och andra viktiga mikronutrienter. Varje komponent i det slutgiltiga urvalet handplockades, med fokus på att också tillhandahålla dem i dess optimala form, för att verka inifrån och utifrån.

Inifrån
Utifrån förståelsen om mängden påverkansfaktorer som finns, tog man fram en skiktad blandning av ingredienser. Denna inkluderar ett unikt fiberkomplex, med havre- och risextrakt som kopplats till en sund matsmältning. Aminosyran, arginin, har valts ut för dess roll i produktionen av kväveoxid, som spelar en viktigt roll för cirkulationen.

Utifrån
Krämen har flera strängar på sin lyra när det gäller behandlingen av hemorrojdernas direkta symptom. För att skydda används den mycket omtyckta suckulenten, aloe vera. Denna verkar i unik harmoni med vitamin E, i form av bioaktiv tokoferyl. Utöver detta används den erkänt lugnande växten, kamomill, för att lindra irriterade vävnader.

Komplett innehållsförteckning

Kapslar: Aktiva: extrakt från vita psylliumfrön (plantago ovata), kalciumklorid, fröhartsextrakt från guarplanta (cyamopsis tetragonolobus), extrakt från vetekorn (triticum vulgare vill), L-arginin, lactobacillus acidophilus, extrakt från havrekorn (avena sativa L.), extrakt från riskli (oryza sativa L.), extrakt från läkemalva (althea officinalis L.), barkextrakt från alm (ulmus rubra), kornfröextrakt (hordeum vulgare L.), pektin, fruktextrakt från svartpeppar (piper nigrum L.).

Kapsel: gelatin.

Kräm: aqua (vatten), hamamelis virginiana-vatten, bladextrakt från aloe barbadensis, glycerol, cetearylalkohol, glycerylstearat, PEG-100 stearat, metylpropandiol, kapryl/caprik triglycerid, kärnolja från vitis vinifera, palmitinsyra, stearinsyra, bisabolol, tokoferylacetat, denaturerad alkohol, kaprylylglykol, mentol, pantenol, trietanolamin, allantoin, dinatrium EDTA, karbomer, fenylpropanol, rotextrakt från ruscus aculeatus, skalextrakt från citrus limon, extrakt från solidago virgaurea, blomextrakt från chamomilla recutita, blomextrakt från lavandula angustifolia, blomextrakt från calendula officinalis, blomextrakt från arnica montana, blomextrakt från helianthus annuus, bladextrakt från rosmarinus officinalis, kaliumsorbat, natriumbensoat, fenoxietanol, bensoesyra, dehydroättiksyra.

Användning av kapslar & kräm

Målsättningen med HemaPRO Combo är att förse dig med en metod för att hantera bekymmer med hemorrojder, med kroppens bästa i fokus. För att ta kapslarna, tar du bara två av dem tillsammans med ett stort glas vatten vid en måltid. Vad gäller krämen, applicerar du den med ett rent finger på det påverkade området och masserar försiktigt till dess att den absorberats helt. Upprepa två gånger varje dag, helst morgon och kväll. För maximal utväxling av de båda formulan föreslår vi att du använder dem kontinuerligt och investerar i en långsiktig användning.

Råd

Även om alla produkter från HemaPRO togs fram för att behandla de behov som kommer med hemorrojder, på ett skonsamt och vårdande sätt, så är det vettigt att gå igenom några steg innan användning. Vänligen ta dig tiden att kontrollera innehållsförteckningen för de båda produkterna, om de skulle lista något som du personligen är allergisk mot. Vänligen säkerställ att kapslarna är bara en komponent i en hälsosam och varierad kost. Om du är gravid, ammar eller går på någon medicin, vänligen rådfråga medicinskt personal innan användning.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(13)
4 Stjärnor
(8)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.83% baserat på 23 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag är inte läkare men min privata erfarenhet säger att detta måste men använda vid tidiga stadier om sjukdomen. Salvan är bra men jag kan inte uttala mig om tabletter.

P Parsa A
Verifierat Köp

Har gjort mitt problem mycket enklare nu med detta medlet som hjälp. Har provat många andra men inte alls lika bra som detta.

A Andreas M
Verifierat Köp

Nöjd rekommendera

D Davor B
Verifierat Köp

Hjälpte verkligen när inget annat fungerat!

S Sandra L
Verifierat Köp

De verkar som de funkar hyfsat

P Peter H
Verifierat Köp

Det bästa i världen ! Super tack från en nöjd kund/ Marie

M Marie N
Verifierat Köp

Tabletter funkar jätte bra och salvan är bättre än vanliga salvor som finns på apoteket

H Hanna H
Verifierat Köp

Hej. Har använt hemapro några månder och blivit av med smärtan, men det jag vill bli av med är själva hemmorojden hur gör jag då. Ska jag fortsätta med hemapro??

m mia
Verifierat Köp

har haft lite problem med hemorrojder till och från men med denna behandlas de effektivt. Väldigt skönt med en bra receptfri produkt. Supernöjd!

J Jarle
Verifierat Köp

slapp köpa den vanliga kuren på apoteket... Uppskattar diskretion och att den är naturlig :)

j jojo44
Verifierat Köp

glad att slippa doktorn. detta funkar skitbra.

g greta
Verifierat Köp

Dottern min använt detta och det funkade bra.

M Mohammed
Verifierat Köp

Diskret borttagning. Föredrar detta framför doktor besök.

A Andrea
Verifierat Köp

Jag och min sambo drabbades av detta, gick bort snabbt med Hemapro. Skönt att det fungerade så enkelt. Tack.

L Lisa
Verifierat Köp

Enkelt och effektivt. min typ av produkt!

L Lucas
Verifierat Köp

Skit bra.

L Ludvig
Verifierat Köp

Den här produkten hjälpte mig att få bort mina obehagliga hemorrojder. Tack ShytoBuy. Också väldigt bra service.

A Albin
Verifierat Köp

5 av 5. Borta = Nöjd.

M Malin
Verifierat Köp

väldigt bra med dubbelkur, känns som att det verkligen gör susen. MIna hemorrojder är borta!

G Gustaf
Verifierat Köp

Ju snabbare det slutar göra ont och irritera, ju bättre är det ju. Och att behandla hemorrojder på två olika sätt samtidigt, borde ju snabba på processen tycker jag.

E Emelie
Verifierat Köp

Verkar göra jobbet. Det slutade klia efter första dan.

G Göran
Verifierat Köp

Ju snabbare det slutar göra ont och irritera, ju bättre är det ju. Och att behandla hemorrojder på två olika sätt samtidigt, borde ju snabba på processen tycker jag.

E Emelie
Verifierat Köp

Verkar göra jobbet. Det slutade klia efter första dan.

G Göran

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar