Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 13:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

HemaPro Piller & maxmedix HemaGO Kräm

Kombinationspaket | Kombinationspaket mot hemorrojder

Översikt

Visste du att hemorrojder är ett vanligt besvär och ungefär hälften av alla människor drabbas av dem någon gång under sin livstid. Många tycker ändå att det är obekvämt och pinsamt att behandla dem, så maxmedix har skapat en komplett kombination för att hjälpa dig! HemaPro Piller och Hemago Krämen kombon använder sig av en kraftfull tvåstegsmetod som behandlar de bakomliggande orsakerna inifrån med hjälp av piller samt lindrar de yttre symptomen med en lugnande kräm. Behandla dina hemorrojder på ett diskret, enkelt och bekvämt sätt med helt naturliga ingredienser!

  • Komplett behandling med piller och kräm
  • Naturligt hjälpmedel mot hemorrojder
  • Stödjer matsmältningssystemet
  • Lugnar och vårdar det drabbade området
  • Piller med fiberkomplex & kalcium
  • Kräm med aloe vera & E-vitamin

Vad är HemaPro Piller & HemaGo Kräm-Kombo?

Detta unika HemaPro kombinationspaket från maxmedix är ett enkelt, naturligt och diskret sätt att behandla både bakomliggande orsaker och symptom på hemorrojder. Det fungerar med en dubbelverkande effekt för att både ta itu med de inre orsakerna till hemorrojdernas uppkomst och behandla de obehagliga externa symptomen.

Nyckelingredienser

Användning

Piller: Ta 2 piller om dagen med ett glas vatten, gärna i samband med en måltid. Vi rekommenderar att du alltid tar produkten ungefär samma tid på dygnet.

Kräm: Applicera krämen direkt på det drabbade området med rena fingrar. Massera försiktigt in med cirkulära rörelser till det har absorberats helt. Använd två gånger per dag, en gång på morgonen och en gång på kvällen. Du kan använda krämen tills symtomen har minskat eller så länge det behövs.

Båda produkterna är trygga att använda och innehåller naturliga ingredienser som inte har några kända biverkningar. Läs igenom alla ingredienser före första användning om du har allergier. Rådfråga en läkare före användning om du är gravid, ammar eller tar någon medicin. Produkten är ej avsedd för personer under 18 år.

Fullständig ingredienslista

Kalciumsalter av ortofosforsyra, torrextrakt av Ispagulafrön (Plantago ovata forssk), Beläggningsmedel: Gelatin, Guarummitorroskopextrakt (Cyamopsis tetragonoloba), Frön av torra vetegroddar (Triticum aestivum L .), L-argininhydroklorid, Lactobacillus Acidophilus, Havrefrön torrt extrakt (Avena sativa L.), Torrkornigt risextrakt (Oryza sativa L.), Marshmallow rottorrtextrakt (Althaea oficinalis L.), Almbarktorrt extrakt (Ulmus pumila L.) , Kornknoppar antenndel torrt extrakt (Hordeum vulgare L.), Äppelpektin, Antikaking agent: Magnesiumstearate (E572) och Kiseldioxid (E551), Svartpeppar frukt torrt extrakt (Piper nigrum L.), Beläggningsmedel: Färgämne: Titandioxid (E171).

Oftast köpt tillsammans

HemaPro Piller & maxmedix HemaGO Kräm
HemaPro Piller & maxmedix HemaGO Kräm

Kombinationspaket | Kombinationspaket mot hemorrojder

581Kr 646Kr

+
maxmedix HemaGo Kräm
maxmedix HemaGo Kräm

60 ml Kräm | Naturligt lindrande formula mot hemorrojder

327Kr 409Kr

+
Skin Doctors Hair No More™
Skin Doctors Hair No More™

120 ml Spray | Hårväxthämmande spray

199Kr

1 Produkt(er)

581Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(13)
4 Stjärnor
(8)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.83% baserat på 23 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag är inte läkare men min privata erfarenhet säger att detta måste men använda vid tidiga stadier om sjukdomen. Salvan är bra men jag kan inte uttala mig om tabletter.

P Parsa A
Verifierat Köp

Har gjort mitt problem mycket enklare nu med detta medlet som hjälp. Har provat många andra men inte alls lika bra som detta.

A Andreas M
Verifierat Köp

Nöjd rekommendera

D Davor B
Verifierat Köp

Hjälpte verkligen när inget annat fungerat!

S Sandra L
Verifierat Köp

De verkar som de funkar hyfsat

P Peter H
Verifierat Köp

Det bästa i världen ! Super tack från en nöjd kund/ Marie

M Marie N
Verifierat Köp

Tabletter funkar jätte bra och salvan är bättre än vanliga salvor som finns på apoteket

H Hanna H
Verifierat Köp

Hej. Har använt hemapro några månder och blivit av med smärtan, men det jag vill bli av med är själva hemmorojden hur gör jag då. Ska jag fortsätta med hemapro??

m mia
Verifierat Köp

har haft lite problem med hemorrojder till och från men med denna behandlas de effektivt. Väldigt skönt med en bra receptfri produkt. Supernöjd!

J Jarle
Verifierat Köp

slapp köpa den vanliga kuren på apoteket... Uppskattar diskretion och att den är naturlig :)

j jojo44

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar