GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Hårborttagning Laser

Hårborttagning med laser hemma är ett bra alternativ för dig som tröttnat på att håret växer ut fort. Permanent hårborttagning med laser kan vara dyrt om man går till en salong, då flera behandlingar krävs för att få ett önskvärt resultat. Men idag finns alternativet för hårborttagning laser i hemmet, du kommer att spara pengar, slippa smärta och få samma resultat som på din salong.

Hårborttagning med laser hemma är ett bra alternativ för dig som tröttnat på att håret kommer upp igen efter bara ett par dagar. Permanent hårborttagning med laser kan vara kostsamt om man går till en salong, då flera behandlingar krävs för att få ett önskvärt resultat.

Du kan nu i ditt egna hem utföra de behandlingar med hårborttagning laser som professionella salonger endast gjorde tidigare och spara tusentals kronor och tid men ändå uppnå samma resultat. Då ditt hår växer naturligt i cykler och man kommer att behöva använda sin laser fler än en gång för att den skall fungera så effektivt som möjligt. Permanent hårborttagning laser är för dig som inte vill behöva ta bort ditt hår varje dag och tröttnat på att raka eller vaxa dig.

Permanent hårborttagning med laser är mest effektivt på personer med mörkt hår och ljusare hy, de behöver ofta färre behandlingar än de med en mörk hy. Den kan dock användas på något brunare hy för att permanent ta bort hår. Med hårborttagning laser slipper din hy biverkningar eller konsekvenser så som torr hy, utslag eller inåtväxande hår.

Permanent hårborttagning är en process som tidigare endast utfördes av salonger. Detta innebar att denna behandlingsmetod var begränsad bland personer som var beredda att betala mycket för att ta bort sitt hår då flera behandlingar behövs för att minska hårväxten. En behandling av hårborttagning laser kostar i dagsläget i Stockholm, för exempelvis på benen ca 4000- 5000 kronor per gång, vilket för flera behandlingar blir en stor summa pengar.

Numera finns det permanent hårborttagning med laser produkter för hemmabruk såsom den revolutionerande Silk'n Flash and Go Lux ™, som är både effektiva och lättanvända så att du kan ta bort hår bekvämt och enkelt i ditt eget hem. För samma kostnad eller t.o.m. mindre som om du skulle betala för en behandling på salong får du istället en investering. En investering i en egen salongsbehandling som du kan använda i flera år, hur mycket du vill. Hårborttagning laser kan ta bort hår på fötter, ben, rumpa, mage, lår, bikini-linjen, bröst, armar, ansikte. Den är lättanvänd och effektiv samt tar verkligen tag i att rubba hårväxt cykeln redan från första användningen, för att göra det allt tunnare och finare, och få det att växa långsammare för ett allt mer permanent resultat.

Produkt
Typ Gel Spray Epilator
Användning Applicera på huden omedelbart efter hårborttagning
Fortsätt att använda gelen 1 gång per dag i 4 dagar efter hårborttagningen
Spray på valt område och massera in 2 ggr per dag första veckan
Gå sedan över till 1 gång per dag
Placera enkelt munstycket mot hudpartiet som du vill behandla och njut sedan av
glidfunktionen som underlättar behandlingen
Funktion
  • Lindrar huden efter rakning och vaxning
  • Lindrar utslag och klåda
  • Kväver hårets rötter
  • Tar smärtfritt bort oönskad hårväxt på hela kroppen
  • Behandlar hela 6cm² i taget och 3,5 sek på varje punkt
  • Avger ljusimpulser som gör att hårsäckarna stannar i växten
  • Tar bort håret permanent efter ca 8 behandlingar
  • på ett och samma ställe
Storlek 50ml 120ml
Mer info Mer info Mer info

Har du tröttnat på att ständigt behöva raka, vaxa och använda pincett för att ta bort hår, kan hårborttagning laser för långvarig hårborttagning vara det bästa alternativet för dig. Laserprodukter verkar genom att använda olika ljus-våglängder som absorberas av pigmenten som finns i ditt hår. Ljusenergin som tas upp av håret omvandlas till värme som förstör cellerna som påverkar och stimulerar till hårväxt. Detta gör att det tar längre tid för håret att komma tillbaka, och du blir hårfri under en längre tid.

Helt enkelt är hårborttagning laser valet för de som vill spara pengar, slippa smärta och spara tid på att ta bort hår. Något som vi på ShytoBuy kan erbjuda till ett vänligt pris som blir kostsamt i längden. Välj bland mängder av alternativ i olika pris klasser och läs mer om vilka förmåner du kan ta del av för att få en silkeslen och skinande hy!

Dela med