• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Skin Doctors Gamma Hydroxy

Lindrande & Mjuk Ansiktskräm
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Oroas du av en ansiktshy som är trist och som uppvisar oönskade ålderstecken och ärrbildningar? Om så är fallet kan Skin Doctors Gamma Hydroxy vara krämen för dig! Men en harmonisk kombination av värdefulla alfa- och beta-hydroxisyror i en återfuktande formula så verkar den genom att lyfta bort de döda hudcellerna som accentuerar ojämnheterna. Genom att vara lika delar närande som exfolierande är det ett skonsamt men kraftfullt sätt att tackla de där ansiktsbekymren.

 • Verkar utslätande på ojämnheter
 • Perfekt mot ärr, rynkor och ålderstecken
 • Används för att återta en vital, hälsosam lyster
 • Växelverkande blandning av alfa- & beta-hydroxisyror
 • Med uppljusande extrakt från mjölon
 • Härligt lätt och krämig känsla

Tre nödvändiga och naturliga syror - glykol-, mjölk- och salicylsyra - kombineras i optimala mängder för att hjälpa dig hantera ansamlingen av oönskade hudceller. Med målsättningen att du ska få tillbaka ett ansikte som ser starkt och energifyllt ut har Gamma Hydroxy tagits fram för att vara den perfekta krämen för både mäns och kvinnors behov. Med hjälp av endast två dagliga massagebehandlingar kan detta bli ett kraftfullt kliv framåt för att hantera dina största orosmoln.

Strävan efter ett fräscht ansikte

Frisk hud med en vital lyster är en av nyckelfaktorerna när det gäller att uppnå en ungdomlig, hälsosam look - men, ofta är ansiktets faktiska skönhet dolt av ansamlingar av död hud. Detta ger oss bara en look som signalerar något helt annat - genom ärrbildningar, akne, rynkor och andra ålderstecken. Samtidigt är det många av oss som är tveksamma till att ge vika för exfolierande produkter som kan vara tufft mot huden. Det blir allt tydligare att en lugnande kräm, som använder sig av en forskningsbaserad metod för att tackla ansamlingar av döda hudceller på ett skonsamt sätt, hade välkomnats av många.

Alfa & beta - ditt nästa hemliga hudrecept!

Man kanske inte associerar syror med något som påverkar huden positivt, men det byggs upp en allt större förståelse för hur naturligt utvunna, växtbaserade alfa- och beta-hydroxisyror kan användas för att skonsamt men effektivt polera huden, för en frisk och fräsch look. Glykol- och mjölksyror tillhör AHA-gruppen (Alpha Hydroxy Acid). Den första återfinns i sockerrörsjuice och anses vara särskilt potent tack vare att dess små molekyler kan tränga djupt ner i hudlagren. Mjölksyran har en liknande effekt och hämtas från mjölk- och mejerivaror, och tros nu vara hemligheten bakom den legendariska, egyptiska drottningen, Kleopatras, mjölkbad och gräddmasker. Dessa samverkar harmoniskt på mikroskopisk nivå för att stimulera det naturliga återbildandet i hudens kraftigare ytterlager.

Beta-hydroxisyror, å andra sidan, sägs vara mildare - men det gör dem inte mindre kraftfulla! De här sammansättningarna, som inkluderar salicylsyra, är unika i deras sätt att ta sig an igentäppta porer, vilket gör dem fantastiskt behjälpliga när det kommer till att hantera blemmor, som pormaskar och finnar. Användningen av de här alfa- och beta-syrorna i kombination kan ge dig en komplett metod som ser till helheten när det gäller hy med ansamlingar och orenheter.

Gamma Hydroxy från Skin Doctors

Det finns ett företag som verkligen står ut från mängden när det gäller forskningsbaserad innovation: Skin Doctors Cosmeceuticals. Gamma Hydroxy är en kräm som är ett utmärkt exempel på deras revolutionerande strategi, genom att den kombinerar milt exfolierande, naturliga syror med växtextrakt tillsammans med återfuktande och mjukgörande komponenter för att ge en produkt som är härligt och njutbart tillfredsställande. Lövextrakt från mjölon uppskattas allt mer för dess energigivande och uppljusande påverkan, särskilt på trist hud som förlorat sin lyster. Om du letar efter en närande men samtidigt uppklarande produkt, som hjälper dig få tillbaka energin och kraften till ditt ansikte, så kan Gamma Hydroxy vara en perfekt kräm för dig!

Full innehållsförteckning

Vatten (aqua), etylhexylmetoxycinnamat, glykolsyra, bensofenon-3, propylenglykol, cyklopentasiloxan, cetylalkohol, stearylalkohol, cyklohexasiloxan, mjölksyra, butylmetoxidibensoylmetan, bladextrakt från arctostaphylos uva-ursi (mjölon), glycerin, natriumhydroxid, glycerylstearat , PEG-100-stearat, ceteareth-20, salicylsyra, fenyltrimetikon, magnesiumaskorbylfosfat, xantangummi, dinatrium EDTA, natriumhyaluronat, fenoxietanol, metylparaben, etylparaben, butylparaben, propylparaben, parfym, citronellol, hexylcinnamal, limonen, butylfenylmetylpropionell.

Användning

Skin Doctors Gamma Hydroxy är en kräm som med all säkerhet kommer att bli ett njutbart och tillfredsställande tillskott till ditt dagliga hudvårdsprogram. Den har satts samman för att svara fullt ut mot både mäns och kvinnors behov och kombineras bäst med en rengöringsprodukt, med många alternativ inom Skin Doctors utbud. Massera in på ren hud, morgon och kväll, med en lätt, cirkulär rörelse till dess att den absorberats helt. Om du känner en lätt kittlande känsla så betyder det bara att krämen verkar. För att dra nytta av krämens egenskaper fullt ut så använder du den två gånger om dagen, på regelbunden basis.

Råd

Målet med den här lätt lugnande krämen, som komponerats enligt en forskningsbaserad formula, är att ge dig en hudvård av högsta möjliga kvalitet. Som med alla nya produkter, så bör du dock läsa igenom den kompletta innehållsförteckningen och instruktionerna av allergiskäl. Som en extra försäkran gör du ett lapptest tjugofyra timmar innan den första användningen. Tänk på att alfa- och beta-hydroxisyrorna i krämen kan göra din hud mer känslig mot solen, så du kan vilja överväga att använda en solskyddsfaktor tillsammans med den.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(10)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

95.38% baserat på 13 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Bra. Känns som den passar min hy

  AZ Ann Z trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • En fantastisk produkt som ger en fräsch lyster

  AG Ann-Kristin G trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Bra hudkräm för dålig hy med vuxenacne. Ger lyster och spänst

  AZ Ann Z trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Använt denna produkten de senaste åren, Skindoctors tillverkar det allra bästa inom AHA området. Tillräckligt hög procenthalt för att göra skillnad till ett överkomligt pris.

  LK Lena K trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Väldigt bra mot pigmentfläckar! Man ser resultat från dag ett!

  A? Anne ? trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Älskar att man faktiskt känner krämen verka på huden. Sen syns det tydligt i spegeln också. Har verkligen inga klagomål!

  E Elisabeth small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag har lidit av finnar och hudproblem länge men sedan jag prövade skin doctors så har problemet nästan helt försvunnit.

  C Carlotta small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Använder dagligen nu i en vecka. Gillar mycket men måste använda lite längre för att se om det finns något att tillägga.

  L Linnea small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Fantastisk resultat helt enkelt.jag är mycket nöjd med just denna crème,,

  S Sara small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.