GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

ShytoBuy

Har du ångrat din fylletatuering? Hur du tar bort din tatuering smärtfritt

Medan de flesta av oss kan dricka med måtta, så har förstås många av oss hört historier om olyckliga själar som har vaknat upp med en tatuering med ex-pojkvännens namn på armen efter en lite för blöt stadsresa. I så fall (eller åtminstone ofta) kan du vilja ta bort den tatueringen, då det är ett minne av en tid i ditt liv som du egentligen bara vill glömma.

Även om tatueringsborttagning med laser är ett alternativ är det ofta dyrt och ohanterligt för många. Därför erbjuder vi ett smärtfritt alternativ för dig om du skulle vilja få bort din fylletatuering. Självklart kan du även använda den här metoden om du ångrar din tatuering som du gjorde för många år sedan och som du inte längre är nöjd med.

Vad kan du göra för att ta bort en tatuering?

Du kan få bort en oönskad tatuering med laserbehandlingar. Men processen att ta bort en tatuering på detta sätt är inte så enkel som det låter. Det finns flera olika hudtyper, tatueringsfärger och tatueringar i olika storlekar. Därför kan också pengarna och tiden du behöver för att bli av med en tatuering med laser variera.

Men det har hänt mycket inom tatueringsborttagning och idag kan man även använda naturliga krämer för att få bort en tatuering. Det är inte bara ett billigare alternativ till laserborttagning, det är också smärtfritt.

Laserborttagning av en tatuering är ett bra alternativ. Men det är ofta smärtsamt och väldigt dyrt.

Vad är en kräm för oönskade tatueringar?

En tatueringskräm för oönskade tatueringar hjälper till att ta bort tatueringen genom att absorberas av huden, varefter krämens aktiva ingredienser tränger in i de färgade hudcellerna och på så sätt bryts tatueringsfärgen ner. Det händer då att tatueringsfärgen stiger till hudytan, varefter det bildas en skorpa som faller av efter 6-8 veckor. Och när det händer har tatueringen bleknat.

Vad ska du vara medveten om när du använder en kräm för oönskade tatueringar?

Det är viktigt att du köper en tatueringsborttagningskräm av hög kvalitet som faktiskt fungerar. Och här är ett naturligt alternativ som Profade Tattoo 123 ett riktigt bra val då det är en kombi-pack med tre olika krämer för olika ändamål. Den första krämen fungerar genom att bleka din tatuering och exfoliera huden, medan den andra krämen hjälper till att exfoliera och återuppliva din hud vid tatueringen. Den sista krämen ger näring och mjukgör din hud, vilket är viktigt när du tar bort en oönskad tatuering med en kräm. Rekommendationen med Profade är att du använder krämerna dagligen i minst 3-6 månader för att få bästa resultat.

En naturlig kräm för att ta bort oönskade tatueringar är ett prisvärt alternativ till laserbehandling.

En fördel med att välja en kräm med naturliga ingredienser framför en kräm med diverse kemiska ingredienser är att man dessutom ofta undviker följande:

  • Rodnad
  • Utslag
  • Peeling
  • Permanent ärrbildning
  • Permanent missfärgning av huden
  • Inflammation

Vi rekommenderar dock att du alltid läser innehållsförteckningen för de aktuella krämerna för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Hur mycket kostar det att få bort en tatuering?

Det kostar allt mellan 200 kronor till ett par tusen kronor att tatuera sig, men det är mycket dyrare att få bort den med laser. En laserbehandling kostar allt från 6000 till 20 000 kronor beroende på storleken på din tatuering, och kan därför bli en väldigt dyr affär. Dessutom kommer du behöva lägga tid, energi och pengar på att köra fram och tillbaka till specialisten som du har valt för att ta bort din tatuering med laser.

Däremot är Profade 123 ett mycket billigare alternativ utvecklat för samma syfte: att ta bort dina tatueringar. För även om krämerna ska användas dagligen ska de bara användas i 3-6 månader för att få bästa effekt. Vilket motsvarar att du kan hantera din oönskade tatuering för under 2 000 kronor. Det beror såklart mycket på hur stor din tatuering är och vilken färg som har använts. Men Profade är utan tvekan ett mycket billigare alternativ än laserbehandling.