måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Viaher Intimacy Patches

30 Plåster | För ökad sexlust för kvinnor

Viaher Intimacy Patch är utformade för att naturligt stimulera den kvinnliga lusten. Plåstren är lätta att använda och du behöver inte oroa dig för att komma ihåg att ta tabletter, applicera bara ett plåster om dagen. Förbättra dina intima stunder med hjälp av dessa behändiga plåster, som bidrar med energi och styrka när det behövs som mest.

  • Förstklassiga intimplåster för kvinnor
  • Med Ginseng, Ginkgo Biloba & Guarana
  • Trygga för huden
  • Aktiva ingredienser levereras smidigt
  • Använd bara ett plåster om dagen
  • Problemfritt & diskret
  • Vegansk
  • Mjölkfri
  • GMP
  • Vegetarisk
302
I lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Vad är Viaher Intimacy Patch?

Viaher Intimacy Patch är en behändig och naturlig plåsterbehandling för ökad sexlust för kvinnor. Med dessa lättanvända och diskreta plåster behöver du inte oroa dig över pinsamma situationer eller över att svälja tabletter. Produkten är avsedd för att ge ökad energi vid intima stunder, för bättre prestanda och ökad njutning för båda parterna.

Nyckelingredienser

Panax Ginsengrot

Ginseng sägs ha många fysiska fördelar, som att öka energi samt sänka blodsockernivån och kolesterolvärdet. Det anses dessutom ha en afrodisiakisk effekt! I traditionell kinesisk medicin har denna unika ingrediens använts för att öka sexuell lust.

Ginkgo Biloba löv

Denna ingrediens kommer från ett långlivat träd med en livslängd på upp till 1000 år! Bladen från detta starka och virila träd anses ha en förmåga att hjälpa till att öka blodcirkulationen, vilket anses vara en nyckelfaktor för ökad sexuell prestation.

Guaranafrön

Guaranafrön härstammar från Brasilien och är en naturresurs som är känd för att ha liknande effekter som koffein, vilket innebär att de vanligtvis används för att öka energi och förbättra atletisk förmåga. De kan dessutom förbättra koncentrationen och göra dig mer alert!

Användning

Försäkra dig om att huden är ren, torr och hårfri. Applicera ett plåster på valfritt område på armen, låret, ryggen eller axeln (undvik ansikte, hals och intima områden). Byt ut plåstret med 24 timmars mellanrum och applicera på ett nytt område varje gång. Använd inte plåstret på irriterad hud. Applicera endast ett plåster per dag. Endast för utvärtes bruk.

Ingredienser

akrylater-sampolymer, aqua (vatten), glycerin, fenoxietanol, panax ginseng rotextrakt, ptychopetalum olacoides (muira pauma) barkextrakt, turnera diffusa (damiana) lövextrakt, ginkgo biloba lövextrakt, paullinia cupana (guarana) fröextrakt, serenoa serrulata (saw palmetto) fruktextrakt, natriumbensoate, kaliumsorbat, citronsyra.

Läs mer
Viaher Intimacy Patches 30 Plåster | För ökad sexlust för kvinnor

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

75.00% baserat på 3 Kundomdömen

Verifierat Köp

Kände mej piggare på alla sätt och vis

K Kerstin
Verifierat Köp

Så enkel att använda. Jag gillar den verkligen och den gör även att min hud inte går röd och kliar.

V Vivi-Anne
Verifierat Köp

Jag föredrar dessa över tabletter då dom är enkla att använda.

M Marion
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter