ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Ta bort tatuering själv hemma & metoder för tatueringsborttagning

Det är vanligt att vilja ta bort tatuering själva. Kanske ångrar du tatueringen eller så känns den inte längre som dig? Oberoende anledning, så finns det numera fler alternativ för så kallad "tattoo removal". Nackdelen är att många behandlingar tyvärr har visat sig vara dyra och smärtsamma. På ShytoBuy kan du hitta kräm som skonsamt kan avlägsna tatueringar.

Ta bort tatuering enkelt hemma

Ta bort tatuering hemma

Det finns mängder av anledningar till att folk väljer att ta bort tatuering, detta trots att tatueringar blir allt mer vanligt, och allt mer populärt att göra. Många gör tatueringar för att det är mode eller för att komma ihåg en speciell tid i deras liv, men effekten blir lätt att man ångrar sig efter några år.

Oberoende anledning för varför du vill ta bort tatuering, så finns det behandlingsalternativ som du kan göra enkelt och bekvämt från hemmet. På ShytoBuy kan du till exempel ta bort tatuering med hjälp av en produkt som heter Profade. Den tar effektivt bort din tatuering helt utan smärta eller ärrbildning.

Profade 123 är ett 3-stegs system som tar bort tatueringar med 100% naturliga ingredienser och efterlämnar inga ärr. Till skillnad från behandlingar som görs på en klinik, så är en hemmabehandling oftast betydligt mycket billigare. Profade kombinerar 3 olika sorters krämer för att så skonsamt och effektiv som möjligt kunna ta bort tatuering utan att irritera den närliggande huden. Formulan kan tränga ner i de djupa hudlagren för att gradvis lösa upp tatuerings bläcket.

Vid en regelbunden användning, så kommer tatueringen att gradvis försvinna och du kan uppnå samma resultat som vi till exempel en laserbehandling. Du kan beställa den idag och få produkten levererad redan imorgon i ett diskret paket, helt utan vår logga eller reklam för din produkt.

Ta bort tatuering med laser

Ta bort tatuering med laser

Det finns mängder av olika metoder som kan hjälpa dig att ta bort dina tatueringar. Skönhetssalonger erbjuder laserbehandligar, vilket är den mest populära behandlingen, och den gör man stegvis beroende på hur stor tatuering man har. Oftast så brukar det ske i ungefär tio steg tills att den är helt borta. Laserbehandlingar har visat sig vara den mest effektiva lösningen, men också den mest smärtsamma. Den lämnar även ofta blåsor och ärr efter sig.

Även fast laser har varit en föregångare när det kommer till borttagning av tatueringar så kan det som sagt ha en del negativa bieffekter, som ärrbildning och hudirritation. En annan stor nackdel för många är hur dyrt en laserbehandling kan vara och speciellt eftersom du ofta måste göra den flera gånger. Naturliga produkter som Profade som dessutom går att använda hemma hjälper dig att stegvis ta bort din tatuering. Det här sparar du inte bara tid och kraft på, utan också pengar. Genom att ta bort tatuering under en längre tid, så kan du även minska risken för ärr och hudirritationer.

Eftersom tatueringar blir allt mer populära så har borttagning av tatueringar ökat i nästan samma takt. Våra produkter för att ta bort tatueringar ger dig ett snabbt och smärtfritt resultat, och produkten gå dessutom går att använda hemma. Du väljer själv om du vill ta bort tatuering eller kanske bara göra plats för en ny. Oavsett så kan vi garantera dig ett fint resultat, beställer du den idag har du möjligheten att påbörja din behandling redan imorgon eftermiddag, detta tack vare vår snabba och diskreta leverans.

En av de vanligaste orsakerna till att välja att ta bort tatueringar brukar vara för att de påminner om någonting från ens förflutna som man gärna inte vill bli påmind om varje gång man tittar på sin kropp, till exempel om du har din ex-partners namn på armen kanske man inte gärna går ut och dejtar med t-shirt.

Sedan finns det andra anledningar som att det inte passar sig på det arbete man tänkt söka för att tatueringen ger ett dåligt intryck. Det kan också var så enkelt att man fortfarande trivs med motivet, men att den är gammal, och det är svårt att se vad den ska föreställa och ser mer ut som en svart klump. Som ni ser, det finns inte bara en orsak till att folk vill ta bort sina tatueringar.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med