Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Ta bort tatuering själv hemma & metoder för tatueringsborttagning

Samtidigt som det blir allt vanligare med tatueringar, blir det även vanligare att vi vill ta bort tatueringar. Kanske ångrar du tatueringen eller så blev den inte riktigt om du hade tänkt dig? Oberoende anledning, så finns det numera flera alternativ för så kallad "tattoo removal". Nackdelen är att många behandlingar tyvärr har visat sig vara dyra och smärtsamma. På ShytoBuy kan du hitta en kräm som skonsamt kan avlägsna tatueringar.

Ta bort tatuering själv

Ta bort tatuering hemma

Det finns mängder av anledningar till att folk väljer att ta bort tatuering. Många gör tatueringar för att det är mode eller för att komma ihåg en speciell tid i deras liv, men effekten blir lätt att man ångrar sig efter några år.

Idag finns det lyckligtvis behandlingsalternativ som du kan göra enkelt och bekvämt från hemmet. På ShytoBuy kan du till exempel ta bort tatuering med hjälp av en produkt som heter Profade. Den syftar till att gradvis ta bort tatueringen helt utan smärta eller ärrbildning.

Profade 123 är ett 3-stegs system som tar bort tatueringar med 100% naturliga ingredienser och efterlämnar inga ärr. Till skillnad från behandlingar som görs på en klinik, så är en hemmabehandling oftast betydligt mycket billigare. Profade kombinerar 3 olika sorters krämer för att du så skonsamt och effektiv som möjligt ska kunna ta bort tatuering själv utan att irritera den närliggande huden. Formulan kan tränga ner i de djupa hudlagren för att gradvis lösa upp tatuerings bläcket.

Vid en regelbunden användning, kan tatueringen att gradvis försvinna. Du kan beställa den idag och få produkten levererad inom några dagar i ett diskret paket.

Ta bort tatuering med laser

Ta bort tatuering med laser

Det finns mängder av olika metoder som kan hjälpa dig att ta bort dina tatueringar. Skönhetssalonger erbjuder laserbehandligar, vilket är den mest populära behandlingen, och den gör man stegvis beroende på hur stor tatuering man har. Oftast så brukar det ske i ungefär tio steg tills att den är helt borta. Laserbehandlingar har visat sig vara den mest effektiva lösningen, men också den mest smärtsamma. Den lämnar även ofta blåsor och ärr efter sig.

Även fast laser har varit en föregångare när det kommer till borttagning av tatueringar så kan det som sagt ha en del negativa bieffekter, som ärrbildning och hudirritation. En annan stor nackdel för många är hur dyrt en laserbehandling kan vara och speciellt eftersom du ofta måste göra den flera gånger. Naturliga produkter som Profade som dessutom går att använda hemma hjälper dig att stegvis ta bort din tatuering. Det här sparar du inte bara tid och kraft på, utan också pengar. Genom att ta bort tatuering under en längre tid, så kan du även minska risken för ärr och hudirritationer.

Eftersom tatueringar blir allt mer populära så har borttagning av tatueringar ökat i nästan samma takt. Vi erbjuder endast trygga och smärtfria produkter för att ta bort tatueringar hemma.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med