måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Relaxaderm Advance 30ml | Anti-aging ansiktskräm

Av: Skin Doctors

509Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Relaxaderm rynkkräm minskar dina rynkor med upp till 50% inom 30 dagar. Denna anti-rynkkräm är gjord för att motverka djupa uttryckslinjer, och kan bidra till att förhindra för tidigt åldrande av huden.

 • kan motverka tecken på åldrande
 • Kan minska upp till hälften av rynkorna
 • Förbättrar hudens allmäntillstånd
 • Avslappnande effekt på huden
 • Fått 5 av 5 i betyg av brittiska tidningar
 • Den aktiva ingrediensen i Relaxaderm är Argireline, som är en syntetisk hexapeptid som imiterar hudens naturliga förmåga. Relaxaderm har nyligen fått toppbetyg av brittiska tidskrifter, där produkten fått toppbetyg. Läs mer

Typ: Kräm
Size: 30 ml.

Håller resultaten i sig?

Effekten av Relaxaderm rynkkräm sker successivt. Detta innebär att dina resultat kommer att bli tydligare och bättre ju längre du använder krämen. Men också att effekten av krämen upphör när du slutar använda krämen.

Vad orsakar rynkor?

Upprepade muskelrörelser är en av de största anledningarna till att rynkor visas. Vi gör 15 000 ansiktsuttryck varje dagen, det vill säga att var och en av dessa ansiktsuttryck är ett steg på vägen mot en rynka. Tyvärr är 15 000 ansiktsuttryck oundvikliga!

Kan man använda Relaxaderm om du är gravid eller om du ammar?

Vi rekommenderar inte att du använder denna kräm medan du är gravid eller ammar.

Hur fungerar Relaxaderm?

Den aktiva ingrediensen fungerar genom att ha en avslappnande effekt på huden, vilket ger hela ditt ansikte ett mer avslappnat och yngre utseende. Om din hud är avslappnad, så belastas din hud mindre. Denna process kan minska tecken på åldrande, fina linjer och rynkor och ger dig en mer avslappnad och ungdomligt utseende.

Det har visat sig att Relaxaderm fungerar?

Relaxaderm har utvecklats av experter för att säkerställa bästa möjliga resultat genom fortsatt användning. Ansiktskräm innehåller den aktiva ingrediensen Argireline som består av en kedja av sex aminosyror som samverkar för att förhindra utsläpp av signalsubstans i huden. Dessa signalsubstanser ansvarar för sammandragning i huden, och kontrollerar rörlighet och muskelspänningar. Rörelser som leder till rynkor och linjer i ansiktet uppkommer mindre ofta, vilket ger ansiktet ett mer avslappnat och ungdomligt utseende. Studier visar att rynkor reducerades med så mycket som 50% ungefär 30 dagar och att den genomsnittliga minskningen av rynkor är 30%.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden