måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Trichoceutical Mousse 222ml Mousse

Av: HAIRGENESIS®

309Kr

Se mer

HairGenesis® Trichoceutical® Mousse ger dig maximal kontroll över ditt hår, samtidigt som den hjälper dig att få ett tjockare hårsvall. Den allra senaste Trichoceutical® teknologin ger denna stylingmousse et försprång före andra liknande produkter som oslagbar för styling och även mot håravfall. Serumet kan användas av både män och kvinnor, som lider av fläckvis håravfall och ger dig chansen att fånga dagen med en snygg frisyr samtidigt som den hjälper till att göra håret tjockar

 • Tämj vilt och ostyrigt hår
 • Hjälper till att göra håret tjockare
 • Innehåller bara naturliga ingredienser
 • Visar dig från din bästa sida
 • Vårdar håret
 • Blockerar DHT
 • Utvecklad för att fungera tillsammans med övriga HairGenesisprodukter
 • Spara 25% när du köper flerpack med 6 flaskor, och få dessutom gratis frakt

HairGenesis® Trichoceutical® Mousse förbättrar hårets volym och utseende både i det korta, och i det långa, loppet. Moussen tillåter dig att styla ditt hår till den perfekta frisyren och kommer att, över tid, hjälpa dig att få tjockare hår. Produkten förstärker även nyttan av andra produkter från HairGenesis som HairGenesis® Trichoceutical® Maximum Strenght Oral Tablets och HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum.”

Läs mer

Vad är HairGenesis® Trichoceutical® Mousse?

HairGenesis® Trichoceutical® Mousse tillhör nästa generation av hårmousser vilka, när de används över tid, hjälper till att ge tjockare hår åt personer som lider av håravfall. Ny utveckling har lett fram till en mer djupgående förståelse för hur inflammationer i hårsäckarna leder till skadat hår och, i förlängningen även håravfall. HairGenesis® Trichoceutical® Mousse har omvandlat denna kunskap om inflammationsdämpning till en stylingmousse. Nu kan du se bra ut och samtidigt känna dig säker på att ditt hår blir friskare för varje dag.

Hur kan den hjälpa mig?

Om du lider av håravfall och vill återfå ditt tidigare hårsvall, samtidigt som du ser så bra ut som möjligt, så är HairGenesis® Trichoceutical® Mousse perfekt för dig! Nu behöver du inte längre kämpa för att dölja ditt allt tunnare hår, istället kan du omfamna håret, ge det maximal volym och maximal stil, samtidigt som du motverkar framtida håravfall!

Hur fungerar det?

HairGenesis® Trichoceutical® Mousse är en 7:e generationens produkt från tillverkarna HairGenesis. Denna mousse använder sig av den senaste teknologin för att snabbt och enkelt absorberas in I hårsäckarna och där försöka hjälpa. Inflammation i hårsäckarna kan öka risken för en stigande hårlinje, och denna mousse siktar in sig på att lindra inflammationen och på så sätt frambringa en ny generation av tjockare hår.

Hur använder jag det?

HairGenesis® Trichoceutical® Mousse kan användas på flera sätt för olika effecter. För maximal effekt bör det användas i vått eller fuktigt hår och gärna i kombination med HairGenesis® Trichoceutical® Maximum Strength Oral Tablets, HairGenesis® Trichoceutical® Activator Serum och andra HairGenesis-produkter. För att ge volym till håret behöver du bara kamma in en mindre mängd mousse i håret, med start vid hårrötterna. Vill du istället göra dina lockar mer definiterade så gör du såhär:

 • Tryck ut en mindre mängd i dina händer, använd inte för mycket då blir håret klibbigt
 • Arbeta in moussen i hårlängderna och i hårtopparna, bara tillräckligt mycket för att arbeta in moussen utan att förstöra lockarna
 • För att applicera bak i håret, luta huvudet upp och ner. Lyft upp huvudet igen för att komma hår framsidan av håret

Ingredienser

HairGenesis® Trichoceutical® Mousse är tillverkat av naturliga ingredienser utan några kända biverkningar. Det faktum att alla ingredienser är naturliga innebär att HairGenesis® Trichoceutical® Mousse är betydligt säkrare än många andra läkemedelsbehandlingar på marknaden. De viktigaste ingredienserna listas här nedan, tillsammans med deras effekter:

 • Pygeum är ett afrikanskt träd vars bark innehåller särskilda ämnen som blockerar DHT. DHT är en särskilt skadlig substans i hårrötterna och som påverkar hårväxten negativt.
 • Dimetyl är en ingrediens som hjälper de aktiva substanserna så att de lättare kan penetrera hårbotten och hårsäckarna utan att irritera huden
 • Polysorbat 60är en naturlig ingrediens som länge används för behandling av håravfall.
 • Vitamin D Cholecalciferol är en viktig ingrediens eftersom brist på D-vitamin ofta leder till håravfall.

Forskning och studier

Nya studier på orsakerna bakom håravfall har hjälpt oss att bättre förstå resultaten och effektiviteten hos olika metoder mot håravfall. HairGenesis har använt sig av den senaste forskningen när de utvecklat HairGenesis® Trichoceutical® Mousse för att göra produkten så effektiv som möjligt. För att läsa den kliniska studien, klicka här.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden