måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Trichoceutical¨ Hair Spray 103ml Spray

Av: HAIRGENESIS®

309Kr

Se mer

HairGenesis Instant Volume™ Hair Spray är en naturlig hårspray som med fördel kan användas av de som drabbats av tunt och livlöst hår och som vill ha ett lyft från hårrötterna för att skapa ett tjockt, och volymöst hårsvall. Sprayen innehåller flera unika naturliga ingredienser som är kända för att motverka håravfall, dessa har kombinerats med genombrottet trichologyteknologi som öppnat nya dörrar för att bekämpa håravfall i livets alla faser.

 • Ger näring till håret
 • Innehåller DHT-blockerare
 • Naturligt och utan läkemedel
 • Hjälper till att frambringa tillväxt, volym och ett tjockare hår
 • Formulan är designad för att fungera som bäst tillsammans med andra produkter i HairGenesis-sortimentet.
 • Spara 25% när du köper 6 st, och få samtidigt gratis frakt

Volymöst hår och tjocka lockar är den ultimata hårdrömmen, som oftast bara uppnås av kändisar med enorma bankböcker och tid att sitta i timmar hos frisören. Men tänk om det inte längre vore fallet? HairGenesis Instant Volume™ Hair Spray är speciellt designat för att skapa den här looken med en snabb spray, för både män och kvinnor!

Läs mer

Vad är HairGenesis Instant Volume™ Hair Spray 3,7 oz (SPR)

Denna produkt har tagits fram särskild med dig i åtanke, med samma aktiva ingredienser som de andra produkterna i serien, som alla prisats av HairGenesis kunder. En snabb tryckning på flaskan ger ett spraymoln som täcker håret och skapar de där tjocka och volymösa hårlockarna som du vill ha. Denna produkt kan användas varsomhelst, närsomhelst, istället för din vanliga hårspray, något som ger dig den omväxling och bekvämlighet som du behöver.

Hur kan den hjälpa mig?

Både män och kvinnor kan lida av tunnhårighet, men alla vill fortfarande ha det där tjocka håret som visas i modemagasinen. Vi kan berätta att HairGenesis tycker att du förtjänar att få ditt drömhår! Åratal av forskning och försök har kulminerat i en produkt som vi stolt kan säga kommer att lösa dina problem! Använd den som din vanliga hårspray, och dra sedan nytta av de extra fördelarna. Ditt hår kan bli tjockt och få volym på bara ett ögonblick.

Hur fungerar det?

Denna nya teknologi använder sig av de allra senaste vetenskapliga ingredienserna mot håravfall – som alla är välkända från andra HairGenesisprodukter – och som redan fått goda recensioner av våra kunder. Teknologin innebär att nanopartiklar sprayas direkt på hårets rötter där det omedelbart fäster vid håret och skapar ett tunt lager som ger en illusion av tjockt hår, samtidigt som det tar sig an roten till problemen.

Hur använder jag det?

Bekvämlighet har blivit allt viktigare i vårt upptagna 21-århundrade. Denna snabbverkande volymspray kan användas som en del av din normala rutin istället för din vanliga hårspray – du behöver inte göra någonting extra. Använd den som en del av din HairGenesis-rutin för att undvika den skadliga effekten hos vanlig hårspray.

 • Börja med att styla ditt hår som du gör i normala fall
 • Håll flaskan en fem, tio centimeter från håret, och spraya över hela håret i en fin dimma, var noga med att täcka alla de delar du vill fixera eller boosta.
 • Så snart dimman fäst vid håret, bör du låta produkten verka i 60 sekunder innan du rör vid den, så att håret hinner torka
 • Alternativt kan du spraya innan du stylar håret för att ge frisyren stadga från insidan!
 • Produkten är vattenlöslig och kan därför enkelt sköljas ur så att du kan börja om från början nästa morgon.

Ingredienser

Thiocticsyra, LSESr och en patenterad form av carnitine (Carnisol), är båda naturliga produkter som skapar en trippeleffekt, och arbetar tillsammans för att motverka håravfall

 • Aloe Vera är en naturlig ingrediens som hämtats från Aloe-växtens blad. Den är välkänd världen över för sina lindrande egenskaper och kan lugna och göra hårbotten mjukare och därmed ge den de förhållanden som krävs för hårets tillväxt.
 • Citrongräsolja produceras från citrongräsets löv. Det är en doftrik olja med underbar tropisk doft som samtidigt inte har samma uttorkande och skadliga effekt som många andra parfymer. Den är också känd för att minska inflammationer och för att kunna skapa de perfekta förhållandena för hårets återväxt.
 • Macadamianötolja betraktas som ett lyxigt elixir som länge använts som en berikande och mjukgörande ingrediens. Denna olja skyddar håret och hårsäcken, och skapar mjuka lockar samtidigt som den är mild mot hårbotten.
 • Jättenattljusolja är en annan helt naturlig ingrediens som ofta återfinns i hälsokostsbutiker och är välkänd för sin hormonreglerande effekt. Men vet du att den även kan användas för att motverka håravfall och för att skapa ett tjockare hår!

Se nedan för en fullständig lista av ingredienser:

Vatten, Triticum Vulgare (Vete) Proteinextrakt, Polysorbat 20, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extrakt, Laminaria Hyperborea (Sjögräs) Extrakt, Panthenol, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruktolja, Cymbopogon Flexuosus (Citrongräs) Olja, oenothera Biennis (Jättenattljus) Olja, Lecithin, Polysorbat 60, Cholecalciferol (Vitamin D3), Beta Cyclodextrin, Pygeum Africanum (Bark) Extrakt, Hypoxis Rooperi (Afrikanskt Stjärngräss), Camellia Frö ,(Macadamianöt) Olja, Lysin, Carnitin, Thioctic (Alpha Lipoic) Syra, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbicsyra.

Forskningsläget

En viktig del i forskningen, publicerades i Journal of Investigative Dermatology, och kallades ”The Human Hair Cycle”. Denna hjälpte tillverkarna att förstå vikten av mikrolöddrande teknologi. Detta förbättrar absorptionen av de vitala ingredienserna i hårsäckarna. Denna insikt ökade effektiviteten hos volymgivande produkter. Denna mikrolöddrande teknologi används nu i produkter som HairGenesis hårspray! Mer information om studien kan du hitta här.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden