• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Skin Doctors Eyetuck

15ml Kräm | Hydratiserande, Lindrande Kräm Under Ögonen

Skin Doctors

429Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Minska uppkomsten av påsar under ögonen med Skin Doctors EyeTuck. Denna behandling kan effektivt och tydligt minska säckig, slapp hud samt svullnader i huden. Med denna kräm kan du få fast och utjämnad hud, och bli av med dina påsar under ögonen efter så lite som 15 dagar!

 • Behandlar påsar under ögonen utan smärta.
 • Snabbverkande - se resultat efter bara 15 dagar.
 • Hjälper dig att se fräschare och mer ungdomlig ut.
 • Vårdar och skyddar dina ömtåliga område under ögonen.
 • Uppnå jämnare och stramare hy.

EyeTuck använder en speciell anti-bag formula för du ska kunna uppnå professionella resultat och få bort dina påsar under ögonen hemma. Krämen kan jämna ut ojämn hud under ögonen, vilket gör att du slipper se trött ut samtidigt som formulan verkar aktivt för ett ungdomligare utseende.

Läs mer
Typ: Kräm
Size: 15 ml

Vad är Skin Doctors EyeTuck?

EyeTuck är en ögonvårds behandling med farmaceuptisk styrka, som attackerar påsarna under ögonen och svullnader. EyeTuck minskar effektivt uppkomsten av påsar under ögonen utan att du behöver ta till dyra och smärtsamma operationer. Med sin avancerade formel, som består av kraftfulla ingredienser, verkar den genom att förbättra hudens mjukhet, fuktighet och elasticitet så att du kan njuta av ett fastare utseende. Skin Doctor EyeTucks utbud av naturliga hudprodukter fungerar för att hjälpa och förebygga synliga tecken på trötthet och åldrande. Denna kräm gör att dina ögon kommer återupplivas och se fräschare ut på nolltid!

Hur fungerar Skin Doctors EyeTuck?

EyeTuck riktar aktivt in sig på områden av vattenansamlingar som orsakar svullnader och påsar under ögonen. Den gör detta genom att stimulera lymfsystemet runt ögonområdet för att avlasta och leda bort överflödig vätska, för att som resultat uppnå en fastare och tätare hy runt ögonområdet.

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Hur använder jag Skin Doctors EyeTuck?

Skölj ansiktet och torka sedan torrt. Applicera därefter EyeTuck försiktigt runt ögonen. Undvik kontakt med ögonen och munnen och använd inte på hud som är inflammerad, sårig eller solbränd. Om EyeTuck kommer i kontakt med ögonen, skölj noga med vatten.

När ser jag resultat av Skin Doctors Eye-Tuck?

EyeTuck är vetenskapligt bevisad att visa synliga resultat inom så kort tid som 15 dagar. Studier har rapporterat att 70% av användarna som testade EyeTuck såg en tydlig minskning av sina påsar under ögonen efter att ha använt EyeTuck i bara några veckor.

 • Peptider mot rynkor
 • Anti-bag teknologi
 • Stimulerar lymfsystemet runt ögonen
 • 100% naturliga ingredienser

Finns det några biverkningar?

EyeTuck behandling orsakar inte några kända biverkningar och passar de flesta hudtyper. Men du bör vara noga med att kontrollera ingredienserna för att förhindra att någon allergisk reaktion uppstår. Det rekommenderas även att du gör ett hudtest med Eye-Tuck på en liten yta och vänta 24 timmar innan du använder behandlingen i ansiktet.

Ingredienser

EyeTuck innehåller flera viktiga ingredienser som motverkar påsar under ögonen:

Eyeseryl
en kedja av proteiner som hjälper till att avlägsna överflödiga vattenansamlingar runt ögonen.

Aprikos olja
har utmärkta vitaliserande och fuktgivande egenskaper.

Shea smör
kommer från Shea nötter och bildar en avancerad ansiktskräm.