• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Skin Doctors Eyetuck

15ml Kräm | Hydratiserande, Lindrande Kräm Under Ögonen
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Ofta sägs det att ögon är fönster till ens själ, källan till våra ansiktens attraktivaste drag – inte något man vill ska understrykas av puffig hud med skuggor! Det är inte överraskande att många av oss letar efter sätt att förbättra hudens utseende i området under ögat. Skin Doctors strävar efter att avvärja nödvändigheten av invasiva och riskfulla procedurer och skapade Eyetuck cream. Med den lättaste beröring, hjälper den till att lugna svullnad av huden och arbetar för att återuppliva dina mest attraktiva drag.

 • Strävar efter att minska utseendet av ögonpåsar
 • Tacklar puffig hud med linjer och rynkor
 • Hydratiserande, lugnande krämig konsistens
 • Revolutionerande användning av naturliga peptider
 • Innehåller sheasmör & aprikosolja
 • Känns omgående uppmjukad & fuktad

Skin Doctors tog beslutsamma steg framåt i deras förhållningssätt till ett bekymmer som berör så många, och använde sig av en briljant blandning av växtderivat med peptiden Acetyl Tetrapeptid-5. De arbetar tillsammans i harmoni och ämnar hjälpa med minskningen av dessa irriterande bekymmer. Om du är orolig över hur huden under dina ögon ser ut, så kan Eyetuck cream vara just det du söker efter!

Hemligheten bakom din insjunkna hud

Huden under våra ögon är benägen att bli puffig, svullen och ibland få mörka skuggor med åren, även när vi känner att vi hänger oss själva till att upprätthålla en näringsrik kost och noggranna hudvårdsrutiner. Flera olika faktorer kan påverka utvecklingen av dessa mörka ringar, inklusive vätskeretention, sömnbrist, allergier och rökning. Det finns dock andra faktorer som vi inte kan påverka så mycket, såsom åldrande och ärftlighet. De med särskilda ärftliga karaktärsdrag är även mer benägna att uppleva en försvagning av vissa ansiktsmuskler då de åldras, vilket resulterar i hud som förlorar form och släthet. Man kan inte dra sig från att undra hur många människor som vill ha en lugnande kräm, som arbetar hårt för att tackla den insjunkna huden och stoppa undan den bortom synhåll.

Skin Doctors Eyetuck Cream

Med grundligt övervägande av hudens behov, skapade Skin Doctors denna unikt specifika kräm, i synnerhet för att varsamt hjälpa känslig hud kring ögonen. De nyttjade en exakt hudboostande peptid, Acetyl Tetrapeptid-5, som har kopplats till hälsosam mikrocirkulation i huden under ögonen och som förstärker utseendet av huden samt förminskar framträdandet av svullen puffighet. Denna respekterade ingrediens blandas med botaniska hudkonditionerare som sheasmör, som anses vara djupt fuktgivande, samt strålande aprikoskärnolja. De arbetar gemensamt på huden för att ge näring, skydda och hydratisera samtidigt som de har en optimal jämvikt och är i optimal balans för att unikt tackla dina ögonbekymmer.

Fullständig ingredienslista

Vatten (Aqua), Butylene Glycol, Glyceryl Stearate SE, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Armeniaca (Aprikosot) Kärnolja, Polysorbate-60, Propylene Glycol, Acetyl Tetrapeptide-5, Butyrospermum Parkii (Sheasmör), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Triethanolamine, Sorbitan Stearate, Carbomer, Disodium EDTA.

Användning av Eyetuck Cream

Denna produkt från Skin Doctors är perfekt skapad för att fukta huden på djupet och lugna huden under dina ögon, vilket låter dig uppleva en känsla av återupplivat självförtroende i ditt utseende. Två gånger dagligen fördelar du en liten mängd kräm på huden som omger dina ögon, gnugga varsamt in medan du håller produkten borta från ögat i sig. För att få ut det mesta av Eyetuck cream rekommenderar vi att du investerar i en regelbunden och konsekvent användning, som en del av din dagliga hudvårdsrutin.

Råd

Skin Doctors är otroligt motiverade att tillhandahålla hudvårdslösningar av högsta kvalitet och överväger alltid de individuella hudbehoven för att erbjuda det allra bästa. Med det sagt så rekommenderar vi alltid att du tar dig tiden att kontrollera alla ingredienser för eventuella personliga allergener. Vi rekommenderar även att du tar ett noggrant lapptest, åtminstone 24 timmar innan användning för första gången.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(9)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

96.36% baserat på 11 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Jag är en nöjd kund

  TH Tuija H trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Märker stor skillnad Renan efter 2 dagar

  BL Birgitta L trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Jag har jätte problem med påsar under ögonen och har provar allt! Men EyeTuck verkar fungera bra men full effekt kommer först efter några veckors användning och jag har bara använt produkten några dagar men börjar redan märka resultat.

  AK Anders K trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Jag är bara 23 men har alltid haft problem med ringar under ögonen. Spelar ingen roll hur mycket jag sover! Denna produkt har hjälpt sååå mycket och är den enda som faktiskt visat resultat. Riktigt nöjd!!

  S Sara small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har köpt flera ggr, den funkar alltså!

  H Hilda small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Fem plus - har verkligen hjälpt /Helena

  H Helena small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Funkar helt ok

  B Birgitta small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Precis börjat, ser lite skillnad. Bra leverans och rabatt.

  E Ellinor small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Det står att den är snabbverkande och det stämmer verkligen, tusen tack!

  V Valeria small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.