GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

De 5 bästa ingredienserna att hålla utkik efter i en ögonkräm mot rynkor

Att hitta rätt ögonkräm mot rynkor kan vara svårt; det finns så många att välja mellan och alla utlovar olika saker - så hur ska du kunna välja!? För att hjälpa dig att navigera i den förvirrande djungeln av hudvårdsprodukter för ögonen har vi samlat de 5 bästa ingredienserna att hålla utkik efter så att du kan känna dig trygg med att du gör ett utmärkt val och hittar den bästa anti age krämen för dig!

 1. Hyaluronsyra

  hyaluronic-acid

  En av de allra bästa ingredienserna man kan hitta i en anti age kräm eller anti age serum för ögonen är hyaluronsyra. Denna syra är enastående på att hjälpa mot ålderstecken såsom fina linjer, rynkor och kråksparkar. Hyaluronsyra boostar och stärker hudens naturliga fuktbarriär och med regelbunden användning kan du känna att den känsliga huden under ögonen är mjuk och återfuktad och har fått ett fastare och mer ungdomligt utseende.

 2. Aloe Vera

  aloe-vera

  Denna lugnande gel är fantastisk för det känsliga området kring ögonen. Den är supermild och kommer därför inte orsaka irritation eller rodnad som hade fått dina ögon att se värre ut. Aloe vera förser också huden med nödvändig fukt vilket är utmärkt för en ögonkräm eller ögonserum då det har en föryngrande och stärkande effekt som gör huden silkesmjuk. Den motverkar också torrhet som kan förstärka ålderstecknen kring dina ögon.

 3. Kollagen

  collagen

  Kollagen är en nyckelkomponent som finns naturligt i huden men när vi blir äldre sjunker kroppens egen kollagenproduktion. Det kan därför vara bra att leta efter en hudvårdsprodukt som kan hjälpa till att boosta upp kollagennivån så att huden kring ögonen kan återfå sin ungdomliga spänst! Kollagen hjälper till att stärka upp hudens struktur och kan därför hjälpa till att hålla huden stark och smidig - något som är särskilt viktigt kring ögonen!

 4. Grönt te

  green-tea

  Grönt te är inte bara en fantastisk dryck, det kan också göra underverk för din hy! Grönt innehåller massor med fenomenala antioxidanter. De fungerar genom att motarbeta fria radikaler och skyddar huden mot oxidativ stress som kan leda till för tidigt åldrande. Genom att välja en ögonkräm med grönt te kan du skydda huden kring dina ögon så att de behåller sitt fräscha och ungdomliga utseende.

 5. Aprikosolja

  apricot-oil

  Aprikosolja ger inte bara en härligt fruktig doft det kan också verkligen hjälpa dig med hudens utseende kring ögonen. Aprikosolja är känt för sin förmåga att ljusa upp pigmenterad hy och mörka ringar runt ögonen så den kan få dig att se piggare och fräschare ut. Den är också mycket återfuktande och ger huden oumbärlig fukt så att huden kring ögonen kan fortsätta kännas mjuk och spänstig.

Sammanfattning

För att hitta en kräm mot rynkor som fungerar ska du kolla efter en anti age kräm eller ett anti age serum som innehåller så många av de här 5 naturliga ingredienserna som möjligt. Då har alla möjligheter att få ett fantastiskt resultat utan att du behöver oroa dig för irritationer, torr hud eller andra otrevliga bieffekter.

Dela med