Hem > Hårborttagning > Skin Doctors Hair No More ™ Hårborttagning Paket

Skin Doctors Hair No More ™ Hårborttagning Paket

489 Kr
5.0 av 5

Tillgängligt med Gratis Leverans

Gratis leverans

HairNoMore - Nu kan du få ett hårborttagningssystem som både tar bort hår enkelt och hämmar återväxten av nytt hår. HairNoMore med SlowGrow från SkinDoctors är ett två-stegs system för hårborttagning och hämmande av återväxt.

  • Komplett paket för hårborttagning & hämmande av hårväxten
  • Skonsam, fri från biverkningar
  • Naturlig
  • Snabb & diskret leverans

HairNoMore är en hårborttagningsmousse som är mycket enkel att använda. Spraya den enkelt på det område där du önskar ta bort hårväxten, lämna det på för 8 minuter och skölj sedan bara bort med vatten. Moussen reducerar kopplingen mellan hårsäcken och håret så att håret försvinner med sin rot på ett enkelt sätt.

Hur ofta ska jag använda den?

Applicera SlowGrow efter det att håret har tagits bort och under första veckan applicera SlowGrow minst en gång dagligen. Efter den första veckan applicerar du SlowGrow två gånger i veckan för att minimera hårväxten.

Hur länge tar det innan den verkar?

HairNoMore börjar verka omedelbart, 8-10 minuter after applicering märker du att håret börjar lossna. SlowGrow kommer också börja verka direkt när du börjar använda den och blir mer och mer effektiv desto mer du använder den.

Vad händer om jag slutar använda den?

Om du slutar använda den, så kommer din hårväxt att gå tillbaka till vad den var innan. SlowGrow är inte garanterad att stoppa hårväxten för evigt, men den saktar ned hårväxten avsevärt så länge du använder den.

Var kan den appliceras?

HairNoMore och SlowGrow är inte lämpliga att använda i näsan, öronen, på bröstvårtorna eller i de rektala och genitala områdena.

Kund kommentarer

Genomsnittligt betyg av kunder för denna produkt är:: 5.0/5.0
  • Jannika Säger

    jag använder ALLTID slow grow numera. Älskar Skin Doctors produkter, krämer, hårborttagning. allt!

  • Linnea Säger

    Har provat massa produkter för långsamare hårväxt. Slow Grow från Skin Doctors är helt enkelt bäst (so far :P). Brukar vaxa eller ta hårborttagningskrämen innan.. tips ;)