*Individuella resultat kan variera. Läs mer
Hem > Sperma smak & volym
Köp produkter för ökad spermieproduktion

Sperma smak & volym

Mer sperma - Det kan komma som en överaskning men sperma mängden är bland de vanligaste sexuella problemen hos män. Saker som att dricka mycket vatten och äta mycket citrusfrukter (c-vitamin) kan hjälpa dig att öka din sperma, samt dess volym och smak. Det finns även ett antal kosttillskott som kan hjälpa dig att få långsiktiga förbättringar när det kommer till mer sperma och spermieproduktion.

Semenax ™ | Öka Ditt Spermieantal
Köp Semenax ™ Öka Ditt Spermieantal

Dessa effektiva kapslar möjliggör en ökning av kroppens naturliga spermieproduktion, detta gör att du kan ejakulera en större spermamängd, för ökad njutning och fertilitet.

 
469 Kr
Volume Pills™ Mer sperma & bättre orgasmer

Dessa kapslar som innehåller naturliga ämnen som kan öka testosteron-nivåerna i kroppen och på så sätt öka din spermavolym och ge dig intensivare orgasmer. Volume Pills ger dig mer ökad sexlust och...

 
509 Kr
Semenhance

Smaksätt din sperma med hjälp av SemEnhance. Tillverkad av C-vitamin och en mängd tropiska frukter så är SemEnchance inte bara bra för din partner, men också för immunförsvaret.

 
519 Kr
ProXeed Plus ™ Öka Sperma

Tillskott för bättre spermakvalitet, en högpotent specialformula som ökar mängden sperma och dess livslängd. Fertiliteten ökar och intensifierar orgasmen vid sädesuttömning

 
739 Kr
Mer info   

Även då låg sperma mängd ofta är en fråga som drabbar äldre män, så kan yngre män också möta detta. Att öka mängden på din utlösning kan hjälpa dig att känna dig mer potent och säker i sovrummet, vilket kan leda till stora förbättringar i din sexuella prestation. Att öka sperma mängden kan också hjälpa dina orgasmer att bli mycket mer intensiva och lustfyllda. Studier visar även att kvinnor kan bli mer attraherade av män som producerar en större volym sperma på grund av det faktum att kvinnor oftast uppskattar mannlig kraftfullhet. Sperma smaken är en annan vanlig fråga som kan ha en negativ effektiv på en människas sexliv. Oralsex kan ofta vara det som vi människor njuter mest av i sovrummet. Faktum är att många män och kvinnor föredrar oralsex före penetration och samlag. Men, om mannens partner inte kan njuta av smaken eller doften av hans sperma, kan oralsexet bli mindre lustfyllt. Bättre sperma smak och doft kan effektivt lösa denna fråga och kan göra underverk för sexuell tillfredsställelse hos båda parter.