måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Cleanse Intimtvätt 150ml Intimtvätt | Intimtvål

Av: YES

149Kr
:


Doft

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Yes Intimtvål innehåller bara ekologiska ingredienser som är skonsamma mot huden och bidrar till att bibehålla vaginans naturliga PH-värde och kommer i två uppfriskande varianter; neutral och ros. Båda sorterna är helt ekologiska och skonsam mot den känsliga intima miljön.

 • 100% naturliga och ekologiska ingredienser
 • Bidrar till en hälsosam PH-balans
 • Innehåller återfuktande Aloe Vera och ringblomstkoncentrat
 • Kommer i behaglig mousse i praktisk pumpflaska
 • Kan med fördel användas dag efter dag med återfuktande effekt
 • Tvättar skonsamt bort de bakterier som kan orsaka oönskade odörer
 • Skonsam för känslig hy och de med allergier

Alla Yes Produkter innehåller endast naturliga ekologiska ingredienser som är skonsam för dig och naturen.

Läs mer

Vad är Yes Intimtvål?

Yes Intimtvätt är sedan länge ett utav de mest kända märkena för intimprodukter i Storbritannien och har nått stor popularitet på grund av dess milda och skonsamma formula som tvättar rent utan att torka ut. Tillskillnad från andra produkter för intimhygien har Yes intimtvätt en effektivt återfuktande effekt även vid regelbundet dagligt bruk. Denna helt naturliga och ekologiska intimtvål kommer i två olika varianter; Yes Intimtvätt ned neutral doft samt Yes Intimtvätt med ros doft. Även Yes rosdoftande intimtimtvål är mild och skonsam då den uppfriskande rosdoften kommer från rosextrakt snarare än konstgjord rosdoft

Vem kan använda Yes Intimtvål

Kvinnor av alla åldrar kan med fördel använda Yes Intimtvätt eftersom den är så skonsam och återfuktande. Om du har haft problem med illaluktande flytningar eller andra obekväma symptom som kan orsakas av bakterier, kan du förebygga detta genom att använda Yes. Den ekologiska formulan gör på ett milt vis rent underlivet och tar bort ovälkommna bakterier utan att störa de känsliga slemhinnorna och den naturliga PH-balansen.

Hur använder jag Yes Intimtvål?

Använd Yes Intimtvätt i duschen som en del av din dagliga hygienrutin. Tryck på pumpflaskan för att moussen ska komma ut applicera sedan runt slidmynningen och skölj noggrant. Vill du använda den på andra delar av kroppen går det alldeles utmärkt och moussen kommer ha samma behagligt mjukgörande effekt. På grund av sin lätta mousseform och praktiska pumpflaska är det lätt att dosera denna intimtvål. Du får rätt mängd med tvål vid varje tvätt och det är därför den räcker så länge, till över 200 tvättar, motsvarande 6 månader.

Vad innehåller Yes Intimtvål

Yes är bestämda att bara ha naturliga och milda ingredienser i alla sina produkter lika så för Yes intimtvätt, därför finns det inga uttorkande parabener, konstiga konserveringsmedel eller glycerin. Båda sorterna av Yes intimtvätt innehåller aktivt mjukgörande växtextrakt från ringblomma och aloe vera. Dessa ingredienser tar effektivt bort bakterier samtidigt som de naturligt återfuktar vulvan utan att störa dess naturliga PH-nivå. Yes intimtvätt Ros sprider en behaglig doft utan att innehålla en massa konstgjorda doftämnen eftersom dess uppfriskande rosdoft kommer från naturliga eteriska oljor utvunna ur Damascenarosor.

Finns det bieffekter?

Tillskillnad från många andra intimtvålar innehåller Yes intimtvätt bara naturliga och ekologiska ingredienser för att vara så skonsam mot huden som möjligt och passar även de med känsligast hud som annars har lätt att få irriterad hy. Yes Ekologiska tvättmousse har undergått flera tester som har visat på dess skonsamhet för huden och de intima områdena. Aloe Vera extrakt hjälper effektivt till att återfukta huden och upprätthålla PH balansen i intimområdet.

Miljövänlig?

Yes Intimtvätt är inte bara ekologisk utan är även certifierad av the vegetarian society som en produkt som inte är djurtestad. Förpackningen är återvinningsbar och produkten är framställd på ett etiskt vis i säkra fabriker med trygga förhållanden i Storbritannien. Yes har som mål att värna om kvinnors intimhälsa med produkter som inte bara gör gott för den som använder dem utan även miljön runt om oss.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (93.33% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Super lyxig känsla på moussen och har huden är så len och återfuktad efteråt. Toppen!
 • * Perfekt produkt för mig, har alltid haft väldigt känslig hy och behöver något fräsch och milt som denna tvålen :)
 • * Eftersom jag är vegan är jag alltid emot djurtestade produkter så himla skönt att det finns bra märken som också är etiska
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden