måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Vimax ™

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

VIMAX™ är en av världens mest sålda manliga kosttillskott i syfte att bidra till bättre erektion och ökad sexlust. Även om vi inte kan göra kliniska påståenden har det testats på över 10,000 män under en kontrollerad studie med goda resultat. Tabletterna är både vegetariska och glutenfria. Ta endast en tablett om dagen för att uppnå optimala resultat.

 • Unik kombination av naturliga ingredienser
 • 1 per dag för optimala resultat
 • Vegetariskt och Glutenfritt
 • Kapslarna börjar verka omedelbart
 • 1 burk innehåller 30 kapslar för 1 månads förbrukning
 • Inga negativa biverkningar
 • Diskret och Snabb leverans

När det gäller hjälp med att öka längd och omkrets av det manliga könsorganet kan vi inte redovisa detta påstående men bestämdhet dock dela det faktum att majoriteten av de män som har köpt denna produkt upplevt trevliga resultat. ShytoBuy är officiell återförsäljare av VIMAX™ i Sverige. Placerar du en order innan kl.17.00 vardagar så skickas din order diskret ut redan samma dag.

Läs mer

Vad är Vimax ™?

VIMAX™ är ett naturligt supplement som på kort tid fått stor global framgång i sin förmåga att kunna hjälpa män uppnå bättre erektion och öka sin sexuella prestation. Nyckeln i dess framgång ligger i dess unika blandning av potenta naturliga ingredienser som i kombination kan hjälpa kroppen positivt stimulera manlig sexuell prestation. Innehållet vekar aktivt i kroppen omedelbart efter intag. VIMAX™ är inget vanligt tillskott som endast verkar för stunden utan en kur man bör ta under en längre tidsperiod för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vad ger det för fördelar och hur fungerar det?

Fördelarna med VIMAX™ har av våra kundomdömen rapporterats som många dock kan resultat och effekt variera något från person till person då det är ett naturligt supplement och kroppens unika förmåga att ta upp ingredienser kan variera. Varje komponent i VIMAX™ har valts med omsorg efter varje unika ingrediens förmåga att positivt stimulera det manliga könets fysik. Se nedan för mer information om dess element:

Saw Palmetto kan bidra till att balansera det manliga könshormonet och prostatavätskan. Örten kan även hjälpa till att lätta på symtomen hos män med milda fall av förstorad prostata.

Cayenne Peppar är en chilifrukt och har visat sig ha flera goda effekter på den allmänna hälsan. Goda effekter som har kopplats till Cayenne Peppar är bland andra sänkt blodtryck, öka ämnesomsättning och minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar.

Hagtornsbär har traditionellt använts för att behandla hjärtkramper. Örten anses kunna bidra till att göra hjärtat starkare och mer uthålligt vilket även kan främja en stark erektion. Hagtornsbär innehåller även en hög koncentration av vitaminer och antioxidanter vilket kan stimulera den allmänna hälsan.

Ginko Biloba utvinns från bladen från ett speciellt kinesiskt träd som kan öka sexuell lust likt ett afrodisiakum, det anses kunna öka blodcirkulationen till penis vilket kan bidra till hårdare och starkare erektioner. De komplexa kemikalierna i bladen kan hjälpa blodkärlen i corpus cavernosum slappna av och kapsla in mer blod.

Är VIMAX™ säkert att använda?

Det finna inga negativa biverkningar av VIMAX™ då samtliga ingredienserna är naturliga. Detta faktum gör att det är ett säkert alternativ till receptbelagda potensmedel vilka ofta tillkommer biverkningar. Vi rekommenderar dock alltid att du läser igenom innehållslistan för att reservera dig för eventuella allergier. Om du använt VIMAX™ under en längre tidsperiod och känner att effekten börjar avta kan du göra ett uppehåll då kroppen kan ha vant sig vid ingredienserna.

Hur länge bör man använda VIMAX™?

VIMAX™ kan tas av alla män som önskar ökad sexuell prestanda och ett naturligt alternativ till potensbehandlingar. Man bör äta det tills man nått önskad effekt, däremot kan resultat och effekt variera något från person till person då det är ett naturligt preparat även hur snabbt resultaten kommer kan variera.

Hur beställer jag VIMAX™?

När du beställer är det mycket viktigt att du beställer från en officiell återförsäljare som levererar en flaska som har en verifieringstätning så att du kan garantera dess äkthet. Vi på ShytoBuy arbetar direkt med tillverkaren och därför kan du ha försäkran om att din flaska är fräsch, förseglad och 100 % äkta.


Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (96.36% baserat på 11 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Asbra!
 • * Jag kan inte bestämma mig om jag gillar denna eller Vigrx bäst då jag fått jättebra resultat från båda. Men bra produkt!
 • * Bästa jag provat, verkligen.
 • * Fick tips om detta i en tidning där folk skickat in deras recensioner, toppen produkt för mig med. Mycket bra!
 • * Hur bra som helst. Så enkel att använda. Jag beställde en fredag och hade paketet på måndagen där efter. Tack ShytoBuy, kommer att beställa mer hos er.
 • * Tack för en bra produkt som inte ljuger.
 • * Jättenöjd med mina resultat. Var väldigt skeptisk men naturligt fungerar lika bra, men inga biverkningar!!
 • * Skitbra.
 • * Min man och jag bestämde oss för att prova detta och jag tycker att vi sett bra skillnad. Han är nöjd och jag är nöjd i sängen!
 • * Skitbra, tack.
 • * Just börjat använda den men märkt att min erektions höll mycket längre!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden