Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Viaman Extendor

Enhet | Automatisk Penispump

Översikt

Från ett av världens ledande manliga märken kommer den revolutionära Viaman Extendor, en förstklassig penispumpsom du laddar enkelt genom USB. Med sin elektroniska vakuumteknologi och en design som innefattar 6 unika tryckkontrollsmekanismer, anses den vara en förstklassig enhet från detta prisbelönta varumärket som kan ge dig en större och längre penis. Vi är så säkra på denna produkt att du kan prova den och skicka tillbaka den inom 90 dagar och få full återbetalning om du inte är nöjd med resultaten.

  • Automatisk vakuumpump för penis
  • 3 månaders pengarna tillbaka garanti
  • Precisionsskala för korrekta mätningar
  • Justerbart tryck för att passa olika behov
  • 2 års produktgaranti
  • CE-Märkt
  • RoHS-certifierad
Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Storlek – Längd och omkrets

Enligt en brittisk sexundersökning gjord 2014, tros 1 av 5 män vara missnöjda med sin penisstorlek. Det är vanligt att män känner oro över sin manlighet; också män som till och med har en genomsnittlig storlek, tenderar ändå att känna att de har en liten penis. Dessa känslor kan leda till låg självkänsla och ha en påverkan på relationen. Som ett resultat av detta, är det ett ökande antal män som vänder sig till olika metoder penisförlängning som bland annat kirurgi, kosttillskott och enheter.

Vakuumenheter har ökat som ett populärt val; de är inte bara en mindre invasiv metod utan anses enligt många män även vara mer prisvärd och säker än andra alternativ. Dessa enheter involverar vanligen en cylinderpump som skapar en vakuumtryck runt det manliga organet för att hjälpa till att stimulera cirkulationen till området. Trycket som bildas vid användning av vakuumenheter är kända för att hjälpa till att träna muskelvävnaden och ge bättre erektion, vilket kan leda till en ökning i både längd och omkrets.

Viaman Extendor

Viaman är berömda världen över för sitt bästsäljande produktutbud och är ett märke som män litar på. De ville tillhandahålla ett nytt alternativ för manlig förbättring och föreställde sig en produkt som ger samma kvalitetsstandard som större pumpar. men i form av en nätt och elegant enhet som är enkel att använda. Viaman Extendor är designad med användning av vakuumteknik och är en handburen, lättanvänd enhet som har tagits fram för att hjälpa män med deras förstoringsbehov.

Anordningen inkluderar ett antal egenskaper som införts speciellt för enkel användning. Den besitter två typer av skalor; en precisionsskala för att mäta precision och en mätare som sträcker sig mellan 0 och 50 kilopascal för att att justera trycket. Den har även 6 nivåer av elektronisk kontroll så att det kan anpassas till den individuella mannens krav. Pumpen har även designats med specifika mått och avtagbara delar för att göra den enkel att hålla samt för att passa användaren.

Pengarna Tillbaka Garanti

Vi är så säkra på den höga standarden som använts för att designa och tillverka denna produkt, att vi erbjuder en 2 års tillverkargaranti. Vi erbjuder även 3 månaders “pengarna tillbaka garanti” så om du inte är fullständigt nöjd med resultatet inom 90 dagar kan du skicka tillbaks den och få en full återbetalning – inget krångel.

Viaman Extendor inkluderar

Användning

1 Applicera glidmedel

Börja med att applicera en liten mängd glidmedel för att hjälpa till med införandet. (rekommenderas)

2 Skapa lufttät försegling

Ta pumpen och linda silikonringen runt din penis och försäkra dig om att den sitter lufttätt.

3 Sätt på enheten

När du väl är komfortabel trycker du på knappen ”+” för att sätta på enheten; det blåblinkande ljuset kommer att indikera att den är påslagen.

4 Justera tryck

Tryck på “+” knappen för att gradvis öka lufttrycket. Knappen ”-” kan användas för att justera trycket till en nivå som du tycker känns behaglig.

5 Frigör

Tryck på knappen “VALVE” för att frigöra när du är klar.

6 Upp till 40 minuter

Vi rekommenderar att du avstår från att använda anordningen nära vatten och använder den två gånger i veckan, inte längre än 40 minuter per session. För ytterligare information, hittar du i bruksanvisningen.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

84.29% baserat på 13 Kundomdömen

Verifierat Köp

hjälper bra

H Heikki N
Verifierat Köp

En kvalitets produkt.

N Nils H
Verifierat Köp

Tar lång tid

M Methode B
Verifierat Köp

Jag var lite skeptisk gällande att köpa denna. Men föredrar verkligen att den är elektronisk. Mycket bättre än att pumpa.

M Matte
Verifierat Köp

Jag beställde den för några veckor sedan och jag har redan märkt skillnad. Det gör även min tjej ☺

D David89
Verifierat Köp

Det är bra kvalitet och pris

H Hassan
Verifierat Köp

Beställde en och allt fungerade exemplariskt, beställning, betalning och leverans. Och pumpen gav mig en större storlek.

M Malte
Verifierat Köp

Den är lika bra som min gamla bathmate pump som försvann i flytten.

R Robin
Verifierat Köp

Har läst några artiklar om penispumpar och kände att jag ville prova en själv. Jag har kollat runt en hel del och kände att denna har en lagom prisklass för den här typen av pumpar, särskilt för första gången. Min penis har blivit längre och tjockare varje gång jag har använt den. Jag skrattade lite när jag provade det, det är som "Kylie Jenner challange" och ger vakuum till penis så den blir större och längre. Rekommendera starkt till alla.

D David
Verifierat Köp

Bra produkt och snabb leverans. Beställde den för några veckor sedan och jag kan redan se skillnaden. Det kan min fru också

M Magnus
Verifierat Köp

JESUS ​​take the wheel, det är faktiskt helt sjukt. Har använt den några gånger och den hjälper. Från den lilla korven jag hade, har den gått från prinskorv till bratwurst.

O Olle
Verifierat Köp

Vi var flera vänner som köpte varsin pump för skojs skull när vi hade druckit lite (en hel del hehe). Men faktum är att det här är ett av mina bästa köp haha, vi alla ser skillnad på vår utrustning. Jag försöker få de andra killarna att recensera dom också. Men kort och gott, köp den här!

M Max
Verifierat Köp

Köpte till en vän i födelsedagspresent på skämt, men han sa att den faktiskt gjorde hans penis längre, så då ville jag prova den själv också. Otroligt nog ger den resultat, jag har lite tjockare men betydligt längre penis.

A Ahmed

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar