• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Delay

Fördröjningsgel

Viaman

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Har du tröttnat på att dina intima stunder är korta? Denna diskreta och lättanvända gel i fickstorlek siktar på att ge dig den där extra tiden du behöver för att få sängaktiviteterna att bli oförglömliga. Den innehåller en blandning av säkra och aktivt naturliga ingredienser, inkluderat den åtstramande och milt bedövande effekten från pepparmyntsolja samt de eftertraktade effekterna av humleextrakt som båda hjälper till med att få de sensuella stunderna att kännas oändliga!

 • Transparent och diskret fördröjningsgel
 • Innehåller naturligt aktiva ingredienser
 • Liten, subtil and optimal för att ha med sig
 • Ingen parfym eller irriterande ingredienser
 • Enkel applicering och snabb absorbering
 • Inkluderar en fördröjningsservett i boxen

Denna nya och sofistikerade fördröjningsgel från Viaman™ erbjuder äntligen en lösning till alla de män som runt om i världen har bekymmer under täcket. Om du vill fördröja de intima stunderna så kan denna revolutionerande fördröjningsgel vara just det du söker. Den är så liten och diskret att du knappt märker av den och den kommer även med en uppfräschande servett.

Läs mer

Vad är Viaman Gel?

Denna fördröjningsgel från Viaman™ är en innovativ, ny produkt som har tagits fram specifikt för att hjälpa till med att ge män de där extra sängupplevelserna, utan att behöva ta till hårda kemikalier eller stark och eventuellt skadlig medicin. Den känner väl till att män behöver en diskret, knappt synbar och oparfymerad gel som kan användas snabbt före intimitet, för att bevara självförtroendet och upprätthålla prestationen. Den är dessutom mild och säker på grund av användandet av en potent kombination av aktivt naturliga ingredienser för att hjälpa dig att uppnå ditt önskade resultat.

Hur kan Viaman Delay Gel hjälpa till?

Den kan hjälpa till genom användandet av populära medel som är kända för att bidra med att kyla och strama åt ditt intima område och som arbetar tillsammans med dig mot mer långvariga sensuella stunder. Den första ingrediensen som sätts i arbete är pepparmyntsolja. Dess milt bedövande effekt har tillsatts för att hjälpa till med att dämpa känseln, vilket kan få dig att hålla kontrollen bättre. Denna kreativa lösning använder sig sedan av havre och humleextrakt, som inte enbart är kända för att fuktgöra utan även har antiinflammatoriska egenskaper som kan förhindra irritation, vilket möjliggör en långvarigare prestation. De naturligt åtstramande egenskaperna kan hjälpa till genom att lugna, lindra och kontrollera din intima region och därmed förhindra att du når mållinjen för tidigt.

Hur använder jag Viaman gel?

Att använda din Viaman™ delay gel kunde inte vara enklare och det tar mindre än 60 sekunder! Följ bara dessa enkla instruktioner:

 • 20 minuter innan intimitet applicerar och masserar du in en liten mängd gel på det önskade området. Massera tills den är helt absorberad.
 • Gelen är naturlig och säker men det rekommenderas alltid att man först tar en liten mängd på underarmen, för att se så att inga biverkningar uppstår.
 • Kan användas vid behov.

Varför ska man välja Viaman?

Kontroll
Kombinationen av de utvalda ingredienserna är den verkliga anledningen till varför Viaman™ Gel är ett prisvinnande märke. Den åtstramande och bedövande effekten av mintextrakt kan hjälpa dig att få bättre kontroll över din prestation.

Säker
Havreextrakt och glycerin hjälper dig genom att hålla det intima området fuktigt och insmort för att förhindra irritation och otrevliga bieffekter för både dig och din partner och bidrar även med att förlänga upplevelsen och göra den njutbar.

Diskret
Gelen kommer i fickstorlek så att du säkert ska kunna ta med dig den var som helst, när som helst. Du kommer inte behöva oroa dig över diskretion då Viaman™ har tagit fram denna fickraket till fördröjningsgel för att säkerställa att du inte står utan den vid något tillfälle.

Huvudingredienser

Den tilltagande framgången av Viaman™ delay gel beror på dess kombination av kraftfulla men ändå säkra ingredienser. Några av de mest essentiella ingredienserna består av följande:

Pepparmyntsolja
Den har använts i den manliga förstärkningsindustrin under flera årtionden på grund av dess naturligt desensibiliserande effekt. Pepparmint är inte enbart populärt för att hjälpa till med att tona och strama åt huden, utan tack vare den milt bedövande effekten kan den även hjälpa dig att kontrollera dig lite längre och att njuta av det intima mötet mer, både för dig och din partner.
Humleextrakt
Det är inte bara rikt på fytonäringsämnen, utan är även välkänt för sina antiinflammatoriska egenskaper, vilket kan förhindra irritation och inflammation. Ett korrekt förebyggande mot irritation kan hjälpa till med att hålla mötena långvariga och irritationsfria. Detta kan göra hela upplevelsen mer njutbar för alla involverade parter. Denna ingrediens är även känd för att lugna hudens yta.
Glycerin
Denna naturliga ingrediens hjälper till att hydratisera och har länge använts för dess fuktgivande och lugnande effekt mot huden. Denna ingrediens är katalysatorn för att hjälpa till att öka gelens absorberingsförmåga snabbare och penetrera djupare in i huden för att göra andra ingredienser mer effektiva för önskat resultat.

Nedan finns den fullständiga listan av innehållande ingredienser i Viaman™ Gel:

Aqua, Peg 7 glycerylkokoat, Peg-40 hydrogenerad ricinolja, Laureth-9, Akrylater / C10-30-alkylakrylat tvärpolymer, alkohol, aminometylpropanol, Avena (Havre) Sativa kärnextrakt, karbomer, glycerin, humleextrakt, limonen, pepparmyntsolja, propylenglykol, metylisotiazolinon, fenylpropanol