måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
  • Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Vad är feromoner?

Ordet feromon har sitt ursprung i det grekiska ordet ”pherein” och betyder ”att bära”. Feromoner är en dragningskraft till det andra könet som är svårt att sätta ord på, man kan förklara det som en parfym, som innehåller ämnen som gör att man blir attraherad av en person, eller att en person blir attraherad av dig. Vi på ShytoBuy kan erbjuda feromon ämnen i form av en spray som finns både med och utan doft.

Vad är feromoner?

Ordet feromon har sitt ursprung i det grekiska ordet ”pherein” och betyder ”att bära”. Feromoner är en dragningskraft till det andra könet som är svårt att sätta ord på, man kan förklara det som en parfym, som innehåller ämnen som gör att man blir attraherad av en person, eller att en person blir attraherad av dig. De har sitt ursprung hos däggdjuren, med syfte att locka till sig en partner för att kunna föröka sig. De utsöndrar feromoner för att attrahera motsatt kön vid parningsperioder. Även människor har naturliga dofter dock är vi ofta inte medvetna om det. Man har nu tagit fram en feromonparfym som har visat sig kunna öka den naturliga feromonhalten och därmed också öka ens attraktionskraft.

Feromonparfym

Vi på ShytoBuy kan erbjuda feromonspray för både män och kvinnor och då är det inte bara feromonparfym för män till kvinna utan också man till man och kvinna till kvinna för att kunna tillgodose allas behov. Sprayen kan användas i många olika syften, allt ifrån till att piffa till dig inför en kväll på klubben till att sätta lite glöd på förhållandet. Det mest spännande är att det fungerar för alla tillfällen och anpassar sig liksom till varje individ.

Attraktion

Du borde däremot inte ersätta feromoner med att klä dig snyggt eller strunta i deodorant och parfym, allting behövs i en kombination för bästa resultat. Feromonet kommer att göra dig magiskt tilldragande och intressant, men den kan inte förändra ditt utseende eller din personlighet. Klä därför upp dig, fräscha till dig och använd feromonspray så kommer du att vara kvällens magnet och öka din attraktionskraft markant.

Vad kan feromoner göra för dig?

Feromoner är huvudsakligen ett verktyg som hjälper män och kvinnor att attrahera varandra, oavsett om dem är av samma kön eller motsatt och produkten finns både med och utan tillsatt doft. Det är fantastiskt att ett ämne som feromoner kan göra dig sexigare och låta det slå gnistor omkring dig med hjälp av bara några sprut. Använd den som en ”egoboost” för att öka din självkänsla eller bara för att hetta till ditt förhållande. Oavsett ditt syfte så kan du alltid lita på en feromonparfym.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden