måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

V-pro

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Få mer styrka och uthållighet i dina erektioner med V-Pro. Produkten är utvecklad med hjälp av hög kvalitet och naturliga ingredienser som är kända för att hjälpa manliga reproduktiva organ.

 • Känd för att förbättra din prestation i sovrummet
 • V-Pros ingredienser förbättrar din sexuella uthållighet
 • Hjälper dig att behålla en mer hållbar erektion
 • Börjar verka inom 30 minuter
 • Beställ här för snabb och diskret leverans redan nästa dag

V-Pro är en kombination av olika naturliga ingredienser som har bevisats sig att ha en inverkan på erektionen. Det skiljer sig från andra manliga förbättringsprodukter på grund av det faktum att den genomgick en omfattande forskning och utveckling för att kombinera den rätta, optimala blandning för en kraftfull potent formel. V-Pros ingredienser börjar verka i din kropp 30 minuter efter att du tar 1 kapsel.

Läs mer

Vad är det som skiljer V-Pro från andra förbättringskosttillskott?

Andra produkter på marknaden tillverkas genom att kombinera olika växtbaserade ingredienser tillsammans utan någon verklig forskning eller utvecklings struktur. V-Pro kapslar har genomgått noggranna kliniska prövningar och hängiven forskning innan det godkänns för distribution.

Hur tar jag V-Pro?

Ta en av V-Pro kapslar 30 minuter före sexuell aktivitet. Ta inte mer än 1 kapsel under varje 24-timmarsperiod.

Vilka ingredienser finns i V-Pro?

Ingredienserna är: L-arginin HCI 210 mg och V-Pro Proprietary Blend 387mg består av Similax extrakt (SARSAPARILL) (rot), Avena Sativa extrakt (havre halm) (utsäde), Zyzphys jujube (jujube) (frukt), Seronoa repens (Saw Palmetto), Eleutherococcus senticocus (Siberian Ginseng) (rot), Cucurbita pepo (pumpa utsäde) (frukt). Kapselskal (gelatin), fyllnadsmedel (cellulosa), klumpförebyggande medel (Magnesiumstearat, kiseldioxid), E129 (färg), E110 (färg), E171 (färg).

Finns det några biverkningar vid användning av V-Pro?

V-Pro kapslar användare har inte rapporterat några obehag eller biverkningar. Det är en av de mycket bekväma manliga förbättringsprodukterna eftersom du inte behöver ta det dagligen, bara vid behov. Följ alltid anvisningar för användning och säker konsumtion.

Hur beställer jag V-Pro kapslar?

Beställ V-Pro enkelt och diskret på ShytoBuy. Klicka på ”Lägg till i varukorgen” – knappen och följ sedan instruktionerna i vår utcheckning. Vi har flera olika leveransalternativ och allt sker med största diskretion. Beställer du måndag-torsdag innan kl 17.00 har du även möjligheten att få hem din vara nästa dag!


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden