måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Ultra Vimax Plus

Av: Vimax

699Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Ultra Vimax Plus är en ny revolutionerande produkt från skaparna av originalprodukten Vimax. Denna produkt är ett kosttillskott som kan hjälpa män att uppnå bättre prestation och hjälpa manlig virilitet. Det räcker med en kapsel om dagen, vilket kan ge män en ökad självkänsla och säkerhet, tack vare ingrediensernas förmåga att öka cirkulationen i din kropp. Tillverkaren har kliniskt testat produktens förmåga att hjälpa manlig prestation och framförallt penisstorlek.

 • Hjälper till med manlig virilitet
 • Nya avancerade ingredienser
 • Bekvämt, diskret och lått att använda
 • Endast naturliga ingredienser – inga kända bieffekter
 • Diskret förpackning
 • Enkel att använda, endas en kapsel per dag

Det föreslås att du tar tillskottet varje dag (efter måltid) under minst 3 månader innan du bestämmer hur effektiv produkten är. En flaska innehåller 30 kapslar, vilket räcker i en månad. Vänligen notera att du bör rådfråga med en läkare ifall du tar medicin för blodtryck. Ultra Vimax Plus är tillverkad i Kanada, och har varit den mest sålda produkten av sitt slag i flera år och fortsätter att vara ledande i sin marknad. Vi tror stark på att vissa produkter ska få vara privata och diskreta. Därför syns inga tecken på ditt bankkonto eller på leveransen.

Läs mer

Vad är Ultra Vimax Plus och hur kan den hjälpa mig?

Ultra Vimax Plus innehåller en avancerad formula som innehåller speciellt utvalda mängder örtextrakt som tillsammans jobbar för att förbättra virilitet och manlig prestanda.

Cayennepeppar
Cayennepeppar kommer från Cayenne regionen i Franska Guyana. Namnet kommer däremot från Tupi indiska namn och har koppling till att stödja manlig sexuell prestation. Cayennepeppar har förmågan att öka blodcirkulationen i hela kroppen därmed öka blodcirkulationen i kroppen. Vilket ökar deras prestation. Förutom dessa positiva effekter, så hjälper även cayennepeppar att förbättra immunsystemet, minska magsår och hjälpa till mot smärta.
Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba träd har funnits sedan början av juraperioden med ett träd i Kina som är cirka 3500 år gammal. Trädet kommer från Sydöstra Asien och började planteras i väst under 1700-talet. De gynnsamma egenskaperna hjälkper till att förbättra humör, minne, fokus och sist men inte minst blodcirkulation. Den förbättrade blodcirkulationen som Ultra Vimax Plus rapporterats ge, kan hjälpa till att förbättra hårdheten av din penis och din sexuella upplevelse. I kinesisk medicin så anses ingrediensen även hjälpa till att förbättra minne och förbättra tänkande. I kinesisk medicin så används ingrediensen även till att behandla Alzheimers och vissa typer av demens.

Vilket pack ska jag välja?

Innan du väljer hur många burkar du ska köpa, vänligen lägg märket till att denna produkt är 100 % äkta och att du får med ett äkthetsbevis som bevisar produktens originalitet. Det är rekommenderat att använda produkten i minst 3 månader för optimala resultat. ShytoBuy har tagit hänsyn till detta och erbjuder därför paketerbjudanden för kunder som vill ta produkten under en längre period.

Hur tar jag Ultra Vimax plus?

Det nya avancerad receptet har skapats med konsumenten i åtanke. Tillverkaren ville skapa ett recept som skulle vara enkel och diskret att ta. Endast en kapsel per dag till frukosten räcker till att förhöja virilitet.

Säker att använda

Ultra Vimax Plus är helt tillverkad av naturliga ingredienser som har använts i homeopatiska läkemedel i årtionden. Eftersom att Ultra Vimax plus är en helt naturlig produkt finns inga kända biverkningar förknippade med det. Om du däremot har några allergier så bör du alltid kontrollera etiketterna noga innan du använder produkten.

Hur kan jag beställa Ultra Vimax Plus?

Att beställa Ultra Vimax Plus skulle inte kunna vara enklare. Vi erbjuder ett utbud av leverans- och betalningsmetoder som inte syns på ditt kontoutdrag och paketet levereras i ett diskret paket, utan något märke.


Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden