• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Från märket som tog fram världens bäst säljande kosttillskott, Vimax, kommer nu Ultra Vimax Plus – ett nytt sätt att ta din prestation till nästa nivå. När du ska välja ett kosttillskott för ökad manlig prestation som passar just dig, hur ska du då göra ditt val? Du väljer ett kosttillskott som har en förstklassig och naturlig sammansättning, och som tusentals män över hela världen litar på. Ultra Vimax Plus är just detta, och innehåller en enkel men delikat kombination av växtbaserade extrakt och mikronäringsämnen.

 • Prestationshöjande för män
 • Bästsäljande manligt kosttillskott över hela världen
 • Med förstklassigt extrakt från ginkgo biloba
 • Magnesium för energi och drift
 • Endast 1 kapsel om dagen
 • Inga artificiella färgämnen, konserveringsmedel eller smaktillsatser

Med bara en lättsvald kapsel om dagen levererar Ultra Vimax Plus exakt rätt mängd av varje ingrediens för att hjälpa män med deras prestation och tillfredsställelse i sängen. Många män världen över har svårigheter att prestera och vänder sig till naturliga kosttillskott för att hjälpa med den där extra förstärkningen de behöver för att ta prestationen mellan lakanen till nästa nivå.

Blodcirkulation och manlig drift

När det kommer till manlig potens och drift så är blodcirkulationen en nyckelfaktor. En god blodcirkulation i könsorganen kan spela stor roll för en mans möjligheter till sexuell aktivitet, så det är viktigt att se över cirkulationen för att du ska kunna ge ditt allra bästa. Det kan finnas många faktorer som påverkar, så som stress och kost. En bra början när du söker förbättring är alltså att träna mer och att äta mat som främjar blodflödet, till exempel starka chili och gröna bladgrönsaker som är rika på mineraler som magnesium. Och om du fortfarande vill ha den där extra förstärkningen så kan du också prova naturliga kosttillskott som tagits fram för att hjälpa till med blodcirkulationen för att höja potensen och den manliga prestationen.

Ultra Vimax Plus

När det kommer till att välja ditt kosttillskott för ökad manlig prestation vill du så klart ha det bästa. Ultra Vimax Plus erbjuder detta tack vare sin alldeles egna blandning av helt-igenom naturliga ingredienser av en precis optimal mängd, allt paketerat i en lättsvald, daglig kapsel. På det här viset kan du veta exakt vad det är du stoppar i dig, och du behöver inte vara orolig för några skadliga kemikalier eller konserveringsmedel. Det här förstklassiga kosttillskottet använder sig endast av finast möjliga ört- och växtbaserade ingredienserna som du kan få tag i. Med den här blandningen har teamet hos Vimax velat göra saker och ting enkelt, genom att ta bort allt nonsens och endast inkludera ingredienser som är kända för sina fördelaktiga egenskaper och som använts i århundraden. Det är detta som gjort Ultra Vimax Plus så populärt hos tusentals män, och det är anledningen till att det blivit den bästsäljare som det är idag.

Instruktioner

En av alla bra saker med Ultra Vimax Plus är att det är så enkelt att lägga till i din dagsrutin – tag bara 1 kapsel varje dag, cirka 30 minuter efter en måltid. Du kan välja vilken måltid eller tid på dagen som du vill, men vi föreslår att du tar den vid ungefär samma tid varje dag. Varje flaska innehåller 30 kapslar och räcker i 1 månad (30 dagar). För att kunna utvärdera resultaten av kosttillskottet fullt ut så rekommenderar vi att du tar det i minst 3 månader.

Aktiva ingredienser

Extrakt från tribulus-frukt
Tribulus terrestris är en traditionell ayurvedisk ört och odlas världen över, inklusive i Nord- och Sydamerika, Afrika, Asien, Australien och i mellanöstern, där den använts traditionellt för manlig drift och njutning. På senare tid har den här historiska användningen av örten studerats, vilket har visat på intressanta resultat. Få reda på mer om detta här.
Blad från ginkgo biloba
Ginkgo biloba är också känt som ”kinesiskt tempelträd” och hittas ofta i prestationshöjande kosttillskott för män, tack vare sina fördelaktiga egenskaper. Forskare vid The University of Maryland Medical Center har studerat växten och har hittat över 40 olika komponenter i ginko, inklusive terpenoider, ginkolider och flavonoider. Man har också funnit att ginko kan användas för att främja blodcirkulationen.
Cayennepeppar
Som släkting till den omtyckta jalapenon och paprikan så är även cayennepepparn känd för sin kryddighet. Den aktiva komponenten som gör cayennepepparn kryddig kallas för kapsaicin och den sägs ha många positiva hälsoegenskaper. Det har till och med utförts studier på kapsaicinets effekter på prestation och stimulering. Få reda på mer här.
Magnesium
Magnesium är ett av de mineraler som är allra viktigast för kroppen, och bidrar både till minskad trötthet och utmattning och till en normal psykologisk funktion. Båda är lika viktiga när det kommer till prestationen i sovrummet. Det har också forskats på samband mellan magnesium och hormoner hos män. Här kan du få reda på mer.

Full innehållsförteckning

Aktiva ingredienser: extrakt från tribulus-frukt (från tribulus terrestris, l.), blad från ginkgo biloba, cayennepeppar.

Andra ingredienser: gelatin, mikrokristallin, cellulosa, magnesiumstearat, vatten.

Naturligt kosttillskott

Ultra Vimax Plus har använts och uppskattats av tusentals män världen över, och tack vare sina naturliga ingredienser så har det inte rapporterats några bieffekter av produkten, vilket gör den säker att använda. Produkten innehåller inte heller jäst, vetegluten, majs, mjölk-/mejeriprodukter, natrium, socker, artificiella färgämnen, konserveringsmedel eller smaktillsatser. Produkten innehåller dock gelatin, så den är inte lämplig för veganer eller vegetarianer. Som alltid inför att man tar ett nytt kosttillskott föreslår vi att man läser igenom hela innehållsförteckningen, av allergiskäl. Det här kosttillskottet är inte avsett för personer under 18 års ålder.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT 5

100% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Det hjälper faktiskt. Känner mig kåtare, manligare och kommer inte längre för fort.

  T

 • Jag tyckler att det är så lätt att använda. Stor skillnad. Jag har läst många bra saker om det, så bestämde mig att prova.

  R

 • Funkar grymt bra.

  L

 • Jäkligt bra piller. Har fått igång sambon.

  B

 • Paketet fastnade i posten. Fick snabbt hjälp av kundtjänst som var trevliga.

  V

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.