• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Omkring världen lider många människor, både män och kvinnor, av överdrivet håravfall. Utifrån övertygelsen om att den bästa metoden är att gå till väga inifrån har man handplockat ingredienser till dessa revolutionerande kapslar, baserat på deras möjligheter att ge nytt liv till både hår och hårbotten.

 • Innovativt molekylärt kosttillskott
 • Vetenskapligt framtagna med Carnipure™
 • Berikade med B-vitaminer som stöttar håret
 • Passar både män och kvinnor
 • Inga artificiella färg- eller konserveringsämnen
 • Perfekta för vegetarianer

För att hjälpa att stoppa håravfall är man på Oxford Biolabs fokuserade på att erbjuda ett innovativt angreppssätt. Efter år av dedikerad forskning är det nu möjligt för dig att skörda frukterna av deras arbete, i form av fantastiska TRX2 Capsules.

 • Cruelty-Free

Friskt hår...

Det kan vara frestande och enkelt att ta till ytliga metoder för att hantera oron kring hur håret ser ut - särskilt om det håller på att tunnas ut och man vill dölja det. Men, som med allt annat i livet, är den bästa lösningen att gå till botten med problemet. I detta fall, finns lösningen i rötterna - och själva hårsäckarna. Dessa små celler, med ett ihåligt utrymme i sig, ansvarar för de olika typerna av hårväxt som normalt förekommer på våra kroppar. De kan dock påverkas att ett antal olika faktorer, som gener, ålder - till och med av hur vi äter och hur vi lever.

...en molekylär metod?

Forskarna som grundade Oxford Biolabs och tog saker och ting till en ny nivå jämfört med befintliga metoder. Detta genom att fokusera på undersökningen av en bidragande nyckelfaktor på molekylärnivå, som andra forskare hade förbisett. Vid basen av hårsäckarna finns kaliumkanaler som förser dem med de ämnen som hårsäckarna behöver för att fungera som de ska. Inom de här kanalerna finns det specifika, grenade aminosyror (branched-chain amino acid eller BCAA) som har en viktig strukturell roll. Att förhöja tillförseln till hårsäckarna med en kombinerad kalium- och BCAA-boost tycks därför vara en lysande metod för att angripa problem med håruttunning!

TRX2 Capsules: En fantastisk komponent-kombo

När man påbörjade undersökningsarbetet kring en produktserie för människor som oroar sig för sitt uttunnande hår, ville man på Oxford Biolabs ta saken ett steg vidare jämfört med att bara hantera hur håret ser ut. Man var fast beslutna om att ta fram ett eget komplex som skulle verka riktat mot bekymren, i tidigast möjliga skede. Carnipure™ är en högpotent form av L-karnitin, som har varit fokus för intensiv forskning som studerat dess samband med återväxt av hår. Det essentiella näringsämnet, niacin, bidrar till en normal och energifrigörande metabolism, samt till bevarandet av en normal hud och normala slemhinnor. Biotin, zink och vitamin B7 hjälper alla till att underhålla håret, och B3 kan även skydda mot miljömässiga stressfaktorer. Tillsammans verkar de här komponenterna för att boosta dina hårsäckar och ge styrka till håret.

Full innehållsförteckning

L-karnitin, hydroxipropylmetylcellulosa (vegetabiliskt kapselhölje), vinsyra (surhetsregulator), kaliumklorid (innehåller 0,5% kiseldioxid), L-leucin, L-valin, L-isoleucin, zinkcitrat, nikotinamid, magnesiumsalter av fettsyror (stabilisator), natriumselenit, D-biotin.

Användning av TRX2 Capsules

Kapslarna har utformats för att bli ett enkelt, smidigt och diskret tillskott till din dagliga rutin, som du kan anpassa efter dina behov så som du finner det lämpligt. Ta tre kapslar om dagen tillsammans med mat - du kan ta alla vid samma tillfälle eller sprida ut dem över dagen. För att kunna dra maximal nytta av den här expertkombinationen av ingredienser är rekommendationen att du tar kapslarna kontinuerligt, samt investerar i en långsiktig användning.

Råd

Alla TRX2 produkter har genomgått rigorösa, vetenskapliga tester för att kunna förse dig med en exakt och perfekt balanserad blandning av ingredienser. Innan du testar en ny produkt för första gången bör du dock alltid ta dig tiden att läsa igenom den kompletta innehållsförteckningen, av allergiskäl. Stäm av med din läkare innan du tar produkten om du tar någon medicin, och ta inte produkten om du är gravid.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(15)
4 Stjärnor
(7)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews4.5

90.83% baserat på 24 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • ...........

  MC Marika C

 • Vet ej ännu, testar nu...

  DN Danny N

 • En familjemedlem tipsade om den här produkten. Jag är 37 år och mitt hårfäste har börjat dra sig tillbaka och håret har blivit tunt vid tinningarna. Men jag är inte redo att bli tunnhårig så jag har provat kapslarna sedan vintras. Jag har märkt en skillnad specillet de senaste månaderna då håret har blivit tjockare och de kala fläckarna vid tinningarna har försvunnit helt.

  P Peter

 • Jag äter medicin som gör att jag blir tunnhårig och min läkare säger att det bara är något som jag måste acceptera, men hur kul är det?? Har provat massor av produkter, shampoo, balsam, prylar.. Ja, allt möjligt. Jag vet inte om jag någonsin kommer att få tillbaka mitt hår till hur det såg ut innan jag blev sjuk, men tabletterna har i alla fall lyckats få stopp på mitt håravfall.

  V Vanessa

 • Vad jag gillar mest med den här är att den innehåller naturliga ingredienser som hjälper håret att växa utan en massa onaturliga kemiska ämnen. Den hjälper håret att börja växa igen helt enkelt utan några dåliga biverkningar. Som ett vanligt näringstillskott.

  J Joel

 • Jag har använt den i 8 månader (3 tabletter om dagen) och började se resultat efter 4-5 månader. Håret slutade ramla av och långsamt komma tillbaka. Kommer att fortsätta köpa tabletterna.

  M Martin

 • Detta fungerar bra för mig, har fått tjockare hår, samt slutat tappa så mycket hår som jag gjorde innan ?????

  MP Mats P

 • Hjälper! Använt länge!!!!!!!!!!

  MC Marika C

 • This is a Test Review

  TT Test Test

Sista1 2 3  Nästa >
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.