måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

TRX2 Skum mot håravfall

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

TRX2® Hair Revitalising Foam är baserat på den prisbelönta formeln skapad av Oxford Biolabs. Formeln innehåller kaliumklorid, Carnipure™tartrat (L-karnitin - L-tartrat), BCAA och niacin som levereras via en kaliumkanal som överbryggar klyftan av en ineffektiv kaliumjonkanal. TRX2® Hair Revitalising Foam är en formel med endast naturliga ingredienser och är utvecklad för användning endast i hårbotten för att ge näring och att framkalla återväxt i hårsäckarna.

 • Kliniskt Testad
 • Framställd av håravfallsexperterna vid Oxford Biolabs
 • Arbetar på kritiska områden som tinningen och frontalområdet
 • Lämplig för vegetarianer
 • Ej testat på djur
 • Unik leveransmetod
 • Dermatologiskt testad
 • Underlättar återväxt med förbättrad vitalitet och styrka
 • Hjälpmedel för att öka hårets tjocklek
 • Lämplig för både män och kvinnor
 • Gratis leverans

TRX2® Hair Revitalising Foam är producerad med endast speciellt utvalda högkvalitativa naturliga ingredienser. Dess unika leveransmetod och formel säkerställer att hälsan i din hårbotten inte äventyras och att skummet är allergivänligt mot huden.

Läs mer
Typ: Skum
Size: 75 ml

Vad är TRX2 Revitalising Foam?

TRX2 Revitalising Foam är en formel som har skapats för att förbättra hårets vitalitet och tjocklek genom att verka på molekylnivån inom hårsäckarna. Den innehåller flera ingredienser som kaliumklorid, Carnipure tartrat (L-Karnitin, L-Tartrat), BCAA och Niacin, som stimulerar och återaktiverar dina kaliumkanaler. Denna återaktivering gör det möjligt för den tidigare ineffektiva hårsäcken att få näringsämnen från kaliumkanalen som möjliggör för ny hårtillväxt. Det här nya tillvägagångssättet för håravfall är den perfekta lösningen för människor som vill på naturlig väg göra sitt hår tjockare utan att använda skadliga, påtvingande eller kostsamma metoder.

Fördelarna med TRX2 Revitalising Foam

TRX2 Revitalising Foam hjälper till att reglera kaliumkanalerna i dina hårsäckar vilket gör att hårsäcken kan fungera optimalt så att det finns en allmänt bra hårhälsa och hårväxt. Skummet kan fungera på alla områden i hårbotten men framförallt på de känsliga ställen som frontalområdet och tinningen. Över tid kommer TRX2 Revitalising Foam att hjälpa till med återväxten och hårets tjocklek.

Hur fungerar TRX2 Revitalising Foam?

Huvudfunktionen med TRX2 Revitalising Foam är att sparka igång hårsäckarnas kaliumkanaler så att näringsämnen som håret behöver kan passeras genom dessa igen och hårets hälsa kan förbättras. Detta tar tid, men när processen har börjat kommer hårsäcken att återaktiveras och membranet blir mer mottagligt för de näringsämnen som håret har längtat efter. När hårsäcken är utan näringsämnen krymper den och resultatet är att håret faller ut eller att hårhälsan i allmänhet är dålig.

Den dagliga appliceringen av TRX2 Revitalising Foam kommer att ge en blandning av potenta näringsstimulansmedel med en högkvalitativ ren form av en naturligt genererad ingrediens (L-Karnitin - L-Tartrat) som stimulerar och sparkar igång dina kaliumkanaler i dina hårsäckar. Den innovativa leveransmetoden gör det möjligt för hårsäcken att ta emot alla nödvändiga näringsämnen som den tidigare svälts av.

Applicering

Applicering sker i 4 enkla steg och tar mindre än 5 minuter från start till slut. Skummet sätter in sig snabbt och du kan vara aktiv medan den arbetar.

 • Skaka väl innan användning
 • Applicera ett halvt fullt lock 2 gånger om dagen (på morgon och kväll) till hårbotten på förtunningsområdet
 • Du kan applicera skummet på fingrarna först eller använda flaskans näsa för att applicera skum direkt på hårbotten
 • Använd fingrarna för att massera in i hårbotten, tvätta händerna noga efteråt.
 • Använd under en längre tid för att bibehålla resultaten.

Resultat

Som med alla håravfallsprodukter varierar resultaten från person till person. Resultaten är beroende av flera olika externa variabler som kan påverka processen, till exempel ämnesomsättning och fysiologin hos personen. Flertalet användare rapporterade dock synliga resultat redan under de första 3 månaderna och Oxford Biolabs föreslår att hela 8-månaders kursen ska genomföras för att få optimala resultat. Oxford Biolabs rekommenderar också att man för optimala resultat bör använda resten av TRX2-sortimentet för att maximera effektiviteten hos formeln.

Ingredienser

Hela listan över ingredienser: Hydrogenerad Castorolja PEG-40, Polykvaternium-16, Fenoxietanol, Isobutan, Dimetyl-Sulfon, Tridecet-9, Zinkcitrat, Vatten, Butan, Karitin Tartrat, Propanediol, Propan, Biotin, Pantenol, Leucin, Isoleucin, Ceteareth-25, Propylen glykol, Kokamidopropylbetain, Etylhexyglycerin, Kaliumklorid.

Säker att Använda

TRX2® Hair Revitalising Foam har en helt naturlig formel utan färgämnen, konserveringsmedel eller syntetiska dofter. Skummet har också speciellt utformats för att inte skapa obalans i hormonnivåerna i kroppen och har testats dermatologiskt i hårbotten för att förhindra biverkningar. Om du har några funderingar om ingredienserna, se etiketten i produktbilderna. Om du fortfarande är osäker, fråga din lokala läkare för hans rekommendation.

Hur beställer jag TRX2® Hair Revitalising Foam?

Att beställa på ShytoBuy kunde inte vara enklare. Välj bara det paket du vill ha och klicka på "lägg till i kundvagn" ikonen. Gå till betalningsprocessen från kundvagnen och du kommer att bli erbjuden flera leverans- och betalningsmetoder som passar dina behov. Oxford Biolabs rekommenderar att du använder detta skum i kombination med andra produkter i TRX2-serien för snabbare och mer optimala resultat. Bli en av de tusentals nöjda kunder som har valt denna billiga metod för att hantera det allt ökande problemet med håravfall idag.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden