måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Trioxil ™ Aknebehandling

Av: DS Laboratories

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Trioxil Aknebehandling är ett medel mot akne. Det naturliga preparatet bisazulene är lika skonsam mot huden som det är aggressivt mot bakterier, mikrober, svamp och infektioner.
 • Snabb och skonsam bekämpning mot akne
 • Verkar via de antibakteriella, antimikrobiska, antisvamp och anti-inflammatoriska egenskaperna hos det naturliga medlet bisazulene
 • Orsakar varken klåda, rodnad eller svullnad
 • Återfuktar huden och förbättrar hyn
 • Se resultat de två första veckorna

Trioxil Aknebehandling påskyndar cellernas tillväxt och förbättrar hudtonen. Denna produkt är inte bara en aknebehandling utan även en komplett ansiktsbehandling. Daglig användning bekämpar akne utan att huden torkar ut, rodnar eller svullnar.

Läs mer

Hur verkar Trioxil mot akne?

De flesta aknebehandlingarna innehåller benzoyl peroxid och salicylsyra. Dessa stimulerar antimikrob aktivitet på aknebakterien, men torkar samtidigt ut huden som i sin tur svarar med ökad talgproduktion som skapar en grund för mer akne.

Trioxil Aknebehandling lugnar huden. Detta medel mot akne innehåller den unika antibakteriella, antimikrobiala, antisvamp och anti-inflammatoriska substansen bisazulene som utvinns ur kamomill. Denna naturprodukt verkar mot de underliggande orsakerna till akne och förebygger inflammation. Trioxil innehåller dessutom nanosomer för att snabbt och effektivt kunna tränga in i huden och bekämpa akne.

När kan man se resultat av Trioxil Aknebehandling?

Resultat syns efter bara några veckors behandling, men fullt resultat kan du se först efter 8 – 12 veckors behandling. Vid regelbunden behandling med Trioxil slutar akne att bildas och befintliga blemmor läks ut. Dock bör man komma ihåg att resultat och hur lång tid det tar att uppnå resultat varierar från person till person.

Trioxil verkar även på akne som ännu inte blivit synlig, och läker finnarna innan du ens märkt av dem. Vid fortsatt behandling med detta medel försvinner dina problem i takt med att akne bekämpas och huden blir friskare.

Vem kan använda Trioxil?

Den rekommenderas för män och kvinnor med milda till medelsvåra besvär av akne. Passar alla hudtyper.

Hur används Trioxil?

Aknegelen smörjs in i hela ansiktet en gång per dag, helst på kvällen. Följ anvisningarna nedan

Tvätta ansiktet med en mild ansiktstvätt och torka.

Ta en klick, stor som en ärta, av medlet mot akne och massera in i hela ansiktet och halsen, inte bara i problemområdena, undvik kontakt med ögon, läppar och mungiporna.

Det bästa sättet att applicera Trioxil medel mot akne är att klicka ut krämen i pannan, på hakan, kinderna och sedan jämna ut krämen över hela ansiktet.


Det räcker med ett tunt lager av gelen, resultatet blir inte bättre av att öka mängden kräm.

Det behövs ingen återfuktare när man använder Trioxil

Tuff mot akne skonsam mot huden!

Trioxil är en receptfri, säker och skonsam behandling av akne. Till skillnad från många andra akne behandlingar irriterar eller bränner Trioxil inte huden. Vissa kan känna milda stickningar i huden vilket är normalt.

Gelen för medel mot akne är allergivänlig och passar de flesta, i några enstaka fall har behandlingen orsakat hypersensibilitet, en form av allergisk reaktion. Var därför noga med att gå igenom ingredienserna innan du påbörjar behandlingen för att försäkra dig om att du inte är allergisk mot någon av dem.

Gravida och kvinnor som planerar att bli gravida eller ammar bör rådgöra med läkare innan behandling påbörjas.

Vad innehåller gelen?

Den aktiva substansen är bisazulene. Andra viktiga preparat är extrakt från ginseng, hamamelis, wheat germ nanosomes, barley-germ nanosomes, arnica nanosomes, ichithyol pale nanosomes, jäst och kastanj, LD-Panthenol, alpha bisabolol, tea tree oil, isopropyl myristate, salicylic acid nanosomes, polysorbate 80, triethanolamine, carbomer, methyl paraben.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (85% baserat på 4 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * jag har tyvärr haft problem med finnar ända sedan tonåren men för ett tag sedan hittade jag trioxil och det har helt förändrat min hud och jag har inte fått några problem sedan dess
 • * Sjukt bra, tack för hjälpen!
 • * Har just köpt denna så måste återkomma men jag köpte denna då min vännina använt den och fått en märkbart bättre hy!
 • * Äntligen en akne produkt med bisazulene! Även om man har akne vill man ju ha naturliga produkter. Trioxil torkar inte ut min hud och har efter 3-4 veckor verkligen kunnat se att min akne (som är pain) har minskat
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden