måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Total Curve Breasts Lifting And Firming Gel

88ml Gel | Bröstförstoringsgel

Leading Edge Health

299Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Total Curve ™ Gel är en naturlig bröstförstorings-gel som kan kan ge dig större bröst på ett säkert och smärtfritt sätt, innehållande det effektiva ämnet Volufiline som kan förstora brösten. Total Curve ™ Gel är ett perfekt alternativ för kvinnor med olika storlekar av brösten och vill kunna fokusera på att reducera ojämnheterna. Total Curve ™ Gel är också ett bra alternativt för de som helst avstår eller har svårt att äta kapslar.

 • Innehåller Volufiline, som kan ge bröstförstoring
 • Innehåller ett urval av naturliga växter som hjälper huden att återfukta sig och stärka kollagen
 • Ett naturligt till bröstförstoring

Hjälp din kropp att få finare fylligare bröst redan idag! För extra effekt fungerar krämen bra i kombination med Total Curve kapslar. Placerar du din order innan kl.17.00 så kan du få din Total Curve ™ Gel redan imorgon.

Läs mer

Vad är Total Curve ™ Gel?

Total Curve ™ Gel är en bröstförstorings-gel som appliceras direkt på brösten för att öka kupstorleken. När du applicerar Total Curve ™ Gel tas gelen upp genom huden och bröstvävnaden för att öka fettvävnaden i brösten, när fettvävnaden ökar syns en tydlig ökning av storleken. Total Curve ™ Gel är säkert att använda då brösten nästintill uteslutande består av bröstkörtlar och fettvävnad.

Den aktiva ingrediensen i Total Curve™ Gel är Volufiline™, kan öka bröststorleken inom ett par månader. Volufiline™ innehåller sarsasapogenin vilket stimulerar fettvävnaden i brösten som i sin tur får fettcellerna att växa i antal och volym.

Total Curve ™ Gel har också tagits fram för att inkludera ett urval mjuka, naturliga växter som främjar hyn och hjälper till att jämna hudtonen, återfukta huden och stärka kollagen.

Många kvinnor väljer bröstförstorings-gel om de upplever att deras bröst är ojämna då de kan fokusera att behandla och smörja in de områden de vill reducera eftersom piller är effektivast för att öka storleken av båda brösten kan man med gel istället applicera på de berörda områdena. Flera väljer också Total Curve ™ Gel ifall de upplever att det är besvärligt för dem att svälja kapslar.

Hur applicerar jag Total Curve ™ Gel?

Total Curve ™ Gel ska appliceras två gånger om dagen, en gång på morgonen och en gång på kvällen. Massera försiktigt in ett tunt lager av gelen i cirkelrörelser på och runt brösten tills det helt absorberats.

När kan jag se resultat?

Då varje kvinna är unik kan tiden för att se resultat av Total Curve ™ Gel variera, det ska ta ungefär en månad för att se de första resultaten, en märkbar och tydlig skillnad ska synas ungefär 2 till 3 månader efter daglig applicering av Total Curve ™ Gel.

Säker att använda

Total Curve ™ Gel är säkert att använda och det finns inga kända bieffekter, dock är denna gel inte lämplig för ammande eller gravida kvinnor, om du är allergisk eller för tillfället tar mediciner, se över innehållsförteckningen eller tala med din läkare innan du inleder behandling.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (96.67% baserat på 6 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.51% baserat på 1121 )

 • * Jätte bra gel funkar jätte bra
 • * Har absolut fått mer volym
 • * Vad jag har förstår så måste man ha ett stort tålamod när man använder gelen eller pillren för å se ett resultat. Och varje kvinna är unik å man ser då olika snabbt resultat. Å att det kommer ta flera månader och det blir ett naturligt resultat.
 • * fungerar bra! inne på min 3dje månad och kan redan se skillnad
 • * Kanon!!
 • * Fungerar jättejättebra!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden