måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Total Curve Dubbelpack | Bröstförstoringsgel & piller Bröstförstoringsgel & piller

799Kr

Total Curve Bröstförstoring Dubbelpack är 2 revolutionerande med Total Curve Bröstförstoringspiller och Total Curve Gel. Dessa två fantastiska behandlingar fungerar tillsammans både internt och externt för att hjälpa dig att omforma, tona och förstora dina bröst.

 • Verkar på samma sätt som östrogenhormon genom att göra dina bröst fastare
 • Ökar bröstvolym för fylligare bröst
 • 100% naturligt innehåll så som: örter, näringsämnen och antioxidanter
 • Minskar symptom på PMS, klimakteriet och låg sexlust
 • Dagligt tillskott som arbetar internt för att öka ditt självförtroende
 • Kliniskt bevisad att öka bröststorlek med upp till 8,4% inom bara sex veckor
 • Förbättrar dina bröstkonturer

Många kvinnor är missnöjda med tonen, formen eller storleken på sina bröst, men nu behöver du inte gräma dig mer - Total Curve Bröstförstoring Dubbelpack använder den senaste medicinska forskningen i sin naturliga bröstförstoring för att ge dig snabba och effektiva resultat utan behöva gå igenom dyr och smärtsam kirurgi!

Läs mer

Hur fungerar Total Curve Bröstförstoring Dubbelpack?

Storleken, formen och tonen på dina bröst kan förändras över tid på grund av ett antal faktorer, bland annat: graviditet, amning, klimakterium, förändringar i vikt och ålder.

Om du inte är nöjd med utseendet på dina bröst kan Total Curve Bröstförstoring Dubbelpack vara den idealiska lösningen som erbjuder ett enkelt sätt att förnya dina bröst helt naturligt! Brösthälsa börjar inifrån, och Total Curve Bröstförstoring Dubbelpack har ett tvådelat system som fungerar både internt och externt, för att säkerställa maximala förbättringar på dina brösts storlek och form!

Hur fungerar Total Curve Bröstförstoringspiller?

Ena delen av denna produkt är Total Curve Bröstförstoringspiller som har utvecklats för att arbeta inifrån genom sina naturliga ingredienser som efterliknar hormonet östrogen. Ingredienserna arbetar för att förbättra bröstens hälsa, samt att strama åt och lyfta brösten. Detta supplement innehåller örter, näringsämnen och antioxidanter som arbetar tillsammans. De har visat upp kliniska resultat på att de kan minska effekterna av PMS, klimakteriet, vaginal torrhet och låg sexlust.

Hur funkar Total Gel?

Den andra halvan av denna kombinerade produkt är Total Curve Gel, som arbetar externt för att ge stöd direkt till bröstvävnaden och på så vis en fylligare byst. Denna fantastiska gel innehåller Volufiline, vilket har visat sig öka bröststorleken med upp till 8,4% på bara sex veckor. Uppnå fantastiska resultat genom att öka bröstens fyllighet, konturer och klyvning - utan smärta eller onödiga kostnader!

Ingredienserna i Total Curve Bröstförstoringspiller

Bovete

- Innehåller antioxidanter som stärker kapillärer och förbättrar cirkulationen, samt bioflavonoider som stöder kollagenproduktionen för ökningen av hudens elasticitet.

Fänkålsfrön

- Innehåller potenta fytoöstrogener, som bidrar till att balansera kvinnliga hormoner och stödja tillväxten av bröstvävnad.

Dong Quai Root

- Dong Quai Root, som ofta kallas "kvinnlig ginseng", bidrar till att främja produktionen av progesteron, ett kvinnligt hormon kopplat till bröstutveckling.

Humle

- Mer vanligt förekommande i öl, har denna ingrediens använts i traditionell medicin som en växtbaserad healer i hundratals år.

Andra ingredienser:

Gelatin, magnesiumstearat, kiseldioxid.

Ingredienserna i Total Curve Gel

Den aktiva substansen i denna Gel är Volufiline, innehållande sarsasapogenin som bidrar till att hjälpa fettcellerna i brösten att växa i både kvantitet och volym och därigenom öka storleken på brösten.

Denna produkt innehåller även: renat vatten, propylenglykol, karbomer, trietanolamin, vegetabiliskt glycerin, aloe vera-extrakt, hydroxietylcellulosa, mjölon extrakt, algextrakt, mangosmör, metylparaben, askorbinsyra (vitamin C), STR multipeptidkomplex, citronsyra , koffein, naturliga och artificiella smakämnen och konserveringsmedel.

Hur använder jag Total Curve Bröstförstoring Dubbelpack ?

Denna bröstförstoringskur är väldigt enkel att använda: Du tar en Totalt Curve Bröstförstoringspiller två gånger dagligen för bästa resultat och applicerar sedan ett tunt lager av Total Curve Gel på varje bröst två gånger om dagen. Massera försiktigt tills gelen har absorberats ordentligt.

Hur snabbt kan jag förvänta mig att se resultat?

När du använder båda två produkterna tillsammans kan du uppnå resultat på så lite som 28 dagar - men observera att resultaten varierar från användare till användare.

Kommer jag uppleva några biverkningar?

Total Curve Bröstförstoring Dubbelpack innehåller helt naturliga ingredienser - så förutsatt att du använder denna produkt efter anvisningarna, bör du inte upplever några oönskade bieffekter. Undvik kontakt med ögonen - Om produkterna skulle komma i kontakt med ögonen, tvätta försiktigt det drabbade området med varmt vatten. Innan du använder denna produkt rekommenderar vi att du kontrollerar listan över innehållet för att försäkra dig om att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna.

Hur köper jag Total Curve Bröstförstoring Dubbelpack?

Beställning av Total Curve Bröstförstoring Dubbelpack från ShytoBuy kunde inte vara enklare - vi erbjuder en rad olika metoder för både betalning och leverans för att passa dina behov! Tack vare vår snabba leveransservice kan du välja 24-timmars leverans om du gör din beställning innan klockan 17.00 måndag-torsdag. Klicka på "Lägg i varukorgen"-knappen för att påbörja ditt köp nu!


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 1 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.57% baserat på 1109 )

 • * Jag är jättenöjd med bägge produkterna Total curve gel och & piller man märker verkligen skillnaden på volymen och brösten blir även fastare.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden