• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Använd rätta kondomen för maximal komfort och njutning

De flesta vet nog hur viktigt det är att använda kondom för att undvika att drabbas av könssjukdomar eller oönskade graviditeter. Det kan hursomhelst vara svårt att hitta kondomen som passar båda era önskemål, tur då att vi har listat några av de mest spännande kondommodellerna här!

Använd de rätta Kondomerna för er båda.

Många människor har en favorit typ av kondom. Somliga gillar extra tjocka kondomer för den extra känslan av säkerhet. För andra gäller det att ha något tunnare för att kunna känna närhet och intimitet, medan andra är mer förtjusta i en räfflad eller prickad kondom, för att uppnå ett än mer intensivt klimax. Vi må alla ha våra favoriter, men det är också roligt att pröva på något nytt och samtidigt dra nytta av fördelarna med kondom, tryggheten i att ha ett skydd från att bli gravid och mot att dra på sig sexuellt överförbara infektioner.

Att använda olika kondomer kan helt förändra ditt sexliv: det kan hjälpa dig att ha mer intensivt sex, för att öka känslan av intimitet, säkerheten med kondom kan göra det lättare att slappna av och ge er friheten att skaffa er nya erfarenheter som kan föra er närmare som ett par. Oavsett vad ni vill uppnå sexuellt kan rätt kondom hjälpa dig på vägen!

Kom ihåg, att du kanske föredrar en typ av kondom medan din partner gillar en annan modell, som med allt i en relation gäller det att kommunicera om sex och preventivmedel. Kondomer kommer alla i olika former, tjocklekar, bredder, material, texturer och med olika typer av glidmedel. Här nedan får du information om 6 olika kondomer så att du kan hitta den som passar dig bäst.

Energiskt

Huruvida ni känner för att ha en helkväll eller en kortare period av intensivt sex så kanske ni vill ha ett extra skydd. Durex Extra Säker är något tjockare än standard kondomen (men fortfarande bara en tiondels millimeter tjock) för att hjälpa till att ge ett extra skydd.

Intimt

För en känsla av djup samhörighet och en verklig stark närhet, en tunnare kondom kan göra stor skillnad. Det finns en mängd kondomer som är extra tunna och kommer med mer glidmedel. Detta hjälper till att föra över kroppsvärmen mellan er och även skapa en hissnande känsla av välbefinnande i varje rörelse.

Stimulerande

Räfflade kondomer kan tillföra intensitet för båda parter eftersom räfflorna och prickarna stimulerar områden på ett nytt spännande sätt. Texturen i dessa kondomer kan öka spänningen och känns igen från sexleksaker som oftast är både räfflade och prickade för maximal njutning. Stimulerande kondomer kan ha olika mönster; Somliga är enbart räfflade, EXS – Knottrig och Räfflad är en typ av kondom som kombinerar det räfflade och knottriga elementet för dubbel njutning.

Experimentellt

Alla kondomer kommer med glidmedel det är absolut nödvändigt för att förhindra revor och sprickor i kondomen. Glidmedlet minskar den osköna friktionen och ökar den sköna friktionen samtidigt som den hjälper er att nå klimax tillsammans. Andra sätt att se till att tajma orgasm under hetero-sex kan vara att mannen prövar någon typ av kondom med fördröjningsmedel eller fördröjningsspray eller kräm. Dessa innehåller en extremt liten dos bedövningsmedel som gör att det tar mannen lite längre tid att komma, en mycket populär fördröjningsspray till exempel är stud100. Fördröjningssprayer kan kombineras med kondom och appliceras då innan man tar på kondomen.