• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Kopplingen mellan erektionsproblem och för tidig utlösning

I vissa fall finns det en klar koppling mellan erektionsproblem och tidig utlösning. Detta kan bero på en rad olika orsaker men det vanligaste är ångest. Det är även den vanligaste orsaken till att många män lider av prestationsångest p.g.a. dåliga upplevelser med för tidig utlösning, där just ångesten faktiskt gör att han ejakulerar för tidigt. Detta kan då vara orsaken till erektionsproblem och för tidig utlösning.

Prestationsångest

I vissa fall kan ångestnivån öka ytterligare och i många fall orsaka impotens, även kallat erektionsproblem. Detta gäller även omvänt i de fall mannen lider av erektionsproblem, som resulterar i att ångesten ökar, vilket gör att impotensen blir värre då för tidig utlösning blir en del av symtomen.

Fokusera på dig själv

Till dess att du får kontroll över symptomen ska du vidta en mer egoistisk ställning under sex. Glöm allt om huruvida du är hård nog eller håller tillräckligt länge. Ta kontroll över din kropp och försök att slappna av. Ett av de bästa sätten att göra detta på, är genom att koncentrera dig på din andning, ta djupa andetag – andningen blir naturligtvis snabbare under sex, men håll den djup och kom ihåg att andas fullt ut såväl som att inhalera. Följ ditt eget tempo – helst långsamt – och tänk mer på de känslor som är behagliga snarare än själva sexutförandet. Om du kan tänka på det som om det vore en enkel övning för att hålla dig i form, är det ännu bättre. En annan mental metod ska emellertid vidtas för att bryta den onda cirkeln av ångest och för tidigt utlösning.

Vid vissa tillfällen kan detta orsaka ett problem mellan dig och din partner. Till exempel kan din partner tro att du inte njuter eller att du inte är särskilt intresserad. Du skulle kanske kunna säga till din partner ”Jag är mer än begeistrad och jag vill gärna ta min tid.” Detta kommer vanligtvis tas som något positivt. Om du är tillsammans med en långsiktig partner kan du vara mer öppen och detaljerad kring vad som försiggår. Du kan med fördel läsa mer om vad impotens är och om lösningar till impotens .

Naturliga lösningar

Du kan öka dina chanser ytterligare genom att intaga lite växtämnen med VigRX för att öppna blodkärlen till ljumsken. Detta är naturligtvis till hjälp om du lider av erektionsproblem, men vad många män inte inser är att det även hjälper mot för tidig utlösning.

Vi har även produkten Viaman mot för tidig utlösning, som har en lite bedövande inverkan på penis, så du kan få tillbaka den kontroll som du behöver för att njuta längre och mer intensivt under samlag. I samma serie finns även tabletter mot erektionsproblem. Dessa har skapats efter flera års forskning.