måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Striagen-SV Spider Vein Formula - 4floz Kräm 4oz Kräm | Salva mot åderbråck

Av: Newton-Everett

449Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Ådernät och åderbråck väldigt vanligt och helt ofarligt, trots detta kan det orsaka allvarliga problem med din självkänsla. För att lindra de estetiska problemen och enkelt ta bort ådernät bör du ta en titt på nya STRIAGEN-SV Spider Vein. Krämen är speciellt utvecklad för ådernät behandling och innehåller endast naturliga ingredienser.

 • Arbetar för att ta bort ådernät
 • Stärker och återfuktar huden
 • Hjälper till att förhindra framtida fall av ådernät och åderbråck
 • Enkel att använda och 100 % naturlig

STRIAGEN-SV Spider Vein hindrar uppkomsten av ådernät och återfuktar samtidigt din hud. Kombinationen av de noggrant utvalda ingredienserna stärker huden inifrån och bidrar samtidigt till att skydda dig från ådernät, blåmärken och rodnad.

Läs mer

Vad är ådernät?

Ådernät är ytliga kärl som är väldigt tunna. De är ofta blå-röda och syns på benen eller i ansiktet. Dessa kärl sprider sig gärna och bildar en form av nät med varandra. Det är vanligen kvinnor som behöver ådernät behandling, då de kvinnliga hormonerna under graviditeten kan påverka uppkomsten av ådernät.

Likheterna mellan åderbråck och ådernät är många, den största skillnaden är dock att åderbråck uppkommer i de tjockare kärlen och även syns som tjockare upphöjningar på benen i jämförelse med ådernät.

Hur kan STRIAGEN-SV Spider Vein hjälpa mig?

Ådernät är i likhet med åderbråck inget som är farligt, det är ofta av estetiska anledningar många väljer att göra en ådernät behandling. STRIAGEN-SV Spider Vein är en idealisk behandling speciellt utvecklad för att ta bort ådernät. De noggrant utvalda ingredienserna återfuktar även huden under behandlingen, så du behöver inte vara orolig över att få torr hud. Denna åderbråck salva ger dig även ett komplett skydd mot framtida utbrott av ådernät och åderbråck.

Så använder du STRIAGEN-SV Spider Vein

Fukta de drabbade områdena med varmt vatten innan du applicerar denna ådernät behandling. Områden som har synliga ådernät, blåmärken eller åderbråck med mörkt färgade blodkärl är de områden som bör behandlas.

Tvätta alltid händerna efter användning. Om kontakt med ögon eller mun uppstår, skölj direkt med kallt vatten. STRIAGEN-SV Spider Vein är endast för utvärtes bruk och bör förvaras utom räck håll för barn.

Ingredienser i STRIAGEN-SV Spider Vein

Läs mer om de aktiva och naturliga ingredienserna i STRIAGEN-SV Spider Vein:

Emuolja

Emuolja är en anti-inflammatorisk ingrediens som tas från fettet i emu fågel. Emu olja har använts under många år i Aboriginal medicin för effektiv läkning av hudsår. Emuoljan ger näring och välgörande fukt till din hud samtidigt som den lindrar inflammation.

Hyaluronsyra

Hyaluronsyra stärker proteinet i kollagen samtidigt som det förbättrar rörligheten. Hyaluronsyra främjar snabbare läkning av infektioner, blåmärken, sår och ådernät behandling.

Aloe Vera Juice

Aloe vera har anti-inflammatoriska och anti-bakteriella egenskaper som är effektiva mot mikrober och bakterier. Aloe ger också lugnande och mild smärtlindring.

Vitamin- K

Forskare har upptäckt att vitamin K kan vara en hjälp mot hud som åldras i för tid. Vitamin-K är också ett viktigt näringsämne när det kommer till blodkoagulering.

Solrosolja

Solrosolja är en stark antioxidant som innehåller flera potenta fytokemikalier, vilket gör det mycket effektivt mot fria radikaler. Solrosolja har även visat sig öka styrkan av kapillära vener.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (92% baserat på 5 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Lovely! Verkligen en bra hjälp
 • * Har gett mig fina resultat! Tack
 • * Jag har precis börjat med den, tycker mig se att det börjar blekna lite ialf. För se senare hur det går.
 • * Tyckte först att den var dyr, men den var värd det.Hittar den dessutom inte billigares någon annanstans så det var nog ett klipp trots allt.
 • * Bra, men den kan kännas lite tjock på benen dock. Värt besväret för att få bort spindel näten på benen, den funkar ju verkligen för det. Har hört talas om den tidigare.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden