• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Striagen-DS Anti-Wrinkle Kapslar

60 Kapslar | Tabletter mot rynkor

Newton-Everett

369Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Vill du minska dina rynkor och få en slät mer ungdomlig hy utan att behöva smeta på lotion och krämer flera gånger om dagen? Då är STRIAGEN®-DS anti age kosttillskott något för dig. Det enda du behöver göra är att ta 1 kapsel två gånger dagligen. STRIAGEN®-DS anti age kapslar kan drastiskt minska uppkomsten av rynkor samt ge din hud lyster och spänst inifrån med hjälp av en naturlig kombination av ingredienser.

 • Främjar en frisk och ungdomlig hy över hela kroppen
 • Tillverkad med kollagen, Resveratrol och kraftfulla vitaminblandningar
 • Kan synbart minska rynkor och linjer inifrån helt naturligt
 • Enkel att ta endast två gånger om dagen
 • Motverkar fria radikaler som kan skada huden
 • Perfekt för dig som inte gillar att använda krämer och lotion
 • Diskret och snabb leverans

STRIAGEN®-DS anti age kapslar är ett kosttillskott som består av en unik kombination av naturliga ingredienser som motverkar och reducerar ålderstecken. Skönhet kommer inifrån så varför inte motverka dina rynkor med kapslar istället för krämer. Kapslarna motverkar åldrande med hjälp av resveratrol och kollagentillskott som bidrar till spänst, elasticitet och lyster i huden samt antioxidanter för att motverka fria radikaler som kan reducera linjer och rynkor. Placerar du din order innan kl.16.00 skickas den ut redan samma dag.

Läs mer
Typ: Kapslar
Antal: 60 kapslar
Längd: 30 dagar
Rekommenderad dos: 2 om dagen

Vad är STRIAGEN®-DS anti age kapslar?

Kosttillskott kapslar är i grunden ett bra alternativ för att uppnå märkbara resultat av reducering av linjer och rynkor utan att behöva tillämpa något direkt på din hud. Kapslarna är lättsvalda och som lätta att ha med sig i väskan eller i fickan, vilket gör det smidigt och enkelt att ta. En del krämer lämnar din hud fet och klibbig samt kan ge fläckar på kläderna därför är kapslar ett bra alternativ till dig som ogillar att smeta på krämer varje dag eller vill ha ett supplement till krämer för att både behandla dina rynkor och linjer inifrån och utifrån. STRIAGEN®-DS anti age kapslar är ett naturligt alternativ för den som vill minska rynkor och ålderstecken i huden.

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed kan resultaten variera från person till person.

Hur fungerar STRIAGEN®-DS anti age och vad innehåller kapslarna?

Kosttillskottet STRIAGEN®-DS anti age kapslar kan hjälpa dig att uppnå ett mer ungdomligt och tonat utseende genom noggrant utvalda råvaror. Alla ingredienser är specifikt utvalda för sin förmåga att reducera uppkomsten av linjer och rynkor. Resveratrol har varit känt i flera år för att kunna främja ett sunt DNA i vår hud så att vi kan motivera våra celler till att återställa sig. Kollagen finns normalt i 90 % av våra vävnader i hela kroppen. En av de viktigaste funktionerna i kollagen är att förena lager av hudvävnad för att upprätthålla spänst i hyn som kan bidra till att upprätthålla ett ungdomligt utseende. Hyaluronsyra finns överallt i våra kroppar och transporterar näringsämnen till hudens vävnader och förhindrar uttorkning vilket ofta är en av orsakerna till uppkomst av rynkor. Andra ingredienser i STRIAGEN®-DS anti age kapslar är: gurkmeja, vitamin A, C-vitamin, E-vitamin, niacinamid, alfaliponsyra, DMAE, Hyaluronsyra, Minskad L - glutation, L - glycin, L - prolin, grönt te, Grapefrukts kärnor, Aloe Vera, Gelatin, magnesiumstearat och kiseldioxid.

Varför ska jag använda det och vilka resultat kan jag uppnå?

Om du inte är typen som gillar att smeta på krämer och lotion varje kväll så är kosttillskottet STRIAGEN®-DS Anti Age kapslar ett bra alternativ för dig som ändå vill ha en fin ungdomlig hy. Kapslarna kan synligt reducera rynkor och linjer och bidra till att återställa naturliga kollagen nivåer. Eftersom produkten helt består av naturliga ingredienser så är den säker att använda utan några kända biverkningar. Våra kroppar reagerar dock olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten och tiden det tar att uppnå dem.

Biverkningar

STRIAGEN®-DS anti age kapslar är ett kosttillskott och bör tas två gånger om dagen för bästa resultat.Eftersom det är ett naturligt kosttillskott bör Det är viktigt att du inte överskrider den rekommenderade dosen. Gravida eller ammande kvinnor och personer bör konsultera en läkare innan du tar kapslarna.

Hur beställer jag STRIAGEN®-DS anti age kapslar?

För att beställa klickar du endast på ”köp” knappen på produktsidan och följer därefter leverans- och betalningsalternativ. Vi erbjuder 24h leverans eller gratis leverans och ett flertal olika betalningsalternativ. Hos ShytoBuy levereras alla våra varor diskret. Placerar du din order innan kl.16.00 skickas din order ut redan samma dag!