måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
  • Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Sperma Smak

Oralsex spelar en viktig roll i de flesta sexuella relationer numera, därför tas ofta spermamängd och sperma smak upp. En produkt som förändrar smaken på sperman är därför ett uppskattat komplement förat förbättra oralsexet och göra det till en njutningsfull upplevelse för båda parter.
Oralsex spelar en viktig roll i de flesta sexuella relationer numera, därför tas ofta spermamängd och sperma smak upp. Många vill öka mängden sperma. En produkt som förändrar smaken på sperman är därför ett uppskattat komplement förat förbättra oralsexet och göra det till en njutningsfull upplevelse för båda parter. Vissa upplever att sperma inte smakar gott, och oralsex kan bli något utav ett tabu. Detta kan enkelt avhjälpas med en produkt som förbättrar smaken på sperman och ger den en sötare doft.

Vi på ShytoBuy strävar efter att hjälpa kvinnor och män med åkommor och problem som kan upplevas vara genanta och besvärande, vilket man oftast inte vill tala med andra om. Sperma smak är en av dessa besvär som kan orsaka oro och negativa känslor som blyghet. Därför är vi glada över att kunna erbjuda sperma smak produkter som Sweet Release. Våra lättanvända sperma smak förbättrare börjare verka inom ett par veckor efter kontinuerligt intag, så att du slipper känna dig generad eller obekväm vid oralsex och oroa dig över din sperma smak.


På ShytoBuy kan du beställa produkter så som Semenhance ™ sperma smak för att ge den en sötare doft och smak. Genom att ta en kapsel dagligen kan du och din partner förbättra erat sexliv, och framför allt oral sexet. Det är ett lättanvänd tillskott och har även en positiv inverkan på din hälsa i allmänhet. Det finns numera ingen anledning att känna sig generad över varken sperma smaken och spermamängden, när det finns effketiva och välrekommenderade produkter till hand. Givetvis levereras alla diskret och snabbt.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden