FÅ EN GRATIS PRODUKT NÄR DU SPENDERAR 500 KR ELLER MER
 • Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Spectral.DNC-N

Innovativ hårstärkande spray för hårbottnen
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Håret är sannerligen kronan på verket när det gäller vårt utseende - så när vi lägger ner så mycket energi på hur vi ser ut i övrigt, känns åsynen av de där långt ifrån svallande hårtestarna smått deprimerande! Då detta är en så vanlig företeelse, kommer det knappast som en överraskning att det är många företag som tjänar pengar på det. Men, inget av dem gör det med ett så hängivet fokus i sin forskning som DS Laboratories, vilket de ger prov på i deras spray, Spectral.DNC-N.

 • Utformad för försvagat hår
 • Med 5% nanoxidil & koffein
 • Avancerad tillförsel via nanosomer
 • 8+ nyckelingredienser
 • Koppar för skydd mot slitage
 • 6 spraydoser, två gånger dagligen

I dina försöka att komma vidare med problemen kring det uttunnande håret, kanske du upplever att du redan har provat alla alternativ som finns tillgängliga - men om du inte har provat Spectral.DNC-N vet du inte vad du gått miste om. Med sin innovativa fusion av mineraler, vitaminer och växtextrakt verkar den här produkten optimalt riktat mot de områden som bekymrar dig mest, så att du kan gå hemifrån om morgnarna med ett boostat självförtroende.

 • Kliniskt bevisad
 • Framtagen av experter
 • Utan parabener
 • Fri från SLS

Ett hårresande bekymmer

Vart vi än tittar kan vi se bilder av glamorösa kändisar med fylligt glänsande hår på huvudet! I sammanhanget kan de av oss som kanske inte fått samma gåva kan känna oss smått osynliga. Det må finnas många populära behandlingsalternativ, men ingen vill få ett hår som ser oäkta och artificiellt ut, och både invasiva och direktbehandlande metoder lämnar ofta oss ofta med mer att önska. Vore det inte oändligt mer önskvärt att hitta ett formula som var baserat på aktiva komponenter, som valts ut specifikt utifrån målsättningen att adressera de här bekymren?

Nanosomteknik

För att intensifiera verkan hos alla typer av produkter som appliceras i hårbottnen, behöver de komponenter som används svara upp mot flera kriterier. Det är helt avgörande att de absorberas jämnt och på djupet, i optimala kvantiteter, samt stannar kvar på det aktuella området under den tid som krävs. Nanosomteknologin togs fram specifikt med de här behoven i åtanke, genom att använda en unik fosfolipid dubbelskiktskomposition som syftar till att mäta hårbottnen mycket exakt. För att sammanfatta, verkar nanosomtekniken genom att penetrera hårbottnen på djupet innan ingredienserna frigörs gradvis.

Formulan i Spectral.DNC-N

Om det är något företag som tagit stora kliv framåt för att hjälpa sina kunder med att hantera deras hårbekymmer, så är det Laboratories! I hjärtat av Spectral.DNC-N finns en speciell, innovativ faktor - den verkligt banbrytande komponenten, nanoxidil. För att ersätta det kontroversiella ämnet, minoxidil, så har nanoxidil fått genomgå otroliga och högst lovande studier. Tillsammans med de andra innovativa komponenterna verkar sprayen, Spectral.DNC-N, för att förse håret som du oroar dig för en förstklassig vård.

Styrka

Fosfolipider kommer sannerligen bli nästa stora grej inom stärkande hårvård, med ddedikerade studier som zoomar in på dess fördelar för uttunnande hår. Adenosin, som förekommer naturligt i våra kroppar, blir allt mer populärt tack vare dess påstådda effekt på cellenergin. Man har särskilt studerat detta när det gäller kopplingen till hår.

Livskraft

Tre speciella komponenter valdes ut för att ge ny livskraft till håret. Mentol, extrakt av olika myntasorter, har använts för att pigga upp och ge fräschör i generationer tillbaka. Koffein kanske vi associerar med drycker, men på ett innovativt sätt tar det även plats inom europeisk hårvård. Azelainsyra renar håret från restprodukter, vilket ger det lyster.

Skydd

Koppar tripeptid-1 binder de livsviktiga mineralerna till en stärkande proteinform. Koppar är känt för att skydda den normala hårpigmenteringen, samt mot oxidativ stress. Det är helt uppenbart att hår och hud är tätt sammanflätat, och på grund av detta används hudvårdande vitamin A, för att skydda hårstråna ända från den punkt då de träder fram.

Fullständig innehållsförteckning

Vatten, alkoholdenat, glycereth-26, glycerin, azelainsyra, dinatriumfosfat, koffein, polysorbat 80, propanediol, piroktonolamin, adenosin, lysofosfatidsyra, mentol, pyrrolidinyl diaminopyrimidinoxid, myristoyl pentapeptid-17, koppar tripeptid-1, fosfolipider, natriumhydroxid, glykyrrhetinsyra, naringenin, retinol, leuconostoc/fermenteringsfiltrat från rädisa, lecitin, lysolecitin, EDTA, fenoxietanol, kaprylylglykol, parfym, benzylbensoat, bensylkanalat, citronellol, hexylkanal, linalool, butylfenylmetylpropional.

Användning av sprayen

Spectral.DNC-S kommer med all säkerhet bli en ytterst tillfredsställande del av din dagliga hårvård, genom att den hjälper dig att ta hand om dina bekymmer, lätt och enkelt. Spraya Spectral.DNC-S i ditt hår, med fokus på de områden som bekymrar dig, sex gånger vid två tillfällen varje dag. Säkerställ att du använder sprayen konsekvent, oavsett om håret är nytvättat eller inte, även om du kan uppleva att det bidrar att tvätta håret regelbundet som del av behandlingen.

Råd

Alla DS Laboratories produkter har tagits fram med fokus på att tillhandahålla premiumkvalitet till kunderna. Med det sagt är bör du ändå alltid läsa igenom den fullständiga innehållsförteckningen innan du använder en ny produkt, om du skulle ha någon personlig allergi. Det kan vara vettigt att göra ett lapptest dagen innan full behandling. Om du har någon specifik hudåkomma, vänligen rådfråga din doktor innan användning. Produkten är inte avsedd för användning av gravida eller ammande kvinnor.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

96% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • snabb leverans. Jag gillar sprayen.

  A Abdullah small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Gör håret tjockare och får mer volym med sprayen.

  K Klas small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag har tunt hår och sprayen har varit väldigt effektiv för mitt hår.

  O Ossian small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Såhär långt har det verkligen hjälpt!

  N Niklas small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Detta har hjälpt mig så mycket, tack!

  K Kelly small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.