• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Spectral.DNC-N

60ml Topisk lösning | Mot håravfall

DS Laboratories

389Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Spectral.DNC-N är ett genombrott mot håravfall som kan hjälpa dig att uppnå friskare och tjockare hår. Spectral.DNC-N arbetar vid hårfästet för att ge dig en kraftfull hjälpande hand.

 • Rik formel för att motverka håravfall
 • Perfekt för både män och kvinnor
 • Använder en kraftfull Nanoxidil förening
 • Levererar ingredienser till hårbotten med Nanosome teknik
 • Effektiv mot både kvinnlig och manlig mönster skallighet
 • Ger en naturlig struktur och behaglig känsla
 • Det behövs endast 6 sprut två gånger om dagen för att se effektiva resultat
 • Skapad av ledarna för bioteknik: DS Laboratories

Är du besviken på massprodukter mot håravfall? Upptäck då Spectral.DNC-N som erbjuder dig ett avancerat system för att motverka håravfall. Beställa din egen produkt i dag och glöm dina problem med håravfall!

Läs mer

Vad är det Spectral.DNC-N?

Spectral.DNC-N Spray är en av de första Nanoxidil lösningar som syftar till att den bästa hälsan till ditt hår. Spectral.DNC-N Nanoxidil har utvecklats för att använda 5% Nanoxidil, som är en komplex, ny förening som har bildats för att vara ett effektivt alternativ till minoxidil. Om du är missnöjd med resultaten från minoxidol produkter eller kanske inte har tolererat dess biverkningar, är denna revolutionerande nya formel mot håravfall det du behöver! Spectral.DNC-N formel är perfekt för både män och kvinnor.

Hur fungerar Spectral.DNC-N?

I huvudsak hjälper Spectral.DNC-N till att hålla känsliga hårsäckar i friskaste möjliga tillstånd. Detta uppnås genom en gemensam insats av hängivna ingredienser som ingår i denna unika formel mot håravfall :

Nanoxidil: Kan stimulera hårsäckarna i hårbotten. Detta görs genom att stimulera dem i den proliferativa perioden av hårcykeln (anagen fas), och samtidigt stimulera vilande folliklar (i telogen fas) i den anagena fasen också.

Aminexil: Fungerar genom att stärka hårsäckens rötter. Produkten kan skydda rötterna och bevara håret samtidigt som det stärker fibrerna. För tidigt åldrande av håret kan också förebyggas med en konsekvent applicering av denna ingrediens.

Adenosin: Fungerar med en biokemisk-process för att stödja energiöverföring i hårsäckarna och har en potent anti-inflammatorisk.

Koppar-peptid: I Spectral.DNC-N Spray har koppar peptider två huvudsakliga egenskaper. Dessa inkluderar att tillhandahålla anti-inflammatoriska medel för att begränsa ytterligare skador efter vävnadsskada. En annan egenskap är att den hjälper till att avlägsna ärrvävnad och skadade proteiner för att ersätta dem med normal och friskare vävnad.


Öppnar jonkanaler i hudcellerna för att förbättra det fria flödet av kaliumjonerna över cellmembran för optimal hårhälsa.

Öppnar jonkanaler i hudceller för att förbättra det fria flödet av kaliumjonerna över cellmembran för optimal tillväxt av hår.

Stimulerar anagenfasen hos hårsäckarna.

Dämpar dihydrotestosteron (DHT), det manliga hormonet förknippat med gallring av hår.

Behandlar kontinuerligt under 12 timmar - mycket längre än traditionella produkter - på grund av Nanosome inkapsling.

Varför ska jag använda Spectral.DNC-N Nanoxidil?

De olika ingredienser i Spectral.DNC-N hjälper till att öppna jonkanaler, som håller tillbaka förlust av hormonet DHT, den har även en unik formel från DS Laboratories som inkluderar det berömda Nanosome systemet. Under en 14-timmarsperiod, kan ingredienser framgångsrikt leverera kontinuerliga åtgärder och högsta terapeutiska effekter till din hårbotten och ditt hår.

Genom att välja Spectral.DNC-N Spray kan du försäkra dig om att du bara tillämpar de bästa ingredienserna när du motverkar håravfall.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Inom cirka 2 veckors användning ska du kunna se tecken på förbättring, men i slutändan kommer att ta upp till 3 månader innan du börjar se verkliga resultat. Beroende på omfattningen av ditt håravfall, kommer detta att påverka hur Spectral.DNC-N fungerar. Om du har små fläckar av håravfall, är det mer sannolikt att du ser ett resultat snabbt än om du är i avancerade stadier av håravfall, där förbättringar kan ta upp till 6 månader.

Anvisningar om hur man använder Spectral.DNC-N

Använd se sprut två gånger per dag på området av hårbotten som är drabbat av håravfall. Gnid in Spectral.DNC-N Spray vätskan jämnt över hela området; se till att du tvättar händerna med tvål och vatten efter användning. För bästa effekt från Spectral.DNC-N Nanoxidil mot håravfall bör den användas enligt anvisningarna och utan avbrott.

Säker att använda

När Spectral.DNC-N Spray används enligt anvisningarna bör du inte uppleva några biverkningar. Var alltid noga med att inte överskrida doseringen, detta kan göra att du upplever biverkningar. Använd inte denna produkt mot håravfall om du är gravid eller ammar och kontrollera listan med ingredienser för att se till att du inte är allergisk mot något av innehållet.