måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Bust & Butt Perfector Gel 60ml Gel | För fastare bröst och rumpa

Av: South Beach

429Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Alla borde vara tacksamma för vad de har men det är inget fel med att göra det bästa av det du har! Om du känner igen dig i detta så kan South Beach Perfector vara just det du söker! Den innehåller ett antal pro-aktiva ingredienser, såsom mangostan, som hjälper till att stötta de naturliga konturerna kring ditt bröst- och rumpområde. Om du söker efter en produkt som kan hjälpa dig att le när du passerar spegeln så har du kommit till rätt ställe!

 • Testad för applicering på bröst- och rumpregionen
 • Synergistisk verkan
 • Innehåller både mangostan och hydrogel från kvitten
 • Dermatologiskt testad

Strävar du efter att undvika kemikalier som så ofta finns i flera kosmetiska produkter på dagens marknad? Det finns helt enkelt ingen anledning att vända sig till potentiella skadliga kemikalier när South Beach tillhandahåller en formula som innehåller en rad växtbaserade ingredienser, som tillsammans arbetar i harmoni för att ge din byst och rumpa ett fylligare utseende.

Läs mer
Typ: Gel
Size: 60 ml

Vad är South Beach Bust & Butt Perfector?

Det är en modern lösning som inriktar sig på att hjälpa till att återställa kvinnors förtroende för sina kroppar. Istället för att vända sig till kirurgi eller hårda kemikalier har South Beach upptäckt ett säkert och milt sätt för att hjälpa dig till en fylligare look i dessa känsliga områden. Genom att känna igen konturpotentialen i de känsliga områdena, kan det ge kvinnor ett redskap för att hjälpa till att få en feminin look och känsla! Genom att upptäcka möjligheterna av synergistisk verkan har dessutom kvinnor över hela världen gett South Beach Bust & Butt Perfector lysande recensioner.

Hur fungerar det?

Det fungerar genom att ta till ett intelligent tillvägagångsätt för att förstärka dragen på bröst- och rumpområdena. Det fokuserar på den naturliga konturen som finns runt områdena och uppmanar sedan ingredienser, som ökar i popularitet, till att förstärka deras drag. Både mangostan och hydrogel från kvitten är välkända för deras förmåga att göra huden fastare och sitt rikliga vitamininnehåll. Deras synergistiska inverkan i kombination med extrakt från grönt te riktar in sig på att främja hudelasticiteten samt att naturligt förstärka processen av lipidförvaring, vilket hjälper till med att ge ett fylligare utseende i dina kurviga områden!

Hur använder jag det?

Medan många förstärkningsprodukter kräver en komplex och tidskrävande appliceringsprocess, kan South Beach Bust & Butt Perfector användas snabbt och bekymmersfritt. Följ dessa enkla instruktioner för att få bästa resultat från din South Beach Bust & Butt Perfector:

 • Massera varsamt in krämen på det önskade området genom långsamma, cirkulära rörelser tills den absorberats helt
 • Använd 2–3 gånger per dag för optimalt resultat.
 • Vänta tills krämen har absorberats helt innan du applicerar några andra produkter.
 • Inte avsedd för användning av gravida eller ammande kvinnor.

Huvudingredienser

South Beach Bust & Butt Perfector innehåller säkra men aktiva ingredienser som samtliga arbetar tillsammans för att försöka och hjälpa dig att få din önskade look. Några av de huvudsakliga ingredienserna är följande:

Mangostan Det är primärt känt för dess antioxiderande egenskaper. Många människor bidrar också till framgång av produkter såsom denna, där den synergistiska inverkan av mangostan eftersträvar att ge dig intrycket av fyllighet i de områden du önskar.
Lakritsextrakt Det är vid frontlinjen av uppljusande ingredienser på dagens marknad och har tagit emot lysande recensioner från kunder över hela världen för dess naturligt förekommande blekande egenskaper.
Vit Lupin Den anses uppmuntra hudens metabolism, vilket kan hjälpa till att främja utseendet av en fyllig, voluminös hud i de områden du eftersträvar det på.
Kvitten Är rikt på polysackarider, vitaminer och mineraler och hjälper till med att främja en hälsosam utveckling och ge huden näring på känsliga områden.
Grönalger är populära då de är rika på näringsämnen samt hjälper till att främja hälsosam och livfull hudutveckling.

Nedan är den fullständiga ingredienslistan som The South Beach Bust & Butt Perfector innehåller:

Vatten, Helianthus Annuus fröolja, Glycerin, Emulgerande vax, Zinkoxid, stärkelse från Manihot Utilissima, Lonicera Caprifolium blomsterextrakt, Pyrus Malus fruktextrakt, extrakt från Saccharum Officinarum, Camelia Sinensis bladextrakt, extrakt från Primula Veris, bladextrakt från Alchemilla Vulgaris, bladextrakt från Arctostaphylos Uva Ursi, extrakt från Malva Sylvestris, Rotextrakt från Glycyrrhiza Glabra, Bladextrakt från Fenoxietanol, Passiflora Edulis fruktolja.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 1 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Fantastisk produkt har letat efter den efter att jag köpte den utomlands på en resa så blev så glad när jag hittade den här. Passade på att köpa på mig flera på en gång :)
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden