måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

South Beach AHA Kroppstvätt

Av: South Beach

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Efter sin stora framgång i salonger, har South Beach beslutat att göra denna exklusiva produkt tillgänglig för alla. South Beach AHA Kroppstvätt är perfekt för de som söker en naturlig duschkräm med rengöring, peeling och ljusningsegenskaper.

 • Rengör huden noggrant
 • Exfolierar huden med AHA (Alpha Hydroxy Acid)
 • Ljusar och lättar försiktigt upp kroppen
 • Jämnar ut hyn
 • Får bort mörka fläckar eller hyperpigmenterings-märken
 • Huden känns fräsch och vaken
 • Tvättar huden utan att tömma den på dess viktiga näringsämnen
 • Repellerar fria radikaler
 • Tvättar bort dagliga föroreningar och svett

South Beach AHA Kroppstvätt är den perfekta kroppstvätten på grund av dess uppvaknande effekter. Då den innehåller grönt te ger den en omedelbar energigivande känsla. Den hjälper dig att hålla huden frisk genom att ta bort alla döda hudceller och smuts som ligger överst på huden eller som täpper till porerna.

Läs mer

Vad är South Beach AHA Kroppstvätt?

South Beach AHA Kroppstvätt är en fräsch duschkräm skapad för känslig hud med en unik blandning av naturliga ingredienser för att ge dig en ren och fräsch känsla. Den lättar och ljusar inte bara upp huden utan förbereder också huden för tillämpning av blekande lotion så att den senare kan sjunka in i huden lätt och absorberas utan ansträngning. I själva verket är den speciellt framtagen för att användas med South Beach kroppslotion. Den är utformad för alla hudtyper, inklusive de känsligaste och kan användas av både män och kvinnor.

Hur fungerar South Beach AHA Kroppstvätt?

South Beach AHA Kroppstvätt är en högpresterande duschkräm som består av en mångfald av ingredienser för att hjälpa huden att uppnå optimal hälsa. Den använder Decylglukosid för att försiktigt rengöra ytan av huden. South Beach AHA Kroppstvätt innehåller också AHA (alpha hydroxy acid) som är en organisk förening som används för att försiktigt exfoliera huden utan att behöva placera hårda smutsiga ämnen i produkten eller mikropärlor, som är skadliga för miljön. Aloe Vera-extraktet, som är känt för sina läkande och skyddande egenskaper, är en av de viktigaste ingredienserna i South Beach AHA Kroppstvätt. Dess uppljusningsteknik skiljer sig från den hos andra produkter i den meningen att den inte innehåller några starka eller farliga kemikalier. Istället innehåller den extrakt från ursilövet, vilket är ett milt naturligt blekmedel, för att gradvis mjuka upp din hy.

Användning:

Använd helt enkelt som en vanlig duschkräm under din dusch. Eftersom South Beach AHA body wash redan innehåller exfolierande medel, finns det ingen anledning att använda en peelingborste eller luffasvamp med denna produkt.

Ingredienser:

Vatten / Aqua / Eau, Decylglukosid, Aloe Barbadensis lövextrakt, Glycyrrhiza Glabra rotextrakt, Arctostaphylos Uva Ursi lövextrakt, Rosa Canina fruktextrakt, xantangummi, Pyrus Malus fruktextrakt, Saccharum officinarum-extrakt, Camelia Sinensis lövextrakt, kaliumsorbat.

Säker att använda:

South Beach AHA Kroppstvätt innehåller AHA som peeling och precis som med alla exfolierande produkter är det rekommenderat att du använder en bra SPF varje dag för att skydda den nya huden som framträder efter exfoliering. Eftersom South Beach AHA Kroppstvätt är 100% naturlig finns det inga kända biverkningar, men vi rekommenderar att du kontrollerar flaskan för att se till att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna. Denna produkt är endast avsedd för utvärtes bruk och bör inte tillämpas över infekterad eller trasig hud. South Beach AHA Kroppstvätt är inte avsedd för ammande eller gravida kvinnor.

Hur du beställer

Med LeLuna kan South Beach AHA Kroppstvätt lätt beställas. Lägg helt enkelt till den i din korg tillsammans med dina favorit-hudvårdsprodukter och gå till kassan. Beställer du innan klockan 16:00 på en arbetsdag skickar vi ut din beställning samma dag.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden