måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Skinny Tan 7 Day Tanner | 125ml

Av: Skinny Tan

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

När du är på jakt efter en frisk lyster, men inte vill utsätta dig för de risker som överexponering för solen eller solarium medför, är Skinny Tan 7 Day Tanner lösningen du har letat efter. Den är enkel att tillämpa och har även en guidefärg så att du kan vara säker på att du inte har missat någonstans. Även om du lyckas få ränder av guidefärgen så kommer brännan att jämna ut sig och ge dig en naturlig, hälsosam glöd. Skinny Tan 7 Day Tanner är berikad med mandelolja, som är känd för att hjälpa till att minska det estetiska utseendet av akne och celluliter och är hudvänligt för användning av människor som lider av torr och känslig hud.

 • Direkt färgning med kort utvecklingstid
 • Naturligt utseende utan ränder
 • Innehåller guidefärg; lätt att applicera utan att missa någonting
 • Randresistent formula
 • Varar i upp till sju dagar för en problemfri, säker solbränna

Skinny Tan 7 Day Tanner tillåter män och kvinnor att få de solbränne-resultat de vill ha utan att utsätta huden för skadlig strålning från antingen solen eller solarium. Dem är enkel att använda - och tillåter användare att få salongresultat utan att behöva lämna hemmet eller att behöva stryka på nytt flera dagar i sträck. För att få en solig glöd utan att behöva oroa för tidigt åldrande eller hudskador från UV-exponering snabbare, kan du beställa innan 17.00 så skickar vi ut ditt paket samma dag.

Läs mer
Typ: Lotion
Size: 125 ml

Vad är Skinny Tan?

Skinny Tan 7 Day Tanner är en naturlig brun-utan-sol-kräm som bidrar till att ge din kropp konturer för att minska estetiska celluliter. Den är av hög salongskvalitet för hemmabruk och kommer bruna upp huden direkt, för att sedan fortsätta att utvecklas till en vacker naturlig solbränna som inte kommer att blekna på upp till 7 dagar. Alla ingredienser som används i Skinny Tan 7 Day Tanner är av hög kvalitet och från naturliga källor, vilket gör den lämplig för användning av människor som är känsliga för att huden blir torr och irriterad. Den doftar färsk kokos vilket tar dina sinnen iväg till en tropisk ö till skillnad från andra krämer där lukten gör att du vill hoppa direkt tillbaka i duschen. Du kommer att se ut som om du just har återvänt från din semester och du ser smalare ut på bara några minuter.

Skinny Tan 7 Day Tanner: Solbränne-teknik utan risk

Det har länge varit känt att mörkare färger kan få dig att se smalare ut; detsamma gäller med att ha en solbränna. Den kan få dig att se friskare ut, och dölja uppkomsten av celluliter. Att ligga i solen i timmar eller använda solarier kan ofta orsaka för tidigt åldrande och även hudcancer, men det finns ett annat alternativ. Skinny Tan 7 Day Tanner består av naturliga ingredienser så att den inte orsakar uttorkning eller irritation och är garanterad att vara randfri. Folk kommer tro att du bara har varit på semester och att du kan se bra ut utan att ta risker med din känsliga hud. Den tar bara några minuter att tillämpa och med den behändiga guidefärgen kan du använda krämen utan att missa delar av kroppen, till skillnad mot andra brun-utan-sol-produkter. Få professionella resultat i bekvämligheten av ditt eget hem!

Bevisade resultat

Med den ökande medvetenheten om farorna med solarium och hög solexponering har brun-utan-sol-produkter ökat i popularitet. Tyvärr har innehåller många produkter kemikalier som torkar ut huden, men inte Skinny Tan 7 Day Tanner. Dess milda naturliga formula tolereras av de flesta hudtyper och har visat sig minska uppkomsten av celluliter så att du kan bada, bära kortare kläder och gå ut med förnyat förtroende.

När kan jag börja se resultat?

Skinny Tan 7 Day Tanner börjar verka inom några minuter efter påstrykning och visar sig som en vacker lyster. Efter applicering kommer lystern att förvandlas till en strålande vacker naturlig solbränna och vara hela dagen.

Användningstips

För att få ut det mesta av Skinny Tan 7 Day Tanner bör du först exfoliera för att avlägsna döda hudceller. Detta kommer att ge dig den bästa finishen genom att du kan börja med en slät yta. Du kan göra det genom att använda en exfolierande bodyscrub eller tvättsvamp i badet eller duschen. Genom att exfoleria kommer din solbränna sannolikt att sitta kvar längre och ge dig mer tid mellan applikationerna, och få din produkt att hålla ännu längre. Detta bör göras några timmar innan du använder krämen, men se till att du har tagit bort de exfolierande produkterna eller oljorna efteråt.

För att få den nyans som bäst passar din hudton kan du lägga lager av Skinny Tan 7 Day Tanner. Detta kommer att hjälpa dig att få den nivå av solbränna du önskar. Med varje påstrykning kommer din hud att bli två nyanser mörkare så vänta på att solbränna utvecklas färdigt innan du stryker på nytt, så att det inte slutar med en solbränna som är för mörk för dig.

För att ha kvar din solbränna så länge som möjligt bör du se till att du håller dig hydrerad genom att dricka mycket vatten och använda återfuktare regelbundet som en del av din skönhetsrutin.

Finns det några biverkningar?

Eftersom Skinny Tan 7 Day Tanner kommer från naturliga ingredienser är det osannolikt att några biverkningar uppstår, men du bör ända läsa listan med ingredienser före användning och inte använda krämen om du är allergisk mot någon av dem. Denna produkt har bedömts vara säker för användning under graviditet och för olika hudtyper men du bör inte applicera någon kräm på öm eller skadad hud.

Hur man beställer

Du kan beställa Skinny Tan 7 Day Tanner på Leluna.com snabbt, säkert och enkelt genom att lägga till produkten i korgen och följa instruktionerna på skärmen. Om du vill få din produkt ännu snabbare kan du dra nytta av nästa dag-leveransen om du läggen din beställning före 16:00.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 1 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Älska den här BUS krämen den ser naturlig ut samtidigt som den inte kommer av på lakan eller annat. Mina ben ser så sommarfräscha ut :)
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden