måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Powerbrasion System Ansiktsbehandling

Skin Doctors

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Skin Doctors PowerBrasion System är ett komplett trippelverkande mikrodermabrasion-kit för hemmabruk. Med PowerBrasion kan du skonsamt förnya din hud och få ett nytt lyster. Du kan med andra ord behålla ditt ungdomliga utseende, utan att gå på dyra kliniker och utstå smärta. Denna behandling kan du istället göra i lugn och ro hemma.

 • Kan förbättra hudens färgton och struktur på 10 dagar.
 • Användare rapporterar fräschare, slätare hy med mer lyster
 • Alpha och Beta Hydroxy ger 24 timmars hudförnyelse.
 • Kan ge supersnabba resultat.

Skin Doctors PowerBrasion System kan minska förekomsten av inväxta hår, rynkor, solskador och matt, torr eller fet hy.

Läs mer

Hur fungerar Skin Doctors PowerBrasion System?

Skin Doctors PowerBrasion system slipar försiktigt det hårda översta lagret av död hud för att få fram den friskare, lenare och lysande huden under. Den djupregörande peelingen med de fantastiska powerbrasion kristallerna rengör huden vilket minskar framkomsten av rynkor och akne som kan uppstå på matt hy. Därefter appliceras en 24 timmars kräm. Skin Doctors PowerBrasion System kombinerar Alpha och Beta hydroxider som verkar på huden för att ge en hudförnyelse 24 timmar om dygnet.

Finns det några försiktighetsåtgärder som gäller när man använder Skin Doctors PowerBrasion System?

Vi rekommenderar att man gör ett test på ett litet område först. Vänta i 24 timmar innan du fortsätter med din behandling. Lite rodnad, stickingar och fjällning av huden kan förväntas. Använd inte om en starka reaktioner uppstår. Efter en full behandling kan du känna lite lätta stickningar, din hy kan fjälla och vissa hudtyper kan behålla rodnaden ett tag efter men det är naturligt efter behandlingen. En bra återfuktande kräm eller solkräm bör appliceras efteråt då huden kan vara mer känslig mot solljus.

Vad innehåller Skin Doctors PowerBrasion System?

Intensiva mikrodermabrasion med kristaller – Peelingen med dessa kristaller avlägsnar ytskiktet med matt hy. Den mjuka skrubben innehåller mikroinkapslade pärlor istället för aluminiumoxid (Corundum) så du kan därför slipa din hud utan att riskera att rispa eller skada den. Kristallerna innehåller också Australiensk tea tree olja som hjälper till att upprätthålla frisk hy samtidigt som den har rikliga fuktgivande ämnen och antioxidanter för att skydda din hud.

Mikrodermabrasion Accelerator Unit

Detta är en batteridriven, handhållen maskin som skickar pärlorna i en mikrobana över huden för en intensivare slipning. Den masserande effekten av maskinen hjälper också till att öka blodtillförseln och cirkulationen till hudens yta för att ge din hud ett bättre utseende.

24 timmars kräm

Krämen appliceras efter att ytskiktet har avlägsnats. Den kemiska peelingen har en kombination av Alpha och Beta hydroxider som arbetar på hudens yta för att ge ett förbättrat utseende.

Glycolic och Lactid syror

Båda dessa syror kan användas för att lösa upp det tjocka ytskiktet så att Powerbrasion kan arbeta effektivt. Syrorna förbättrar också hudens struktur, minskar rynkor, solskador och hudens fördjupningar.

Salicylic syra

Hjälper till att lyfta de undre lagrerna av din hud samtidigt som den ger peeling på insidan av dina porer. Denna dubbla peeling gör Salicylic syran väldigt effektiv vid reducering av blemmor.

Hur lång tid tar det för Skin Doctors PowerBrasion System att fungera?

Synliga resultat kan ses nästan direkt, men de kan förbättras med fler appliceringar. Efter första appliceringen kan du tydligt känna en renare och mjukare känsla av din hud. Med fem till nio appliceringar, fördelade med en eller två dagars mellanrum, kan genomsnittet av användarna uppnå resultatet av yngre hud med mer lyster. Varje applicering bör vara mellan fem till tio minuter. Tillsammans kan Low Level Laser Technology och Liporeductyl snabba på och förbättra cirkulationen och reducera hudproblem och på så sätt förbättra hudens lenhet, elastisitet och ge dig den yngre, fastare huden som du vill ha. Hur snabbt du ser resultat och hur stor förändringen är beror givetvis på var och ens grundförutsättningar.

Kan Skin Doctors PowerBrasion System verkligen reducera mina fina linjer och rynkor?

Ja, i majoriteten av fallen ger det en klar förbättring av fina linjer och rynkor när man använder Skin Doctors PowerBrasion System. Kombinationen av mikrodermabrasion med kristaller och hydroxid syrorna gör att denna produkt mer effektivt reducerar uppkomsten av rynkor och fina linjer.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (95% baserat på 4 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.6% baserat på 1111 )

 • * Så lyxig behandling fungerar utmärkt och huden blir så len efter. Vardagslyx!
 • * Underbar produkt.
 • * härlig ansiktsmassage och peeling.
 • * Gått på mycket kemisk peeling för hudförnyelse förut, var mycket dyrt. Använder den hära nu, skonsammare och billigare och ger mig lika bra resultat (mirah)
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden