• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Skinlite Device

Föryngrande Terapibehandling från Beauty Works
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vill du ha strålande och mer ungdomlig hy? Skin Lite - Föryngrande Terapibehandling från Beauty Works kan hjälpa till att liva upp din trötta och skadade hy för ett mer fräsht utseende. Många människor skulle älska en felfri, ungdomlig och lystrande hy och använder därför Skin Lite Photon Ljusterapi för att stimulera hudcellerna att öka kollagen och elastin. Detta kan hjälpa din hy att verka fastare, slätare och ge ett mer föryngrat intryck.

 • Kan hjälpa till med akne, rynkor och fina linjer.
 • Är känd för att ha anti-agingeffekter.
 • Kan bidra till att minska tecken på rosacea.
 • Kan bidra till att vitalisera solskadad hud.
 • Kan hjälpa jämna ut oljiga och torra fläckar.
 • Är känd för att mjuka upp åldersfläckar.
 • Kan bidra till att minska uppkomsten av ärr.

Glöm dyra laserbehandlingar på skönhetssalonger – hemma i badrummet kan du använda Skin Lite Photon Ljusterapi som avger pulserande rött ljus och infrarött ljus för att både stimulera och påskynda kroppens naturliga läkningsprocess. Genom att använda LED-teknik kan du penetrera vävnaderna mycket djupare än vad en kräm eller laser kan.

Hur skadas min hy?

Rynkor är det vanligaste tecknet vid ålder. När vi blir äldre skapas veck och små åsar i huden och dessa påskyndas av solskador, rökning och uttorkning. Att exponera sig för mycket sol kan också ha skadliga effekter på huden. Din hud är väldigt känslig och går in i skyddsläge när den utsätts för de skadliga effekterna av solen. Vi blir solbrända när vi solar eftersom huden ökar produktionen av den mörkbruna pigmentet melanin. Detta kan dock ge oregelbundna pigmenteringar i huden och lämna dig med ojämn hudton, solfläckar och med trasiga blodkärl. Sådan exponering kan påskynda uppkomsten av rynkor och även generera rosacea (trasiga blodkärl som ger ansiktet en väldigt röd ton).

Vad är Photon Ljusterapi?

Photon Ljusterapi avger infrarött ljus över vissa delar av kroppen. Ljuset tränger in i huden och kan bidra till att öka blodflödet och cirkulationen. Denna form av LED-behandling (lysdioder) är smärtfri, säker och ger inga skador. LED-tekniken är känd för att vara en effektiv behandling mot fina linjer, rynkor, åldrande, acne och rosacea. LED är känd för att penetrera din vävnad djupare än laser och bidra till att stimulera cellernas aktivitet som förnyar din hy.

Hur fungerar Skin Lite?

 • Skin Lite fungerar på fyra sätt:
 • 1. Som en muskel-relaxer
 • 2. Anti-inflammatorisk
 • 3. Smärtlindrande
 • 4. Läkande

Genom att använda olika infraröda ljus – fungerar det för att lugna, stimulera, rena, läka och öka cirkulationen i huden. Skin Lite kan bidra till att minska skador på huden orsakade av solexponering och åldrande. Fotonen Ljusterapi kan öka blodcirkulationen som avlägsnar inflammatoriska egenskaper, vilket kan snabbare hjälpa till att läka vävnadsskador.

Blå

Blå har en lugnande effekt på kroppen, främjar ny celltillväxt och angriper de bakterier som orsakar akne.

Röd

Rött går djupt in i hudens skikt för att aktivera kollagen och elastinet. Det kan också stimulera huden att föryngras, förbättra hudton och minskning av fina linjer och rynkor.

Gul

Gult har en renande effekt, gör huden fastare, jämnar ut och ljusar upp ärr. Kan också hjälpa till med akne och rynkor.

Röd & Blå (Lila)

Lila har en läkande effekt, den förbättrar cirkulationen och återställer hudens naturliga balans.

Röd & Blå (Grön)

Grönt har en balanserande effekt på kropp och själ. Den kan också bidra till att minska inflammation och svullnad i vävnaderna.

Röd & Gul (Orange)

Orange ökar blod-och lymfcirkulationen, ger näring åt cellerna och avlägsnar avfall.

Hur beställer jag Skin Lite?

Att beställa nya Skin Lite med ShytoBuy är enkelt och bekvämt. Klicka bara på "Lägg till i varukorgen" och få din beställning inom 1-3 arbetsdagar.