GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

2 Års Garanti
Silk’n Silhouette
Silk’n Silhouette
Silk’n Silhouette
Silk’n Silhouette
Silk’n Silhouette
Silk’n Silhouette
Silk’n Silhouette
Silk’n Silhouette

Silk’n Silhouette

Hjälper dig att bli av med celluliter

Översikt

Silk'n Silhouette är en helt ny banbrytande cellulitbehandling från det exklusiva märket Silk'n. Enheten använder en patenterad HT ™ teknik som stramar åt och minskar det ojämna lagret av huden vid denna effektiva behandling mot celluliter. För att förbättra hudens struktur och utseende kombinerar Silk'n Silhouette cellulitbehandling hela tre olika energier, som alla verkar för en slätare hud.

 • Motverkar effektivt synliga celluliter
 • Patenterad HT ™ teknik
 • Kan göra huden fastare och ger ett jämnare hudlager
 • Kan specifikt riktas in på problemområden som rumpa, överarmar, mage, inre och yttre lår
 • Förbättrar hudens struktur och elasticitet
 • Stärker och förbättrar huden
 • Prisbelönt och kliniskt testad cellulitbehandling
 • Använd produkten enkelt och diskret i ditt eget hem!

Den unika tekniken som används i Silk'n Silhouette cellulitbehandling ger dig en hud som känns mjukare, yngre och slätare! Du kan använda enheten direkt på problemområden såsom rumpa, överarmar, höfter, inre och yttre lår. Påbörja behandlingen av dina celluliter redan idag!

 • CE-CERTIFIERAD
 • ISO

Var kommer celluliter ifrån?

När vi åldras förlorar vår hud en del av sin elasticitet. Celluliter är ofta resultatet av att dina fettceller ökar eller att din kollagennivå i huden minskar. De flesta kvinnor drabbas av celluliter och dessa bildningar kan komma och gå under olika faser i livet. Celluliter kan till exempel uppstå under tonåren, i början av puberteten, under de första månaderna av graviditeten, efter graviditet eller när huden åldras. När vi blir äldre minskar vår bindväv och vilket gör att vår hud blir tunnare. Detta gör i sin tur att fettcellerna i kroppen bli mer synliga, och det är synen av dessa som vi kallar för celluliter. Det är väldigt naturligt och vanligt att det uppkommer celluliter på våra kroppar, dock känner många kvinnor ett stort obehag inför detta. Tur är det väl då att du numera kan använda dig av enkel och effektiv cellulitbehandling med Silk'n Silhouette!

Hur kan Silk'n Silhouette hjälpa mig?

Denna cellulitbehandling använder HT ™ teknologi som kombinerar tre olika typer av energier för att göra behandlingen så effektiv som möjligt:

 • Bi-Polar radiofrekvensenergi: stramar åt huden effektivt och formar de djupa hudlagren (ner till 10 mm). Silk'n Silhouette kan därmed ge en effektiv minskning av celluliter.
 • LED- ljusbaserade energier: balanserar hudens struktur och återställer den.
 • IR-värmeenergi: förbättrar synliga celluliter genom att släppa ut intensiv värmestrålning.

Hur använder jag Silk'n Silhouette?

Cellulitbehandlingar

Silk'n Silhouette erbjuder 3 olika typer av behandling mot celluliter. Dessa 3 cellulitbehandlingar hittar du enkelt tack vare de tre indikatorlampor på framsidan av Silk'n Silhouette. Behandlingarna med Silk'n Silhouette bör användas i kombination med varandra då de arbetar tillsammans för att nå bäst resultat. För att byta från en typ av cellulitbehandling till en annan trycker du bara på knappen för att ändra program på enheten.

Energinivå

Silk'n Silhouette har 3 effektlägen; Låg, Medium och Hög. När du använder enheten första gången på ett nytt problemområde, är det bäst att börja på energinivån 1 (låg). Efterhand kan du öka nivån på behandlingarna till medel eller hög. För nå bästa resultat rekommenderar vi att du använder Silk'n Silhouette cellulitbehandling ca 20 minuter per behandlingsområde.

Behandling

Se först till att din hud är ren och torr innan behandlingen påbörjas

 • 1. Applicera ett tunt lager Slider gel (medföljer vid ditt köp av Silk'n Silhouette) på det område du vill behandla. Du kan applicera gelen direkt på enheten alternativt direkt på huden. Denna gel är utformad för att öka energipåverkan från enheten in i huden.
 • 2. Välj vilken behandlingstyp du vill använda dig av. När du har valt en behandling tänds indikatorlampan och visar vilken behandling mot celluliter som du valt.
 • 3. Använd sedan Silk'n Silhouette för behandling mot celluliter på huden. Du kommer att känna en behaglig och varm känsla vilket är ett tecken på att behandlingen har påbörjats.
 • 4. Flytta enheten i massageliknande och lätta rörelser, i linjär riktning, över behandlingsområdet (höfter, rumpa, lår, låg, rygg, bröst, mage och/eller armar) under din behandling mot celluliter. Ditt rörelsemönster bör vara långsamt och försiktigt.
 • 5. Om du vill ändra behandlingsmetod under din cellulitbehandling så trycker på knappen för behandlingstyp igen. Enheten ändrar då behandlingsmetoden och du kan behandla samma område med den nyvalda behandlingen eller gå vidare till andra områden.

Exempel på användning av Silk'n Silhouette

Här nedan ser du några exempel på hur Silk'n Silhouette kan användas vid behandling mot celluliter. Första gången du använder enheten på ett nytt område bör du följa instruktionerna nedan extra noga för bästa resultat. Under efterföljande cellulitbehandling kan du gå direkt till nivå 2 och 3.

Följ dessa instruktioner - så är du på god väg till ett fräscht och förnyat utseende!

Hur lång tid tar en behandling?

För en effektiv cellulitbehandling med bästa möjliga resultat rekommenderar vi det att du använder din Silk'n Silhouette två gånger i veckan under tio veckor. Efter tio veckor med Silk'n Silhouette ser de flesta kunder en tydlig förbättring av sina ojämna hudlager, både vad det gäller fasthet och utseende. För att behålla dina synliga resultat bör du använda Silk'n Silhouette varannan vecka.

Är det säkert att använda Silk'n Silhoutte?

Denna cellulitbehandling är rekommenderad av dermatologer och läkare över hela världen och är även FDA godkänd. Du kan därmed försäkra dig om att Silk'n Silhouette behandling mot celluliter är säker att använda. Det finns inte heller risker för någon form av allvarliga biverkningar.

Använd inte Silk’n Silhouette om du har ett permanent implantat i behandlingsområdet, som t.ex. metallplattor och skruvar, silikonimplantat eller ett insprutat kemisk ämne.

Denna enhet har gått igenom flera kliniska prövningar och det har rapporterats om en enorm tillfredsställelse:

 • 80% av deltagarna i kliniska tester har märkt en markant förbättring vad det gäller uppkomsten av celluliter
 • 80% av deltagarna i kliniska tester upplevde en förbättring i hudens utseende och struktur

*Vi är alla olika så därför varierar resultaten

Inbyggda sensorer för optimal säkerhet

Silk'n Silhouette har även en inbyggd värmesensorer som kan mäta hudens temperatur och stabilisera den överförda värmeenergin.

Hur köper jag Silk'n Silhouette?

Du köper enkelt din egen Silk'n Silhouette för behandling mot celluliter från ShytoBuy. För att beställa trycker du på knappen "Lägg i varukorgen", fortsätt sedan genom att välja att gå direkt till fönstret för betalning eller fortsätt att handla. Om du har frågor om våra produkter eller vill beställa via telefon, så kan du ringa vår trevliga kundtjänst på 08 44 68 51 35.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(30)
4 Stjärnor
(13)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

91.11% baserat på 44 Kundomdömen

Verifierat Köp

Fungerar, mina celluliter har blivit mycket bättre! Huden är slätare! Mycket nöjd med produkten!!!

E Elisabeth
Verifierat Köp

Jag blev jättenöjd. Gillar resultaten

J Jurgita N
Verifierat Köp

Äntligen något som funkar mot celluliter!!!

D Daniella
Verifierat Köp

Väl värt pengarna, för att aldrig mer behöva oroa sig över celluliter. Är verkligen glad över min produkt

S Sarah
Verifierat Köp

Mina celluliter syns inte längre.

A Aida
Verifierat Köp

Jätteenkel att använda

K Karen
Verifierat Köp

Jag köpte visserligen inte den mot celluliter, så jag kan inte säga något om det. Men jag köpte den för att jag ville tajta till kroppen. Speciellt runt magen, armarna och låren som började kännas lite flabbiga. Rätt dyr för min budget, men väl spenderade pengar för den tajtade snabbt till huden.

I Inez
Verifierat Köp

Varför har jag aldrig vetat om den här lilla prylen innan? Den är fantastisk. Jag har provat allt möjligt som krämer, massage och dyra behandlingar på salong.. men det blev bara lite bättre. Nu efter 6 användningar, så kan jag visa mig med bara ben.

M Mariana
Verifierat Köp

Ser ut att ha gjort en skillnad för mina ben är inte lika gropiga. Jag kommer fortsätta att använda den.

J Jessika
Verifierat Köp

Jag tycker att det är så svårt att hitta en kräm eller produkt som faktiskt fungerar när det gäller celluliter. Många av "mirakel-kurerna" kostar mer än vad de leverar och celluliterna försvinner bara delvis eller inte alls. Jag har lagt så sjukt mycket pengar på diverse kurer som ska göra underverk, men som inte fungerade, att 2500kr nästan känns billigt med tanke på resultatet. Den här sommaren kommer jag går runt barbent och vara stolt över min kropp.

C Christine

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar