• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Glide 150,000

Hårborttagning med laser
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Tänk att aldrig mer behöva raka benen eller armhålorna! Att alltid vara silkeslen! Aldrig mer ha inåtväxta hårstrån eller röda prickar! Visst låter det underbart! Lösningen finns här. Nya revolutionerande Silk’n Glide är en av de bästa produkterna som finns på marknaden för permanent hårborttagning. Den senaste Silk’n Glide 150, 000 är smidig och kan användas på hela kroppen även ansiktet och bikinilinjen.

 • Bli permanent hårfri och silkeslen
 • Hela 150,000 ljus-impulser
 • En kroppsbehandling tar cirka 30 minuter
 • FDA godkänd
 • Använder en glid rörelse samt platsspecifika pulser
 • Kan även användas efter solexponering
 • Det är idealiskt för hela kroppen även ansiktet, bikinilinjen och överläpp
 • 5 olika intensitet nivåer
 • 2 års garanti
 • Säker och Snabb Leverans

Denna eleganta, cerise färgade Silk'n Glide 150,000 kommer i en snygg förvaringsväska. Den är designad för att vara enkel och smidig att använda. Den innehåller hela 150,000 HPL ljusimpulser vilket gör att du inte behöver fylla på med nya lampor. Silk’n Glide är det bästa inom hårborttagning för dig som söker en snygg lätthanterlig hårborttagnings maskin för hemmabruk. Placerar du din order innan kl.17.00 så kan du få din Silk’n Glide redan nästkommande vardag!

Vad är det?

Silk'n Glide 150,000 är en laser hårborttagningsenhet som använder HPL teknik (Home Pulse Light) som effektivt permanent tar bort ditt hår över hela kroppen. Den levereras i en snygg väska som är perfekt för dig som reser mycket. Ljuset denna laser hårborttagning enhet avger i varje puls överförs till värme, som sedan stryper hårsäcken så att hårsäcken permanent dör. Den patenterade tekniken är helt säker, kliniskt godkänd och rekommenderat av läkare. Professionella resultat av hårborttagning hemma har aldrig varit enklare och säkrare! Dessutom, så kan du utföra flera heltäckande kroppsbehandlingar utan att behöva byta ut din Silk'n Glide ljus patroner, då den innehåller maximala 150,000 HPL impulser.

Till skillnad från andra enheter, kan den Silk'n Glide 150,000 användas på mörkare hudtyper och hudtyper som nyligen har exponerats för sol. Detta beror på att den nya energiinställningen låg-nivå, som kan nå upp till 5 olika intensiteter för att tillåta dig att upptäcka de mest effektiva och bekväma intensitet för dig.

Den fungerar

Silk'n Glide 150,000 hårborttagningsenhet fungerar på två olika unika sätt: Den nya glidmetoden är ny, unik och ultrasnabb. Det avges även enskilda ljuspulser automatiskt med intervall på 1,5 sekunder, specificerade för ett unikt område. Detta innebär att du helt enkelt kan låta enheten långsamt glida över det området du vill ta bort hår från. För bästa möjliga resultat rekommenderas det att du rakar dig innan din första behandling för att ljusimpulserna smidigare ska komma åt hårsäckarna.

HPL teknik

Silk'n Glide 150,000 använder HPL (Home Pulse Light) teknik för att skapa ett säkert och skonsamt sätt att ta bort oönskat hår genom pulser av ljusenergi. Det stimulerar processen för långsiktig och permanent hårborttagning. HPL är korta pulser av filtrerad energi som avges och sedan omvandlas till värme som reagerar vid pigmentet i hårsäcken. Den ljusare epidermis hud området runt hårstrået kommer att lämnas orört. Silk’n Glide erbjuder högkvalitativa och professionella resultat som på ett smärtfritt sätt ger dig silkeslen hud.

Snabb behandling

Silk'n Glide 150,000 behandlingstider kan variera beroende på olika ytor, storlek och hårkvalitet. Denna laserhårborttagningsmaskin avger en puls per 1,5 - 3,5 sekunder. Hastigheten kan anpassas genom att trycka på energiläget för att nå önskad intensitet. Vilket gör att du kan anpassa din Silk’n Glide intensitet efter dina preferenser. Det rekommenderas att du utför 6-8 behandlingar fördelade 2-4 veckors på det område som du vill ta bort hår från. Ibland kan hårstrån ligga vilande under huden då fungerar inte Silk’n Glide men då kan du behandla de hårstråna när de kommer upp igen. Redan efter ett par stycken behandlingar kan du känna resultat.

Snabba resultat

Många användare upplever resultat av hårborttagning på bara 3-4 användningar. Silk’n Glide 150,000 är ett enkelt sätt att få silkeslen, mjuk hud. Det är viktigt att notera att olika hårtyper och färger kan påverka hur lång tid det tar innan man uppnår önskvärt resultat. Eftersom ditt hår växer i cykler, är det viktigt att du använder Silk'n Glide 150,000 laser hårborttagning enhet för flera användningsområden; detta gör att du kan ta itu med det hår som kan ha varit vilande när du startade din behandling.

*Vi är alla olika så därför varierar resultaten

Vad får jag i min Silk'n Glide 150,000 låda?

 • Silk'n Glide 150,000 huvudenhet
 • AC-adapter
 • Bruksanvisning
 • Snyggväska och trasa
 • Lätt att använda

Silk'n Glide 150,000 hårborttagningsenhet är otroligt enkel att använda. Använd bara små glidrörelse för att ta itu med ditt oönskade hår på ett smärtfritt och enkelt sätt.

Säker att använda

Silk'n Glide 150,000 är säker att använda och rekommenderat av läkare och är FDA rekommenderad. Även om det är laser hårborttagning så är den lämpliga, säker och effektiv för hemmabruk.

Silk'n Glide 150,000 har en inbyggd hud-sensor, så du behöver inte vara orolig om din hudtyp är för mörkt för att behandla på ett säkert sätt. Enheten kommer att blinka och låta dig veta om du inte kan använda den. Silk'n Glide 150,000 kommer också bara avge ljus när den är i kontakt med huden. Detta eliminerar risken för blixten uppträder i ögonen.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT 4.5

94.29% baserat på 7 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Nöjd kund här, den är lätt att använda och man ser bra resultat snabbt

  C

 • Bästa produkten för hårborttagning!! Har använt den i 2 månader och har inte mycket hår kvar känns det som. Bra resultat alltså!

  SE

 • Jättenöjd hittills! Börjar se stor skillnad nu efter typ 5 behandlingar!

  C

 • Jag vill rekommendera denna produkt till män som mig. Jag har alltid haft mycket hår på magen och bröstet som jag vaxade. Nu efter 2,5 månaders användning av Glide är mitt hår helt borta. Rekommenderar varmt!

  D

 • Vill bara säga till andra kunder hur nöjd jag är med Glide! Jag hade verkligen problem med hår på läppen som en mustasch nu är den helt borta:) Nu ska jag testa i armhålan med! Med det fungerar verkligen! Tack

  P

 • Har kört med denna på bröstet ett tag och nu ser jag verkligen stor skillnad nästan inget hår kvar! Asbra!

  P

 • Inte jättenöjd men har bara testat 2 veckor...

  U

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.